Gość: opus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 14:18 18 czerwca nie będzie koncertu w Warszawie. Cała trasa rozpocznie się prawdopodobnie na początku lipca wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3367158.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fanatyk Stonesów Re: Koncert Rolling Stonesów odwołany IP: 83.238.70.* 24.05.06, 14:37 no cóż... trzeba będzie we wrześniu jechać na moich kochanych chłopaków do Brna, Warszawy i Wiednia... za to mam nadzieję, że Berlin będzie w terminie! Keith... wracaj do zdrowia )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alb Re: Koncert Rolling Stonesów odwołany IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.06, 18:33 .. a konkretnie przelozony, mam nadzieje ze na lipiec. Po jaka cholere Keith lazl na to drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Koncert Rolling Stonesów odwołany 24.05.06, 18:38 Gość portalu: alb napisał(a): > Po jaka cholere Keith lazl na to drzewo Przygrzali chłopaki za mocno? (no mam nadzieję, że jednak lipiec wypali...) Odpowiedz Link Zgłoś
zolwik Re: Koncert Rolling Stonesów odwołany 25.05.06, 10:36 Stonesi maja koncerty ustawione co 2 dni. Trasa ma sie ponownie zaczac 8 lipca. Jakies 2 dodatkowe koncerty mogliby jeszcze zagrac w lipcu i 2 w sierpniu, pewnie w Warszawie zagraja dopiero we wrzesniu Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Koncert Rolling Stonesów odwołany 25.05.06, 10:51 Poczekamy... (ewentualny i chyba jedyny plus tego przesuwu na wrzesień, to więcej czasu na spokojne uciułanie złotówka do złotówki na wstęp, bo jakby nie patrzeć bileciory drogie! od ilu one chodzą? 110zł najtańsza wejściówka?! nie powiem, trochę jednak zdzierstwo, ale czego się nie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
zolwik Re: Koncert Rolling Stonesów odwołany 25.05.06, 10:59 Ja bilety mam od grudnia odliczalam dni... ech zycie... Szanujmy Ziemię Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Koncert Rolling Stonesów odwołany 25.05.06, 11:04 Do miłego, gdzieś tam na płycie, zobaczenia w takim razie (nie powiem, żeby się też nie niecierpliwiła... koncert chorzowski '98r. boleśnie zaostrzył mój apetyt na Stonsiaków - więc, że się dobra impreza szykuje, to nie mam wątpliwości!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alb Re: Koncert Rolling Stonesów odwołany IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.06, 15:57 ja tak samo.... Na pociag tez juz mam bilety od 2 miesiecy... Odpowiedz Link Zgłoś
zolwik :( 14.06.06, 09:41 muzyka.onet.pl/0,1339874,newsy.html Czy moze byc jeszcze gorzej? na pewno moze... Odpowiedz Link Zgłoś