ksiezniczka29 03.05.06, 23:19 Ostatnio mi się śniła... Kiedyś to była moja ukochana wokalistka, słuchałam jej płyt na okrągło. Czemu nic już nie wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: love Re: Edyta Barosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:42 Jedna z moich ulubionych, ale chyba jedyna mądra.. Po co ma nagrywać i wydawać, skoro nikt tego nie kupi, NIKT nie będzie grał...... Przecież wiadomo, ze wiodące ( dla małolatów i gospodyń domowych )stacje grają z polskich rzeczy jedynie: flinte, bajm, krawczyka i wilki. 159 razy na dobę. To wszystko jest chore! A dlaczego naprawde nic się nie dzieje, to sam chciałbym wiedzieć..... Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Edyta Barosiewicz 04.05.06, 14:17 Czytałam kiedys,że Edyta jest perfekcyjna do granic neurozy i nic z tego, co nagrywała po ostatniej płycie nie wydało sie jej wystarczająco dobre aby wydac na płycie.A w Trójce usłyszec ją można dość często na szczęście, oczywiście stare nagrania. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka29 Re: Edyta Barosiewicz 04.05.06, 14:32 Nie twierdzę, że jestem znudzona jej starymi kawałkami. Chciałabym jednak usłyszeć co nowego teraz ma do powiedzenia. No i chyba rzadko (albo i w ogóle) nie koncertuje, co? Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztom Re: Edyta Barosiewicz 06.05.06, 00:02 Gdzies czytalem ,ze Edyta jest niesmiala,boi sie zderzenia z publika. Nie musi przeciez koncertowac, niech tylko nagra plyte! Uwielbiam ja ,szczegolnie za "Love". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiadomy Re: Edyta Barosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 13:39 Edyta ma problem z narkotykami. Taka jest smutna prawda jej nie istneinia na scenie. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Edyta Barosiewicz 06.05.06, 14:56 Gość portalu: swiadomy napisał(a): > Edyta ma problem z narkotykami. Taka jest smutna prawda jej nie istneinia na sc > enie. niektórzy narkomani świetnie sobie radzą w show businessie, a Edyta mogłaby w koncu wydać tę płytę, czekam i czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka29 Re: Edyta Barosiewicz 06.05.06, 23:48 Słyszałam kiedyś, że bardzo przeżyła swój rozwód. Swojego partnera przerpaszała publicznie, przy okazji odbierania jakiejś nagrody. Poza tym, szukaąłm na jej stronie maila. Jest, ale zablokowany. Odpowiedz Link Zgłoś