sweetpea 11.02.06, 11:38 jakie ich piosenki byscie mi polecili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: handsome devil Re: świetliki IP: *.chello.pl 11.02.06, 13:20 brejkam wszystkie rule, odciski, pies, opluty, czary mary. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetpea Re: świetliki 11.02.06, 16:59 handsome devil : a wyslesz mi "odciski" na maila? thanks from the mountain Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jacenty Re: świetliki IP: *.chello.pl 11.02.06, 13:25 Wszystkie, no może prawie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: świetliki 11.02.06, 14:32 odciski przede wszystkim a nie lepiej całej płyty posłuchac? Odpowiedz Link Zgłoś
constanzia Re: świetliki 11.02.06, 20:10 Rzecz gustu. Sluchaj, a na pewno znajdziesz cos dla siebie (Hm, "Czary mary", "Zue misie", "Listopad", "Pod wulkanem", "Pies"...?) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tenzinn Re: świetliki 11.02.06, 21:24 opluty 44 ...ska swierszcze karol kot opluty 2 aniol/trup henryk kwiatek grzyb/robak korespondencja posmiertna Jest tego sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: świetliki 11.02.06, 21:37 tenzinn napisał: > opluty 44 > ...ska > swierszcze > karol kot > > opluty 2 > aniol/trup > henryk kwiatek > grzyb/robak > korespondencja posmiertna > OJ chyba sobie zaraz zapuszczę Ogród, boście mi smaka narobili na wspomnienia, a uczyć się powinnam, bo jutro ostatni egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: świetliki 13.02.06, 08:51 Poleciłbym: (Dlaczegóż bym nie miał polecić? Dlaczegóż by nie?) - Parasolki - Przed Wyborami - Pogo - Opluty (44) - ...Ska - Świerszcze - Upiór - M-Morderstwo - Nieprzysiadalność - Słonidarność - Pod wulkanem - Pies - Pan traktor - Mc Donald's - Anioł/Trup - Henryk Kwiatek - Perarolo - Łabądzie - Magnetyzm - Grzyb/Robak - Enple - Miłość na marne - Odciski - Państwo von Kleist - Złe misie - Gadanie/Golenie ... no i w zasadzie to już wymieniłem wszystkie moje ulubione Odpowiedz Link Zgłoś