Gość: Abra IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.2.* 23.12.02, 21:24 Dziś Eddie obchodzi urodziny, taktownie pomińmy, które Jak ktoś chce, może się pocieszyć z tego faktu w tym wątku. Happy birthday! A ja mu życzę, aby szybko odrosły mu włosy! Z krótką fruzurą mu nie do twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: laurka Happy Birthday!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 23.12.02, 21:27 Gość portalu: Abra napisał(a): > A ja mu życzę, aby szybko odrosły mu włosy! Z krótką fruzurą mu nie do > twarzy... Jak będzie miał takie długie rzdkie pióra a la Kryszak to będzie jeszcze gorzej wyglądał. Kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
mamlazz Re: Happy Birthday!!!!!!!!!!!! 23.12.02, 21:40 eh, eddie, trza było rozwiązać PJ zanim zdażyła się "binaural" ...i nie zapuszczaj włosów, nie bądź baba. a zresztą, i tak cie lubie i ten twój dżem 100 lat i wesołych świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Happy Birthday!!!!!!!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 01:00 > eh, eddie, trza było rozwiązać PJ zanim zdażyła się "binaural" eeee... nie... przed no code a po yield )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurka Re: Urodziny Eda Veddera IP: *.acn.waw.pl 23.12.02, 21:58 _dagny napisała: >Farciarz, zgarnia prezenty dzień po dniu Jak się ma tyle kasy to można codziennie mieć urodziny, gwiazdkę itp. Ja to bym dostała jeden prezent na obie okazje Odpowiedz Link Zgłoś
_dagny Re: Urodziny Eda Veddera 23.12.02, 22:02 Gość portalu: laurka napisał(a): > _dagny napisała: > > >Farciarz, zgarnia prezenty dzień po dniu > > Jak się ma tyle kasy to można codziennie mieć urodziny, gwiazdkę itp. Ja to bym > dostała jeden prezent na obie okazje Nie chodziło mi o kasę, ale o okazję. Zresztą, ilość prezentów nie zawsze przechodzi w jakość. Ale zbieżność datowa podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurt Re: Urodziny Eda Veddera IP: *.50.39.135.chcg.grid.net 25.12.02, 11:33 A ja nie majac pojecia o jego urodzinach , nie przepadajac za nim i dodatkowo po polamaniu sie oplatkem wysluchalem jego nowej plyty (ok) i dvd z koncertow z 2000 (w miare ok) heja Odpowiedz Link Zgłoś