Gość: bącek007 IP: 80.244.140.* 19.05.06, 23:21 heja chciałem się dowiedzieć co sądzicie na temat tego zespołu i jakie są wasze ulubione piosenki.czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszemcio1 Re: Dave Matthew's Band 20.05.06, 01:43 Before These Crowded Streets był swietne. Powyżej tego albumu nie podskoczyli i nie podskoczą Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Dave Matthew's Band 20.05.06, 10:45 Ja wolę Crash ale mniejsza o to....dajmy im szansę bo to znakomity band jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bącek007 Re: Dave Matthew's Band IP: 80.244.140.* 20.05.06, 11:13 mi najbardziej podoba sie przeróbka crash into me i satellite Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzibor Re: Dave Matthew's Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 12:00 Ulubione utwory?!!! Ja mam ok 40-tu. A wymienianie ulubionych płyt jest moim zdaniem bez sensu- na płytach studyjnych wypadają w większości blado, ich muzyka nabiera życia na koncertach. Eeech te koncerty- po prostu esencja muzyki. Samego "Grey Street" mam 8 wersji i każda inna i na swój sposób genialna. I niech mi ktoś jeszcze powie jako to gatunek muzyczny,bo jeszcze tego nie rozgryzłem Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Dave Matthews Band! IP: *.chello.pl 20.05.06, 15:17 to po pierwsze, a po drugie "Under The Table And Dreaming" niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Dave Matthews Band! 20.05.06, 18:19 Jacenty, ty zawsze taki uważny co do literki a tu kolega pytał o utwory a nie o płyty...mój ulubiony to Two Step a Twój ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bącek007 Re: Dave Matthews Band! IP: 80.244.140.* 20.05.06, 19:25 heja nic nie szkodzi jeżeli ktoś wymienia także płyty.ciesze się że ktoś lubi słuchac tego bandu jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Dave Matthews Band! 20.05.06, 19:56 Mogę Ci napisac, że na koncercie sa lepsi niz na płtach a nie pisze tego gołosownie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bącek007 Re: Dave Matthews Band! IP: 80.244.140.* 20.05.06, 22:12 wiem ze na koncertach są lepsi.zawsze tak jest. mam kilka koncertówek.ale pomimo tego i tak jest niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Dave Matthews Band! IP: *.chello.pl 21.05.06, 10:42 Nie mam ulubionych piosenek, a literka, która komuś zmienia nazwisko jest według mnie kwestią pierwszorzędną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bącek007 Re: Dave Matthews Band! IP: 80.244.140.* 21.05.06, 11:44 ludzie przestańmy bawić się w jakieś literówki dajcie sobie spokój. nie ważne czy ktos lubi całe płytki, koncertówki, same piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astrona Re: Dave Matthew's Band IP: *.acn.waw.pl 21.05.06, 20:54 Uwielbiam I tez sie kiedyś zastanawiam jaki to gatunek muzyki A moze raczej mieszanka gatunków? np. Rock, folk, jazz? Teraz juz sie przestałam zastanawiac - dla mnie najważniejsze, że to muzyka, która trafia prosto do mojego serca i cieszy mnie za każdym razem, gdy ją usłyszę. A jeśli chodzi o rankingi itp pytania: która płyta/piosenka ulubiona? Jakby tak pomysleć, to moją ulubioną płytą jest chyba jednak "Under the Table and Dreaming" (sentyment - pierwsza usłyszana płyta DMB) przed "Before These Crowed Street" i "Crash". A ogólnie pierwsze płyty (te przed Everyday'em), no i koncertówki np ta Central Parku. Ostatnio często jej słucham. A utwory? Róznie. Trudno wymieniać. Teraz chyba "Don't Drink the Water". Ciekawe, że ostatnio usłyszałam ten utwór....na koncercie......i to w Polsce ;- )...niestety nie w wykonaniu DMB , ale wersja "Lester Kidson Band" tez nie była zła Odpowiedz Link Zgłoś