Dodaj do ulubionych

Wywiad z Dodą.

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.06, 12:32
Zgadzam sie ze moze miec wysokie IQ bo sobie robi jaja ze wszystkiego. A
ludzie to biora na powaznie, pytaja, dyskutuja, obrazaja sie, oburzaja a ona
ma to gdzies i tylko zbiera kase.
Kpi sobie najbardziej z dziennikarzy ktorzy to rozglaszaja i elektryzuja szum
medialny a ona ma z tego Doda-tkowe profity i tu na pewno jej inteligencja
przewyzsza wielu.
Tyle ze teksty Dod-upy a muzyka "wez to wylacz" bo szkoda elektryczności.
(wywiady na onecie)
Obserwuj wątek
    • Gość: Wrecekrzepki Re: Wywiad z Dodą. IP: 195.136.112.* 02.02.06, 12:42
      A potem taki "i co z tego" sie tym ekscytuje na forum.
      • Gość: iva Re: Wywiad z Dodą. IP: *.aster.pl 02.02.06, 13:46
        no i co z tego? Nie czytaj, nie ma obowiazku.
        Podzielam zdanie "i co z tego" -pozdrawiam : )
        www,scootertechno.pl
      • Gość: i co z tego Re: Wywiad z Dodą. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.06, 21:11
        A fora nie sa po to zeby wyrazic swoja opinie na jakis temat?
        Jesli otwieram portal zeby sprawdzic poczte to moge wyrazic opinie o tym co
        zobacze na tzw. stronie glownej. Chyba ze nie, to powiedz mi dlaczego?
        Jesli to nazywasz ekscytacja to sorry.(...)Ale rozumiem, zwłaszcza w kontekście
        twojego nicku.
    • Gość: anna Re: Wywiad z Dodą. IP: 217.98.101.* 02.02.06, 15:39
      ja mysle ,ze po prostu brak jej samokrytyki, wrazliwosci,i wszelkich
      wartosci.POlemizowalabym co do jej IQ, czy to, iz publicznie wyznaje ,ze "
      bzyka się w kilblu swiadczy o jej zupełnym braku szacunku do wlasnej osoby..A
      poa ty, robi duzo wokol siebie zamieszanie, bo chce zablysnac, za wselka cene
      chce byc gwiazdą, ale cos mi sie zdaje ,ze ta gwiazda niedługo bedzie swiecila,
      sa gwaizdy , ktore umieraja smiercia naturalną
      • Gość: r Re: Wywiad z Dodą. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:00
        wiele jej moge wybaczyc, ale nie wybacze totalnego muzycznego bezguscia... jak
        mozna kreowac wizerunek drapieznej panienki i wciskac ludziom takie pościelowe
        g..no?????????
        • Gość: miss_teq Re: Wywiad z Dodą. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:10
          wysokie IQ po raz kolejny... może mi ktoś je po prostu udowodni, bo miałam
          okazję oglądać wiele programów z dodą, i w żadnym jakoś nie pokazała mi się ze
          swej osławionie inteligentnej strony.

dowód na to, że ma nieco mniej DODAtni iloraz inteligencji? nie mniej osławiony
          program Szymona M. z jej udziałem. jej kompromitacja. moim zdaniem.
      • Gość: i co z tego Re: Wywiad z Dodą. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.06, 23:32
        Wrazliwosc???
        jesli poziom wrazliwosci artysty przeklada sie na to, co tworzy ......to tu
        chyba chodzi o ten kibel.

• Gość: kejt Re: Wywiad z Dodą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:03
      ja poprostu mam nadzieje, ze za jakis czas kiedy włacze tv nie bede musiała znow
      ogladac jej oblicza...bo sory ale wymiekam jak ja wiedze...
      Mowie wam, Doda z ta swoja nonszalancja zniknie rownie szybko jak sie pojwiła...
      • Gość: i co z tego Re: Wywiad z Dodą. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.06, 23:22
        Ja to widze dziewczyny ze wy za bardzo przejmujecie sie tymi plastikowymi
        lalkami z TV. Mowie wam NIE MACIE IM CZEGO ZAZDROSCIC. BADZCIE SOBA. Jesli
        jakis facet woli lalke od prawdziwej kobiety to sorry. Na pewno nie jest to
        powod zebyscie w taka lalka sie zmienialy.
        • Gość: kejt Re: Wywiad z Dodą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:38
          > Ja to widze dziewczyny ze wy za bardzo przejmujecie sie tymi plastikowymi
          > lalkami z TV. Mowie wam NIE MACIE IM CZEGO ZAZDROSCIC. BADZCIE SOBA.

