raznor 27.03.03, 09:41 Ktoś słyszal nowa płytkę levellersów??? - na razie odsłuchalem fragmentów ale całkiem sympatyczne - singielek Come On - idealny na wiosnę raznor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius Re: the levellers - Green Blade Rising.... 27.03.03, 10:52 Zawiodłem się na Levellersach jakiś czas temu... Oznacza to konkretnie, że mogę słuchać Weapon called the world, levelling the land oraz the levellers. Dlaczego zrezygnowali ze smyczków - do dziś nie wiem. Przecież 100 years of solitude to najlepsza piosenka folkrockowa, jaką w życiu słyszałem. A było jeszcze another's man cause, dirty davey... ech, łezka się w oku kręci )) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: the levellers - Green Blade Rising.... IP: *.hti.pl 27.03.03, 12:23 ja też jeszcze nie słyszałem, ale bardzo bym chciał, żeby złapali jakis swieży oddech bo kiedy.s była to super formacja Odpowiedz Link Zgłoś