martolka 09.03.03, 23:36 ... będzie przenisiony do większej sali, powiedział Kaczkowski przed sekundą. Tylko jeszcze nie wiadomo, gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: *.man.polbox.pl 10.03.03, 13:42 martolka napisała: > ... będzie przenisiony do większej sali, powiedział Kaczkowski przed sekundą. > Tylko jeszcze nie wiadomo, gdzie. Prawdopodobnie do Hali Mery przy Dworcu Zachodnim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: 212.76.37.* 10.03.03, 20:10 Gość portalu: greg napisał(a): > martolka napisała: > > > ... będzie przenisiony do większej sali, powiedział Kaczkowski przed sekun > dą. > > Tylko jeszcze nie wiadomo, gdzie. > > Prawdopodobnie do Hali Mery przy Dworcu Zachodnim. No nie zalamuj mnie, Greg, gorszej sali to chyba w tym dziwnym miescie nie ma! Jaka tam jest akustyka, bedzie slychac chyba tylko Dr Avalanche Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: a koncert Sisters of Mercy... 10.03.03, 20:26 u mnie bedzie w jahrhundrethalle, tam gdzie byl latem Korn, calkiem przyzwoite miejsce!! 1.04.2003 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: 212.76.37.* 10.03.03, 21:11 mallina napisała: > u mnie bedzie w jahrhundrethalle, tam gdzie byl latem Korn, calkiem przyzwoite > miejsce!! 1.04.2003 Szczesciara z Niemiec! W Warszawie nie ma porzadnych miejsc na rockowy koncert, no moze jeszcze Torwar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 21:29 Gość portalu: nefil napisał(a): > mallina napisała: > > > u mnie bedzie w jahrhundrethalle, tam gdzie byl latem Korn, calkiem > przyzwoite > > miejsce!! 1.04.2003 > Szczesciara z Niemiec! W Warszawie nie ma porzadnych miejsc na rockowy > koncert, no moze jeszcze Torwar Przesadzasz. Jedynym negatywem Hali Mery jest brak klimatyzacji. Byłem tam na Manu Chao i było wszystko bardzo dobrze słychać. A miejsc na rockowe koncerty jest mnóstwo. Berlin? Byłem tam ostatnio na Zwan. Beznadziejna publiczność, stoją jak kołki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: 212.76.37.* 11.03.03, 18:42 Gość portalu: greg napisał(a): > Gość portalu: nefil napisał(a): > > > mallina napisała: > > > > > u mnie bedzie w jahrhundrethalle, tam gdzie byl latem Korn, calkiem > > przyzwoite > > > miejsce!! 1.04.2003 > > Szczesciara z Niemiec! W Warszawie nie ma porzadnych miejsc na rockowy > > koncert, no moze jeszcze Torwar > > Przesadzasz. Jedynym negatywem Hali Mery jest brak klimatyzacji. Byłem tam na > Manu Chao i było wszystko bardzo dobrze słychać. A miejsc na rockowe koncerty > jest mnóstwo. Berlin? Byłem tam ostatnio na Zwan. Beznadziejna publiczność, > stoją jak kołki.... Sorry, jakie miejsca masz na mysli? Przyjezdza U-2 graja na Torze Wyscigow Konnych, REM na Stadionie Gwardii (trudno to nazwac stadionem), Sala Kongresowa jest dobra moze dla M. Rodowicz albo Ich3. Fakt, publike mamy najlepsza na Swiecie, ale wiekszych koncertow to u nas nie ma gdzie robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.03, 13:51 Torwar? bylam tam na Pearl Jam - beznadziejnie!na szczescie kolejne dwa koncerty tej grupy odbyly sie w Spodku gdzie zdecydowanie lepiej slychac. Stadion Gwardii to beznadzieja pod kazdym wzgledem.. w Polsce bylam na wielu koncertach w roznych miejscach, w Niemczech tez juz sie troszke tego nazbieralo - to nieprawda ze publicznosc zawsze stoi jak "kolki"..to sterotypowe myslenie na temat tego jak Niemcy zachowuja sie na koncertach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: *.gmrecords.pl 11.03.03, 10:42 ... ludzie, to już nawet nie miesiąc!!! To juz właściwie 3 tygodnie, ależ miło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: *.gmrecords.pl 13.03.03, 11:50 Czy już ktoś wie gdzie ostatecznie zagrają dla nas Siostrzyczki??? Dzięki za info! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: a koncert Sisters of Mercy... IP: *.gmrecords.pl 13.03.03, 16:29 13.03.2003 Uwaga !!! Jak poinformował organizator koncertu Sisters w Polsce - Agencja Independa - ze względu na bardzo duże zainteresowanie, impreza została przeniesiona do większej sali. Koncert odbędzie sie w Hali Mera w Warszawie ul. Bohaterów Września 6 (niedaleko Dworca PKP Warszawa Zachodnia) źródło: www.poisondoor.com/tsom/index.asp Odpowiedz Link Zgłoś