Ja to sie nie przejmuje..tylko tak jakoś słabo mi sie robi jak ja wiedze...wiem
          ze to nie jest ambitna wypowiedz ale uwiezcie mi ze tak mam...
    • Gość: Jacenty Re: Wywiad z Dodą. IP: *.chello.pl 03.02.06, 09:36
      "jej inteligencja przewyższa wielu" - to ma być dowód na jej wysokie IQ? smile
      • Gość: i co z tego Re: Wywiad z Dodą. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.06, 10:37
        "Kpi sobie najbardziej z dziennikarzy ktorzy to rozglaszaja i elektryzuja szum
        medialny a ona ma z tego Doda-tkowe profity i tu na pewno jej inteligencja
        przewyzsza wielu."
        To NIE JEST DOWOD NA WYSOKIE IQ.
        Jezeli caly "szum medialny" zwiazany ze swoja osoba potrafi wykorzystac na
        zbieranie profitow, to w tym sensie "jej inteligencja
        przewyzsza wielu." Nie daje sie wymanewrowac dziennikarzom, nie podejmuje
        tematow kpi sobie. Nie uzywa uczuc.
        Po prostu umie inteligentnie sie sprzedać.

• Gość: anna Re: Wywiad z Dodą. IP: 217.98.101.* 03.02.06, 14:55
          po prostu ma w d...wszytkich, wazna jst kasa i chcec zrobienia z siebie
          gwaizdy..
      • Gość: i co z tego Re: Wywiad z Dodą. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.06, 10:40
        "moze miec wysokie IQ "
        ZWRACAM UWAGE NA SLOWO MOZE
    • Gość: panna a Re: Wywiad z Dodą. IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.06, 10:47
      wysokie IQ mogloby sie jej przydac, gdyby zechciala postudiowac jakąś frenetyke
      or sth wink wiemy przeciez wszyscy, ze testy na inteligencje to rozwiazywanie
      glownie liczbowych łamigowek. wysokie IQ nie rowna sie przeciez oczytaniu,
      erudyci, madrosci, inteligencji a jest jedynie zdolnoscia logicznego
      rozumowania. a wiec nawet gdyby dziewcze chcialo, nie mogloby sie w zadnym
      wywiadzie niczym pochwalic. wink
      • Gość: i co z tego Re: Wywiad z Dodą. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.06, 11:27
        > or sth wink wiemy przeciez wszyscy, ze testy na inteligencje to rozwiazywanie
        > glownie liczbowych łamigowek. wysokie IQ nie rowna sie przeciez oczytaniu,
        > erudyci, madrosci, inteligencji
        ZGADZAM SIE
        ale czy :
        > jest jedynie zdolnoscia logicznego
        > rozumowania
        TEGO NIE WIEM, NIE JESTEM SPECJALISTA. NA PEWNO POTOCZNE ROZUMIENIE SLOWA
        INTELIGENCJA A TAKZE ILORAZU INTELIGENCJI NIE ROWNA SIE NAUKOWEMU. ZRESZTA W
        SAMEJ NAUCE BYWA ROZNIE ROZUMIANE, ZALEZY OD KONCEPCJI I TEGO JAKA NAUKA JA
        FORMULUJE (psychologia, socjologia, filozofia, psychiatria.........).

RZECZ W TYM:
        „Aby język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa”

