loveletter 31.10.02, 21:44 Co to za kapela???? Dziesięć minut temu po raz pierwszy usłyszałem ją na mtv. Polska kapela, dodam. I, w morde jeża, poruszyło mnie!!!! Może ktoś zna trochę ich twórczość, hę? Może jakieś mp3? Na kazaa nic nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loveletter Re: MOLO? 01.11.02, 11:21 nikt nie zna? Może coś pochrzaniłem, tak się zastanawiam czy oni się aby na pewno tak nazywali. Ale raczej tak. Kapela składa się z trzech gości i panienki na wokalu (ładna, kręcone, kasztanowe włosy, zwrot w karierze mile widziany), klip nakręcony w jakichś podziemiach, trochę mi to wyglądało na kanał ściekowy)). Obejrzałem raptem z jedną trzecią więc niewiele więcej jestem w stanie dodać. Co ciekawe - w necie też nic o nich nie znalazłem. Loveletter Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: MOLO? 01.11.02, 12:44 Widziałem ich teledysk, ale za bardzo podjeżdżali mi ONA i przelączyłem. Ale może pijany byłem... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: MOLO? 02.11.02, 18:01 jeszcze trochę ten wątek podciągnę, może ktoś zna.... Odpowiedz Link Zgłoś