elfhelm 02.06.06, 15:57 Szukam dobrych kilkunastu nowszych kawałków jak wyżej na dobrą imprezę. Sam wolę trochę cięższe klimaty i stare przeboje, ale zostałem poproszony w znalezienie czegoś i z tego rodzaju. Tak więc proszę o propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3promile Re: Co polecacie z R'n'B, soulu i innej "czarnej 02.06.06, 16:24 James Brown - "Livin' In America", hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Co polecacie z R'n'B, soulu i innej "czarnej 02.06.06, 16:39 Wszystko tworcy "Don' worry be happy" k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glebogryzarka Re: Co polecacie z R'n'B, soulu i innej "czarnej IP: *.polskieradio.pl 02.06.06, 16:54 Jill Scott - np. Golden Angie Stone - np. Coulda Been You Lauryn Hill - np. Sweetest Thing Erykah Badu - np. Back in the Days Lucy Pearl - np. Don't Mess with My Man India.Arie - np. Video Me'shell Ndegeo'cello - np. Leviticus: Faggot Alicia Keys - np. A Woman's Worth D'Angelo - np. Alright Maxwell - np. Luxury/Cococure John Legend - np. Used to Love U Lynden David Hall - np. Livin' a Lie Tony! Toni! Tone! - np. Let's Get Down Rahsaan Patterson - np. Sure Boy Christion - np. Up in Smoke Remy Shand - np. Take a Message no i nie zapominajmy o Księciu, pierwszy singiel z ostatniej płyty będzie jak najbardziej wszystko to dość znane kawałki, powinny pasować Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Co polecacie z R'n'B, soulu i innej "czarnej 02.06.06, 18:15 dzięki lecę próbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robercik Re: Co polecacie z R'n'B, soulu i innej "czarnej IP: *.chello.pl 20.06.06, 23:35 wszystko to wielkie gowno wiec na pewno bedzie pasowac. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Co polecacie z R'n'B, soulu i innej "czarnej 10.06.06, 11:57 czekam na dalsze propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toczacy.sie.kamien Aretha Franklin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 04:24 Pewnie wielu uzna, ze jestem 40 lat do tyłu, ale dla mnie nikt do tej pory nie przebił Arethy Franklin. Kiedy słucham (You Make Me Feel Like) Natural Woman, I Say A Little Prayer, Don't Play That Song i kilku innych jej kawałków, za każdym razem łażą mi ciarki po plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Aretha Franklin 11.06.06, 11:37 O nie klasyka w stylu Jamesa Browna czy Arethy Franklin jest niesamowita A Say A Little Prayer należy do najwybitniejszych kawałków w historii muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Co polecacie z R'n'B, soulu i innej "czarnej 11.06.06, 10:20 Stare ale jare: Marvin Gaye Al Green Chaka Khan Quincy Jones Steve Wonder Pointer Sisters Bill Whiters Kool & the Gang ;P Parliament + te wymienione Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Co polecacie z R'n'B, soulu i innej "czarnej 20.06.06, 23:08 klasyków zawsze warto słuchać A jak ten plastikowy zespół "skowerował" Ai No Corrida Jonesa, to mnie cholera wzięła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qmid Re: Co polecacie z R'n'B, soulu i innej "czarnej IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.06.06, 20:06 mialo byc nowsze rnb, wiec polecam: mariah carey - we belong together, its like that, shake it off i dont forget about us (choc prawie cala plyta emancipation of mimi by sie nadawala) aaliyah try again, more than a woman kelis trick me rihanna sos ROCKWELL sombody's watching me (nieco starsze ale swietny kawalek) montell jordan - this is how we do it, get it on tonight usher - burn, yeah, u remind me, u got it bad craig david - all the way, what your flava i in. beyonce - solowe numery w stylu crazy in love r kelly - np ignition remix mario - let me love you, here i go again joe - i wanna know, stutter ne-yo - so sick kci and jojo - crazy brian mcknight - zwlaszcza back at one pussycat dolls - stckwitu, dont cha itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Co polecacie z R'n'B, soulu i innej "czarnej 12.06.06, 01:11 to moze cos polski:sofa plyta "many stylez"naprawde bardzo imprezowa produkcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wracajmojepiórko Re: Co polecacie z R'n'B, soulu i innej "czarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:36 no własnie a propos sofy-czy fajna ta płytka jest.Nie moge jej ściągnąc...nie ma w bazie danych emula(choc może jest,ale ja dwie lewę rączki:/) bardzo bym chciała tej sofki posłuchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymixx Re: Co polecacie z R'n'B, soulu i innej "czarnej IP: *.media / 195.136.30.* 21.06.06, 14:31 Leela James "Change is gonna come". bardzo bujające i wysmakowane Odpowiedz Link Zgłoś
kucykpony Re: Co polecacie z R'n'B, soulu i innej "czarnej 22.06.06, 23:42 Ja bym jeszcze C. Mayfielda dorzuciła;p. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Co polecacie z R'n'B, soulu i innej "czarnej 23.06.06, 00:34 z nowszych rzeczy polecam Nate'a Jamesa swietny feeling do tego Rihanna, Black Eyed Peas oraz wiekszosc rzeczy, w ktorych maczali rece Missy Elliott lub Timbaland Odpowiedz Link Zgłoś