Gość: plooshack IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 15:23 (komentarze plooshack'a w soboty o 22:00) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: a co sądzicie o plooshack'u? 12.02.03, 15:26 plooshak jest dobrze wychowany mlodszy jak mniemam od Axla Rose pojawia sie rzadko na forum w pracy katuja go muzyka jakiej nie lubi.. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: a co sa˛dzicie o plooshack'u? 12.02.03, 15:27 Pluszaki to fajne zwierzaki. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: a co sa?dzicie o plooshack'u? 12.02.03, 15:30 PIZMAKI to fajne zwierzaki Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: a co sa?dzicie o plooshack'u? 12.02.03, 15:34 pizmak31 napisa?a: > PIZMAKI to fajne zwierzaki Pizmaki i owszem, tez... Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: a co sądzicie o plooshack'u? 12.02.03, 15:29 najbardziej lubie trzecia płyte plooshacka, mysle że na niej osiągnąl swój najlepszy poziom, szczególnie podoba mi sie 4 piosenka z tej płyty, to ta o tym samotnym Indianinie pedzącym przez prerie..... a może to nie plooshack ją nagrał))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: a co sądzicie o plooshack'u? 12.02.03, 15:35 wszystkie pluszaki to fajne chłopaki.....i ryśki też.... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: a co sądzicie o plooshack'u? 12.02.03, 15:36 aaa, z plyty to najbardziej lubie ten bonus!! szczegolnie to przejscie w 3 minucie robi na mnie wrazenie.. no i teksty..piekne metafory! niejedna praca dyplomowa na ten temat pewnie powstanie! Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: a co sądzicie o plooshack'u? 12.02.03, 15:41 moim zdaniem niejedna praca dyplomowa to powstanie, ale na temat Twojej sygnaturki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack ad rem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 16:02 munky napisał: > moim zdaniem niejedna praca dyplomowa to powstanie, ale na temat Twojej > sygnaturki przez parę lat jadąc do pracy przejeżdzałem przez Rondo Babka (ostatnio przechrzczone na jakiegoś bohatera). Codziennie widziałem na ścianie jednej ze stojących opodal budek napis "Cerveza Si! Trabaja Non!" Może jest tam do tej pory, ale dawno tamtędy nie przejeżdżałem (to tak a propos mojej aktywności na innym konkurencyjnym forum) plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: a co sądzicie o plooshack'u? 12.02.03, 22:39 )) byc moze..ale juz niedlugo ja zmienie.. wczoraj to uslyszalam, zapisalam i dziele sie z innymi ta jakze ciekawa opina Odpowiedz Link Zgłoś