Dodaj do ulubionych

The Resurrectionist

03.05.06, 17:25
The Resurrectionist (Goetz.B. Extended Mix) -
download.yousendit.com/E27E433A22D3EA8E
Po 2 wysłuchaniach, jeszcze wiele powiedzieć nie mogę (w dodatku to remix)
Nie brzmi jakoś fenomenalnie. Szkoda że przez to że N&C nagrywali takie
utwory musieliśmy tak długo czekać na płytę smile, choć może i lepiej bo będzie
odpowiednia atmosfera, żeby wydawać już wakacyjne hity (słońce, wysoka
temperatura..)
Obserwuj wątek
    • verybilingual Re: The Resurrectionist nad Girl's Don't Cry 05.05.06, 15:26
      W necie pojawiła się już piosenka Girl's don't cry trwa tylko 2:35!!. Niedługo
      będe mieć link. Tym czasem zachęcam do szukania.
    • anthares_psb Re: The Resurrectionist 06.05.06, 10:37
      verybilingual napisał:

> The Resurrectionist (Goetz.B. Extended Mix) -

Hmmm... remix mnie nie zachwycił, taki, jakbym to napisał, retro italiano. Czy
      to nie jest jakiegoś fana z forum PSB ? Pełno takich utworków jest na światowym
      forum PSB, jedne są świetne, inne trochę mniej.
      • verybilingual Re: The Resurrectionist 06.05.06, 10:53
        Nie big_grin przecież to jest oficjalna piosenka, która znalazła się na singlu,
        wątpie czy PSB chcieli wysłuchać utworu jakiegoś tam fana z Polskiego Forum lub
        Oficjalnego, zresztą by już o tym pisały największe gaduły na forach :
      • diesel46 Re: The Resurrectionist 06.05.06, 13:53
        anthares_psb napisał:

> verybilingual napisał:
        >
        > > The Resurrectionist (Goetz.B. Extended Mix) -
        >
        > Hmmm... remix mnie nie zachwycił, taki, jakbym to napisał, retro italiano.

Nie słuchałem oryginału ale ten remix trzeba słuchac głośno wink

--
        Andrzo
        • anthares_psb Re: The Resurrectionist 07.05.06, 01:09
          diesel46 napisał:

> Nie słuchałem oryginału ale ten remix trzeba słuchac głośno wink

Andrzej, już go słuchałem tak głośno, że teraz prawie nic nie słyszę wink. Z
          płyty "Fundamental" słyszałem jedynie "IWS" i "S&GS". Nie chcę sobie
          niespodzianki psuć, jak kupię płytę. Przypominają mi się czasy, jak prawie
          biegłem do domu z jeszcze gorącą płytą "Very" lub "Alternative" smile.

• dafio1 Re: The Resurrectionist&Girls Don't Cry&the rest 10.05.06, 19:47
            Powiem szczerze, ciężko przechodzi mi to przez gardło, ale to najsłabsze b-sidy
            PSB na 1-wszym singlu promującym nową, studyjną płytę w historii PSB. Same
            czasy tych utworów są "dziwnie krótkie". A reszta jest po prostu słaba w
            porównaniu do moim zdaniem SUPER "FUNDAMENTAL". Jakbym miał porównać np. ALWAYS
            i SEXY NORTHERNER z odrzutów z RELEASE to wyszłoby na to , że RELEASE jest dużo
            lepsze od FUNDAMENTAL. Ale na szczęście wyjątki się zdarzają! A podobieństwo
            THE RESURRECTIONIST do THAT'S MY IMPRESSION jest takie duże, że zabija
            wszelaką "nowość", która często gościła na b-sidach PSB. Ale, nie ma tego złego
            co by na dobre nie wyszło. FUNDAMENTAL jest wg mnie tak dopracowaną płytą, że
            można na b-sidy patrzeć tym razem z przymróżeniem oka. Szkoda, ze w POLSCE, w
            odróżnieniu od większości państw UNII EUROPEJSKIEJ promocja PSB jest zerowa.
            Niestety, jeżeli chodzi o kraje UE jesteśmy pod tym względem na samym
            końcu "WSPÓLNOTY". Wystarczy śledzić " petshopboys.forum.com", gdzie ostatnio
            były wpisy o playlistach w poszczególnych krajach UE. Jest Litwa,
            Łotwa,Estonia,Czechy,Węgry, nie mówiąc o starych krajach członkowskich UE.
            Polska? Nic z tych rzeczy. Na naszym forum wybuchła tak "zacietrzewiona" walka
            o głosowanie na PSB na łamach LP Pr3. Ogólnie, tak jak kiedyś na tym forum
            napisałem, listy przebojów w Polsce, to jedno wielkie badziewie. Ale LP Pr3 ma
            jednak swoją historię, i trzeba ją traktować odrębnie. Ale z drugiej strony np.
            HOME&DRY było w trójce piosenką tygodnia w marcu 2002. I'M WITH STUPID, choć
            jest dużo bardziej przebojowym songiem, do tej pory w trójce nie jest puszczany
            zupełnie.Podsumowując, wychodzi na to, że jeśli wsyscy 100% fani PSB nie
            będziemy mieli zwartych szeregów to: PSB nigdy już nie przyjadą na koncert do
            Polski, nigdy PSB nie będzie "nawet" w pierwszej 30-stce LP Pr3,nigdy
            nie "będziesz miał okazji powiedzieć, że słuchasz PSB np. od 15-20 lat", bo
            nikt tego nie będzie chciał słuchać. Reasumując, szkoda mi FUNDAMENTAL, ta
            plyta naprawdę jest NIESAMOWITA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka