poboczny 18.08.06, 00:43 No i jak ? czy już ktoś z Was słuchał ? Patricia jak zwykle z klasą, niezwykle wysmakowana i subtelna. Szczególnie uwiódł mnie utwór nr 7 pt " Persephone " . Plyta bomba ! no i gościnnie , tak na deser Grażyna Auguścik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piterek_82 Re: Patricia Barber " Mythologies " !!! 21.08.06, 17:16 Czekam na nową Patricie z utęsknieniem. Niestety nie mogę znależć jej w emulu. CZy wiesz skad mozna ją sciągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
poboczny Re: Patricia Barber " Mythologies " !!! 21.08.06, 23:05 oj piterek_82 , na emule jeszcze za wcześnie, jeszcze nikt nie spiratował Oficjalnie , premiera została przesunięta na 11 września. Na razie, jak chcesz, to musisz zapłacić na www.iplay.pl Ja za " Persephone " zapłaciłem 4 złocisze, ale warto było ! można przesłuchać 30-sekundowe fragmenty utworów. Ale to wszystko, to chyba dla fanatyków muzyki Patrici Barber zresztą 39.99 zł to chyba niedużo. Ja i tak kupię oryginał ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Patricia Barber " Mythologies " !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 21:31 mam już oryginał ! płyta pojawiła się dziś w sprzedaży w Media Markt. Odpowiedz Link Zgłoś