Dodaj do ulubionych

Something Like Elvis

09.03.03, 19:12
Czy ktoś się orientuje czy oni teraz mają koncert w Łodzi?????? Słyszałem, że jest 15-go, ale nie wiem gdzie, ani o której, no i czy na pewno ....
Lov.
Obserwuj wątek
    • homohedonistus Re: Something Like Elvis 09.03.03, 20:06
      15 marca, Łódź, Forum Fabricum

za
      terra.pl/
      • loveletter Re: Something Like Elvis 09.03.03, 21:02
        homohedonistus napisał:

> 15 marca, Łódź, Forum Fabricum
        >
        > za
        > <a href="http://terra.pl/"target="_blank">terra.pl/</a>

Dziękujęsmile)
        • Gość: Alla Re: Something Like Elvis IP: *.a2000.nl 09.03.03, 22:35
          Hej loveletter
          A Shakire jeszcze lubisz? Bo ja z kazdym dniem coraz bardziej, teraz zakupilam
          dvd z jej hiszpanskimi piosenkami z poczatkow kariery (jeszcze w rudych wlosach
          i troche okreglejszej postaci niz teraz). Rewelacja. Shakira the best. Naprawde
          nieglupia laska. Wszystkie te hiszpanskie piosenki, ktorymi wygrala nagrody mtv
          w lategorii muzyki latino napisala sama - slowa i muzyke. Pare naprawde dobrych
          numerow. Podobno pisze piosenki juz od ... 8 roku zycia. Ciekawe od kiedy
          tanczy taniec brzucha, bo tanczy rewelacyjnie.
          Pozdrawiam
          • Gość: aimarek Re: Something Like Elvis IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 00:13
            Protestuję !
            Czy naprawdę trzeba było brukać ten wątek Shakirą? Podłość...

wink

A o koncercie Elvisów nie wiedziałem. Muszę się koniecznie wybrać.
            • loveletter Re: Something Like Elvis 10.03.03, 08:24
              Gość portalu: aimarek napisał(a):

> Protestuję !
              > Czy naprawdę trzeba było brukać ten wątek Shakirą? Podłość...
              > wink

he hesmile)). No tak, Shakira i SLE to trochę nie po drodzewink. A co się tyczy pytania Alli to tak, zdania na jej temat nie zmieniłem, chociaż daleki jestem od stwierdzenia, że moje zainteresowanie muzyką Shakiry się jakoś specjalnie rozwijasmile))). Ostatnimi czasy słucham (prócz "klasyki"wink)) Hedningarny i trochę Nory Johns. Jedno i drugie godne polecenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka