Gość: furry IP: mechatron:* / *.gazeta.pl 01.12.02, 20:41 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Abra Re: na VIVIE właśnie grają koncert QotSA IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.2.* 02.12.02, 17:33 Ja widziałam ten koncert już w sobotę na niemieckiej vivie. Ostre łojenie, poznałam kilka kawałków z ostatniej ich płyty, której całej nie słyszałaam. Jednak albo to ja miałam cieżki dzień albo ta muzyka sama w sobbie na dłuższą metę jest męcząca. Potem na MTV niemieckim był wieczór z Nirvaną i nie mogłam sobie odmówić obejrzenia po raz n-ty ich koncertu Unplugged. To dopiero relaksujące, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: na VIVIE właśnie grają koncert QotSA 02.12.02, 18:21 widziałem, widziałem, bardzo żywiołowo zagrali, szkoda, że nie znam jeszcze drugiej płyty i niektóre piosenki słyszałem po raz pierwszy a numery z pierwszej płyty zagrane na żywo - bardzo dobre.... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: na VIVIE właśnie grają koncert QotSA 02.12.02, 18:47 Chwilunia... Jak to nie znasz drugiej? Znaczy której nie znasz? "R"? Podejrzewam nieśmiało, że nie znasz pierwszej - "Queens of the stone age" oraz trzeciej, "songs for the deaf", zaś znasz drugą... Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że grali głównie "regular john", "avon" i inne szlagiery z debiutu, zaś cłkowitym milczeniem pominęli swoje ostatnie dokonania... modrzew, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: na VIVIE właśnie grają koncert QotSA 02.12.02, 18:52 ydorius napisał: > > Chwilunia... > Jak to nie znasz drugiej? Znaczy której nie znasz? "R"? > Podejrzewam nieśmiało, że nie znasz pierwszej - "Queens of the stone age" oraz > trzeciej, "songs for the deaf", zaś znasz drugą... Bo jakoś nie chce mi się > wierzyć, że grali głównie "regular john", "avon" i inne szlagiery z debiutu, > zaś cłkowitym milczeniem pominęli swoje ostatnie dokonania... > > modrzew, > .y. > > ---------------------------------- > What is home without Plumtree's Potted Meat? > Incomplete. popisałem sie niewiedzą muzyczną, znam tylko "R" dziekuję za uświadomienie... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: na VIVIE właśnie grają koncert QotSA 02.12.02, 18:57 Nie przesadzaj. Pierwsza jest świetna i chyba najbardziej monotona, co w przypadku stoner rocka tylko świadczy o jakości ) Jeszcze niedawno (dwa tygodnie temu?) była dostępna na przecenach w tym czynmś co stoi na miejscu bazaru Różyckiego, a ni cholery nie pamiętam jak się nazywa... Chyba kosztowała 19,90... Albo cos na kształt... modrzew, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyranka Re: na VIVIE właśnie grają koncert QotSA IP: *.acn.pl / 10.71.3.* 02.12.02, 19:03 buuuuu, przegapiłam Odpowiedz Link Zgłoś