anta10 18.02.06, 12:54 Wczoraj w TVP2 byl koncert U2 - Vertigo, moze ktos ogladal i zna tytul ostatniej piosenki z tego koncertu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anta10 Re: Piosenka U2.. 18.02.06, 14:26 ...no tak, ale jak niby mam w google wyszukac ostatnia piosenke z tego koncertu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Piosenka U2.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:36 ostatnią piosenką całego koncertu jest "40", ale nie oglądałam go wczoraj w telewizji, a przypuszczam, że był w okrojonej wersji, więc nie wiem, czy ten utwór kończył wczorajszy koncert w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Piosenka U2.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:55 Zgadza się, że "40" jest ostatnie na pełnym koncercie. Ale jak TVP go posiatkowała, to juz nie wiem, bo również nie oglądałem. Spróbuj chociaż podać część słów jakie śpiewa Bono (jakiś fragment), to może wtedy uda się odgadnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Piosenka U2.. IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 05.06.06, 16:53 Mam DVD z Chicago, tam tez ostatnia jest 40 wiec zgadza sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicha.voda Re: Piosenka U2.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:01 Kiedyś oglądałam ten koncert w dwójce i z tego co pamiętam ostatnie było "Mysterious Ways", chyba... Odpowiedz Link Zgłoś