pozdrawiam
        • Gość: Jacenty Re: Wywiad z Dodą. IP: *.chello.pl 03.02.06, 14:29
          Obrona artystki godna szczytniejszego celu. Jestem pod wrażeniem smile
          • Gość: panna a Re: Wywiad z Dodą. IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.06, 14:41
            a kto tu ja broni? ;p
            tylko uwazam, ze wiazanie jej zalosnego stylu bycia z nawet wysokim IQ jest
            jakby porownywaniem, ze pies macha ogonem a nie lata. wink
            • Gość: Jacenty Re: Wywiad z Dodą. IP: *.chello.pl 03.02.06, 14:49
              Nie wiem czy zauważyłaś, ale nie jesteś jedyną osobą wypowiadającą swoje zdanie
              w tym wątku wink
              • Gość: panna a Re: Wywiad z Dodą. IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.06, 15:03
                ach, naprawde? nie zauwazylam, no pacz ;p
                jasniej by bylo, gdybys uzyl moze linku +odpowiedz do bardziej interesujacej
                cie wypowiedzi. tak sie nie dziw, kobiecie ;p
                • Gość: Jacenty Re: Wywiad z Dodą. IP: *.chello.pl 03.02.06, 15:16
                  Napisałbym, że "dawno przestałem się kobietom dziwić", ale to mogłoby zostać
                  odczytane jako wywyższanie się, męski szowinizm etc, a to by nie było zgodne ze
                  stanem faktycznym więc lepiej zamilknę wink
          • Gość: i co z tego Re: Wywiad z Dodą. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.06, 11:46
            A wiec jednak artystka?
            Bo ja to mysle ze jak ktos jest artysta to jego tworczosc mowi za niego i nie
            musi sie bronic.
            A jak ktos sprzedaje chlam to nie jest artysta i wtedy musi tego chlamu bronic
            zeby sie lepiej sprzedac.
            A jak go broni tak, ze ten chlam sie jeszcze lepiej sprzedaje, to w tym sensie
            robi to inteligentnie.

• johnny-kalesony Re: Wywiad z Dodą. 04.02.06, 15:37
      Z teści wywiadu coś obiło mi się o uszy. Zapamiętałem pierwsze pytania,
      aczkolwiek nie zacytuję dokładnie:

Dziennikarz: Czego się wstydzicie?
      Dioda: Kiedy wracałam wstawiona z imprezy, zwymiotowałam do doniczki ...

Dziennikarz: A o czym marzysz?
      Dioda: No wiesz, chciałabym coś po sobie zostawić ...

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
      • Gość: i co z tego Re: Wywiad z Dodą. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.06, 18:11
        Ostatecznie jest sie czego wstydzic, chyba ze niekontrolowane wymiotowanie nie
        jest dla kogos powodem do wstydu. Szkoda tylko kwiatkow w doniczce.
        A jak dziennikarzyna chcial sie dowiedziec to sie dowiedzial.
        A jesli chcialaby cos po sobie zostawic, to jesli bedzie to tylko tresc
        organiczna, to bym sie nie obawial - przyroda (ziemia w doniczce) sobie
        poradzi. Gorzej bedzie jesli panowie z "korporacji medialnych" tak ja wylansuja
        ze zagubiony narod bedzie bral to za artyzm i kulture.
    • Gość: Kasia Re: Wywiad z Dodą. IP: *.devs.futuro.pl 11.02.06, 15:45
      Pomijam już to dziewcze, które robi z siebie idiotkę za wszelką cenę, ale..
      Dziwię się mojemu facetowi, że ma tak plastikowy gust i oszukuje mnie ukrywając swoje prawdziwe "ja".

Przez przypadek znalazłam w jego płytach odcinek jak była u Wojewódzkiego i chwaliła się tatuażem w okolicy majtek. Na pytanie: "Po co Ci to?", odpowiedział: "Bo ktoś w necie mówił, że to fajny odcinek.. Dlatego ściągnąłem."

Nie bardzo rozumiem.. Niby chce zobaczyć a wypala na płyte. Brzydze się tymi kłamstwami.

Zamiast się przyznać, pokazuje swoją męskę dume... A potem się dziwi, że nie mogę mu ufać.
    • Gość: Zizi Re: Wywiad z Dodą. IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 12.02.06, 00:08
      Tanio się sprzedaje na Interii. Wstyd!!!SMS
      Mając telefon komórkowy, możesz zdobyć kod dostępu
      wysyłając sms-a. Poniżej wybierz kod, który chcesz kupić.
      okres/zakup netto brutto za dzień
      dzień - wybierz:2,00 zł-2,44 zł-2,44 zł
      30 dni - wybierz:9,00 zł-10,98 zł-0,37 zł
      dodairadek.interia.pl/Buahahaha.
      Szkoda,że polska kultura tak nisko upada,a tym bardziej muzyka indifferent
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka