Gość: axen IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.06, 19:05 Był film o Dezerterze, koncert Armii i Tiltu, teraz leci francuski dokument o punku od lat 70, a o 22.50 film Trelińskiego "film o pankach". Oglądam i łezka się w oku kręci, ach........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theagata Re: DZIEŃ PUNKA W TVP KULTURA 26.01.06, 19:41 teraz leci dokument o Sex Pistols i The Clash. super o 21.0 będzie Ramones Raw. nareszcie mój telewizor przydaje się do czegoś innego niż tylko zbieranie kurzu have fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: DZIEŃ PUNKA W TVP KULTURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:41 lovely Odpowiedz Link Zgłoś
tenzinn Re: DZIEŃ PUNKA W TVP KULTURA 26.01.06, 23:55 Czy ktos nagral moze ten punkowy set?? Ja niestety z racji miejsca zamieszkania nie moglem tego obejrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: DZIEŃ PUNKA W TVP KULTURA 27.01.06, 10:14 ja nie nagrywam. jutro powtórka. od 9.05. bez Ramones. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klllllly Re: DZIEŃ PUNKA W TVP KULTURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:04 ku.. o takich rzeczach to się mówi wielkimi literami 2 lata przed a nie jak ja już wszystko przegapiłam! jak będą powtórki to krzyczcie tydzień przed! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klllllly Re: DZIEŃ PUNKA W TVP KULTURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:23 o, entschuldigung, ktoś napisał o powtórce. ale trzeba było conajmniej na głównej stronie gazety to napisać albo coś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: DZIEŃ PUNKA W TVP KULTURA IP: *.chello.pl 27.01.06, 16:19 Było w porzo. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: DZIEŃ PUNKA W TVP KULTURA 27.01.06, 18:53 Zgoda, było miło, może gdyby nie polscy komentatorzy w studio, byłoby na piątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: DZIEŃ PUNKA W TVP KULTURA 28.01.06, 19:51 Degeneration punk. To było najlepsze. Z dużą przyjemnością dzisiaj obejrzałam ponownie. have fun Odpowiedz Link Zgłoś