tomek_k86 19.02.06, 01:28 poszukuję piosenki PERSONAL JESUS taką jak miał Merlyn Manson czy Depeche Mode ale z kobiecym vokalem. swego czasu (czyli jakieś pół roku temu) była grana na PLANECIE FM z góry wielkie dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: HELP!! 19.02.06, 11:45 chłopie, czy Ty rozumeisz jak się Ciebie prosi o nie zakładanie kilku TAKICH SAMYCH WąTKóW? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_k86 Re: HELP!! 19.02.06, 13:47 neder napisała: > chłopie, czy Ty rozumeisz jak się Ciebie prosi o nie zakładanie kilku TAKICH > SAMYCH WąTKóW? > > ależ rozumiem ale na tamte mi nikt nie odpowiada a poza tym te starsze staram sie usuwać ale sorry za problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: HELP!! IP: *.chello.pl 19.02.06, 13:49 >te starsze staram sie usuwać wtf? Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: HELP!! 19.02.06, 14:03 > > ależ rozumiem ale na tamte mi nikt nie odpowiada a poza tym te starsze st > aram sie usuwać ale sorry za problem rotfl to tak nie działa po prostu podbij tamten wątek z ponowioną prośbą o pomoc... Usuwasz wątki? jak? Odpowiedz Link Zgłoś
pszemcio1 Re: HELP!! 19.02.06, 14:13 może po prostu wchdzi do wątku i wpisuje posta o treści> zakończ...potem jeszcze tylko Enter i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: HELP!! 19.02.06, 14:21 pszemcio1 napisał: > a ta piosenka to nie Tori Amos czasem? nie, to jakaś 'techniawa' ( w innym wątku dostał odpowiedź) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_k86 Re: HELP!! 19.02.06, 14:30 ok jusz mam odpowiedź a pustów sam nie usuwam tylko wysyłam to zgłoszenie "skasujcie post" co jest nad odpowiadaniem do postów i tyle i chyba to znika potem a za pomoc dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: HELP!! 19.02.06, 14:34 no to Cie rozczaruję Nie wybierasz sobie sam postów do skasowania. Klikniecie w kosz nie oznacza, że post zniknie No ale przynajmniej dobrze, że już znalazłeś co chciałeś Odpowiedz Link Zgłoś
sweetpea Re: HELP!! 19.02.06, 16:49 kurde co to znaczy "taką jak miał Merlyn Manson czy Depeche Mode" przeciez to piosenka autorstwa Martina Gore'a (DM) z plyty "Violator". Reszta to najwyzej jakies przeróbki a ty piszesz o niej tak jakby byla niewiadomego pochodzeniastawiajac jeszcze na pierwszym miescu debilnego Mansona (btw nauczyc sie poprawnie literowac "marilyn") Jestem zdegustowana. Odpowiedz Link Zgłoś