Gość: k.z IP: *.zigzag.pl 07.03.03, 22:01 Czarno widzę przyszłość muzyki niemieckiej. Jeśli szybko nie urodzi się jakiś Curt Cobain wszyscy zostaniemy pedałami.Moje podsumowanie w trzech słowach : chłam ,gówno i wazelina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Młoda Re: Najlepszy był aż trzeci, a ich muzyka żyje!!! IP: *.dialup.medianet.pl 08.03.03, 11:42 Nie przesadzaj, Die Gerd Show był trzeci, to nie najgorzej,a poza tym muzyka niemiecka żyje. Rammstein, Die Toten Hosen, Nena i viele viele mehr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Najlepszy był aż trzeci, a ich muzyka żyje!!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.03, 19:56 Ostatnie dziadostwo.Moik z "Musikantenstadl" albo ten gruby Andy Borg czy Patrick Lindner,nedzny kucharz czy ta Nebel albo Caroline Reiber..Pol Polski to oglada i nagrywa.Glopki.Moj ojciec-glupek..Tez nagrywa.Idioci.. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: NIEMIECKA EUROWIZJA - DNO I CHŁAM 08.03.03, 11:51 A to niespodzianka! Nie ma to jak nasza polska Eurowizja. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Zatkało mnie 08.03.03, 20:00 Gość portalu: k.z napisał(a): > Jeśli szybko nie urodzi się jakiś Curt Cobain wszyscy zostaniemy pedałami. Naprawdę, nie uważacie że to przerażające?!?!?!?!!!!! Buuuuuuuu, ja nie chcę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vvr Re: Zatkało mnie IP: *.acn.pl 08.03.03, 20:37 mnie się podobał thomas anders Odpowiedz Link Zgłoś