ta_kajka 10.08.07, 16:23 jest taka piosenka, ostatnio dość często ją słyszę, facet śpiewa w refrenie coś w stylu "all my life..." a później jest takie "ło oo (cośtamcośtam) miracle". Dzięki z góry za pomoc :] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komachi Re: chyba łatwe :] 10.08.07, 23:28 strzelam: www.youtube.com/watch?v=Be6jlCuMvVQ Odpowiedz Link
ta_kajka Re: chyba łatwe :] 11.08.07, 11:04 zdecydowanie to nie to :/ a co do tekstu , to równie dobrze mogło być "all my love" :] Słyszałam tę piosenkę tylko kilka razy i to zwykle na ulicy albo w sklepie, więc nie mogłam się dokładnie przysłuchać :/ Odpowiedz Link
ta_kajka Re: chyba łatwe :] 12.08.07, 18:52 Nieeee. to taka miła lekka i przyjemna wakacyjna piosenka. Widzę, że jednak wcale nie łatwe :] Odpowiedz Link
ta_kajka Re: chyba łatwe :] 12.08.07, 19:02 I położyłabym nacisk na to " ło o o " bo to bardzo charakterystyczne dla tej piosenki, jakkolwiek głupio to wygląda na forum :] Odpowiedz Link
goosiab Re: chyba łatwe :] 12.08.07, 22:58 a moze East Clubbers - My Love ? nie do konca pasuje do opisu, ale moze jednak ;) Odpowiedz Link
goosiab Re: chyba łatwe :] 13.08.07, 11:11 a gdzie ja słyszałaś? może jeszcze coś z niej pamiętasz? ;) Odpowiedz Link
goosiab Re: chyba łatwe :] 13.08.07, 11:14 dobra już się doczytałam gdzie to słyszałaś ;) a może ta piosenka jest do czegoś podobna (żeby chociaż było wiadomo jaki to styl) ;) Odpowiedz Link
addison Re: chyba łatwe :] 13.08.07, 13:36 Hmmmm... a może Razorlight - America, co prawda słówka miracle sobie nie przypominam, ale jest 'all my life' i nacisk na 'ło o oo' :D Posłuchać można tutaj: www.youtube.com/watch?v=ASuI34exHlE Odpowiedz Link
ta_kajka Re: chyba łatwe :] 13.08.07, 18:25 Dzięki addison, właśnie o to mi chodziło :] Jak już pisałam słyszałam to tylko kilka razy gdzieś w biegu-pan śpiewa "america", ja usłyszałam "a miracle" :] Odpowiedz Link