amrdiab 30.12.02, 22:27 Ostatni album MJ sypał się,jak sam artysta.Król przeciera nowe szlaki...Oby nie wyszła z tego kolejna "tragedy". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MJJ Re: Jackson pracuje IP: spc:* / 126.22.26.* 04.02.03, 10:24 amrdiab napisała: > Ostatni album MJ sypał się,jak sam artysta.Król przeciera nowe > szlaki...Oby nie wyszła z tego kolejna "tragedy". Jak chcesz wiedzieć to album Invincible rozszedł się do chwili obecnej w nakładzie 9 milionów egzemplarzy. Jest to oczywiście mniej niż poprzednie albumy MJ, ale pokaż mi innych artystów, którzy osiągneli ostatnio taki wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: Jackson pracuje IP: 195.41.66.* 04.02.03, 11:02 W modzie jest przykladanie MJ. Coz. A ja to z kolei bym sobie zyczyl, by wszystkie plyty mialy taka produkcje jak Michaels Jacksona. Ostatnia plyta zostala dosc powszechnie zjechana. Po zakupie spedzila troche czasu na polce ale ostatnio chodzi u mnie coraz czesciej. Jest naprawde dobra i spedza sie godzine z MJ z przyjemnoscia. Kawalek np. z Santana jest rownie ciekawy jak chodzace obecnie cos tam z Michelle Branch. Zreszta, wszystkie utworki daja sie sluchac a poukrywanych lepiej lub gorzej drobnych smaczkow jest bez liku. Tak, drazni mnie slodycz Michaela. Po co 'Dziekie Michael! Dzieki Carlos!' i tym podobne deklaracje skoro muzyka i tak sama sie broni. Invisible to dobry album z doskonala produkcja. Anegdotka: W sklepie ze sprzetem hi-fi chce odsluchac jakies kolumny. Pan przedawca z zazenowaniem wyjmuje sposrod setek CD Jacksona i mowi: 'Wiem, to tylko pop ale dzwiek jest taki, ze kolumny beda przeswietlone na wylot'. Kolejny sklep tej samej branzy. Rozmawiamy o jakims wzmacniaczu. Pan leci po plytke i wraca z MJ. 'Wiem, wielu sie krzywi, to MJ, ale to jest tak nagrane, ze odlot. Musi pan posluchac!' Okay, idziemy dalej. W kolejnym sklepie to samo. Jak sam probuje sobie cos dobrac to panowie sie krzywia 'No tak, to dobra muzyka ale nie najlepiej nagrana'. I maja racje. MJ jest rewelacyjnie podrasowany co do dynamiki i drobiazgow w tle. pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś