Dodaj do ulubionych

a koncert Sisters of Mercy...

09.03.03, 23:36
... będzie przenisiony do większej sali, powiedział Kaczkowski przed sekundą.
Tylko jeszcze nie wiadomo, gdzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: *.man.polbox.pl 10.03.03, 13:42
      martolka napisała:

> ... będzie przenisiony do większej sali, powiedział Kaczkowski przed sekundą.
      > Tylko jeszcze nie wiadomo, gdzie.

Prawdopodobnie do Hali Mery przy Dworcu Zachodnim.
      • Gość: nefil Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: 212.76.37.* 10.03.03, 20:10
        Gość portalu: greg napisał(a):

> martolka napisała:
        >
        > > ... będzie przenisiony do większej sali, powiedział Kaczkowski przed sekun
        > dą.
        > > Tylko jeszcze nie wiadomo, gdzie.
        >
        > Prawdopodobnie do Hali Mery przy Dworcu Zachodnim.
        No nie zalamuj mnie, Greg, gorszej sali to chyba w tym dziwnym miescie nie ma!
        Jaka tam jest akustyka, bedzie slychac chyba tylko Dr Avalanche
        • mallina Re: a koncert Sisters of Mercy... 10.03.03, 20:26
          u mnie bedzie w jahrhundrethalle, tam gdzie byl latem Korn, calkiem przyzwoite
          miejsce!! 1.04.2003
          • Gość: nefil Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: 212.76.37.* 10.03.03, 21:11
            mallina napisała:

> u mnie bedzie w jahrhundrethalle, tam gdzie byl latem Korn, calkiem
            przyzwoite
            > miejsce!! 1.04.2003
            Szczesciara z Niemiec! smile W Warszawie nie ma porzadnych miejsc na rockowy
            koncert, no moze jeszcze Torwar
            • Gość: greg Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 21:29
              Gość portalu: nefil napisał(a):

> mallina napisała:
              >
              > > u mnie bedzie w jahrhundrethalle, tam gdzie byl latem Korn, calkiem
              > przyzwoite
              > > miejsce!! 1.04.2003
              > Szczesciara z Niemiec! smile W Warszawie nie ma porzadnych miejsc na rockowy
              > koncert, no moze jeszcze Torwar

Przesadzasz. Jedynym negatywem Hali Mery jest brak klimatyzacji. Byłem tam na
              Manu Chao i było wszystko bardzo dobrze słychać. A miejsc na rockowe koncerty
              jest mnóstwo. Berlin? Byłem tam ostatnio na Zwan. Beznadziejna publiczność,
              stoją jak kołki....
              • Gość: nefil Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: 212.76.37.* 11.03.03, 18:42
                Gość portalu: greg napisał(a):

> Gość portalu: nefil napisał(a):
                >
                > > mallina napisała:
                > >
                > > > u mnie bedzie w jahrhundrethalle, tam gdzie byl latem Korn, calkiem
                > > przyzwoite
                > > > miejsce!! 1.04.2003
                > > Szczesciara z Niemiec! smile W Warszawie nie ma porzadnych miejsc na rockowy
                > > koncert, no moze jeszcze Torwar
                >
                > Przesadzasz. Jedynym negatywem Hali Mery jest brak klimatyzacji. Byłem tam na
                > Manu Chao i było wszystko bardzo dobrze słychać. A miejsc na rockowe koncerty
                > jest mnóstwo. Berlin? Byłem tam ostatnio na Zwan. Beznadziejna publiczność,
                > stoją jak kołki....
                Sorry, jakie miejsca masz na mysli? Przyjezdza U-2 graja na Torze Wyscigow
                Konnych, REM na Stadionie Gwardii (trudno to nazwac stadionem), Sala Kongresowa
                jest dobra moze dla M. Rodowicz albo Ich3.
                Fakt, publike mamy najlepsza na Swiecie, ale wiekszych koncertow to u nas nie
                ma gdzie robic
                • Gość: mallina Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.03, 13:51
                  Torwar? bylam tam na Pearl Jam - beznadziejnie!na szczescie kolejne dwa
                  koncerty tej grupy odbyly sie w Spodku gdzie zdecydowanie lepiej slychac.
                  Stadion Gwardii to beznadzieja pod kazdym wzgledem..

w Polsce bylam na wielu koncertach w roznych miejscach, w Niemczech tez juz sie
                  troszke tego nazbieralo - to nieprawda ze publicznosc zawsze stoi
                  jak "kolki"..to sterotypowe myslenie na temat tego jak Niemcy zachowuja sie na
                  koncertach.
    • Gość: Fan Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: *.gmrecords.pl 11.03.03, 10:42
      ... ludzie, to już nawet nie miesiąc!!! To juz właściwie 3 tygodnie, ależ
      miło!!!
    • Gość: Fan Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: *.gmrecords.pl 13.03.03, 11:50
      Czy już ktoś wie gdzie ostatecznie zagrają dla nas Siostrzyczki???
      Dzięki za info!
    • Gość: Fan Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: *.gmrecords.pl 13.03.03, 16:29
      13.03.2003
      Uwaga !!! Jak poinformował organizator koncertu Sisters w Polsce - Agencja
      Independa - ze względu na bardzo duże zainteresowanie, impreza została
      przeniesiona do większej sali. Koncert odbędzie sie w Hali Mera w Warszawie ul.
      Bohaterów Września 6 (niedaleko Dworca PKP Warszawa Zachodnia)

źródło: www.poisondoor.com/tsom/index.asp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka