Dodaj do ulubionych

Edyta Barosiewicz

03.05.06, 23:19
Ostatnio mi się śniła... Kiedyś to była moja ukochana wokalistka, słuchałam jej płyt na okrągło. Czemu nic już nie wydaje?
Obserwuj wątek
    • Gość: love Re: Edyta Barosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:42
      Jedna z moich ulubionych, ale chyba jedyna mądra.. Po co ma nagrywać i wydawać,
      skoro nikt tego nie kupi, NIKT nie będzie grał...... Przecież wiadomo, ze
      wiodące ( dla małolatów i gospodyń domowych )stacje grają z polskich rzeczy
      jedynie: flinte, bajm, krawczyka i wilki. 159 razy na dobę.
      To wszystko jest chore!
      A dlaczego naprawde nic się nie dzieje, to sam chciałbym wiedzieć.....
      • jarka63 Re: Edyta Barosiewicz 04.05.06, 14:17
        Czytałam kiedys,że Edyta jest perfekcyjna do granic neurozy i nic z tego, co
        nagrywała po ostatniej płycie nie wydało sie jej wystarczająco dobre aby wydac
        na płycie.A w Trójce usłyszec ją można dość często na szczęście, oczywiście
        stare nagrania.
        • ksiezniczka29 Re: Edyta Barosiewicz 04.05.06, 14:32
          Nie twierdzę, że jestem znudzona jej starymi kawałkami. Chciałabym jednak
          usłyszeć co nowego teraz ma do powiedzenia. No i chyba rzadko (albo i w ogóle)
          nie koncertuje, co? Wielka szkoda.
          • krzysztom Re: Edyta Barosiewicz 06.05.06, 00:02
            Gdzies czytalem ,ze Edyta jest niesmiala,boi sie zderzenia z publika. Nie musi
            przeciez koncertowac, niech tylko nagra plyte! Uwielbiam ja ,szczegolnie
            za "Love".
    • Gość: swiadomy Re: Edyta Barosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 13:39
      Edyta ma problem z narkotykami. Taka jest smutna prawda jej nie istneinia na scenie.
      • buraque Re: Edyta Barosiewicz 06.05.06, 14:56
        Gość portalu: swiadomy napisał(a):

> Edyta ma problem z narkotykami. Taka jest smutna prawda jej nie istneinia na
        sc
        > enie.

niektórzy narkomani świetnie sobie radzą w show businessie, a Edyta mogłaby w
        koncu wydać tę płytę, czekam i czekam...
        • ksiezniczka29 Re: Edyta Barosiewicz 06.05.06, 23:48
          Słyszałam kiedyś, że bardzo przeżyła swój rozwód. Swojego partnera przerpaszała publicznie, przy okazji odbierania jakiejś nagrody. Poza tym, szukaąłm na jej stronie maila. Jest, ale zablokowany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka