mallina Re: kto ma psa? 08.12.06, 01:21 ok to kto ma jakie zwierze moj znajomy mial swinke bardzo dlugo -zawsze na wakacje tez jezdzila z nimi.. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: kto ma psa? 08.12.06, 22:26 mallina napisała: > )))) no nie no, NAPRAWDE mam kota Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: kto ma psa? 10.12.06, 20:23 Ja też mam kota. Franek is his name. Jest superowy. Janek, powiedz coś o swoim kocie. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: kto ma psa? 11.12.06, 12:27 madee1 napisała: > Ja też mam kota. Franek is his name. Jest superowy. Janek, powiedz coś o swoim > kocie. Henio is his name, i też jest superowy. o, i tak wygląda: www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=319475015&size=o Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: kto ma psa? 12.12.06, 18:09 janek0 napisał: > Henio is his name, i też jest superowy. > o, i tak wygląda: <a href="www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=319475015&size=o" target="_blank">www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=319475015&size=o</a> Doskonały jest. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: kto ma psa? 13.12.06, 21:04 Odpowiadasz na : madee1 napisała: > Doskonały jest.' Jaki pan, taki kot, moja droga :] Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: kto ma psa? 14.12.06, 21:59 janek0 napisał: > Jaki pan, taki kot, moja droga :] u mnie to nie działa. Dwa koty, pseudonimy operacyjne "czarny książe" i "autystyczna". Jakby kogoś interesowało, to wyglądają właśnie tak, jak się nazywają. Zachowują się jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: kto ma psa? 08.12.06, 22:05 Psi duet - kundlica, wyraźny remix wilczura z Collie, doprawiony odrobina charta oraz kundel, skrzyżowanie hipopotama z zółwiem porośniętym sierścia oraz kocie trio - jeden Farinelli i dwie dziewice orleańskie, wszystko podwórzowo dachowe pasiaki. Był szczur jeszce żony, ale po próbie degustacji, czy prad płynący w kablu ciagnący sie po ziemi, jest smaczny, juz go nie ma. P Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: kto ma psa? 12.12.06, 19:10 U rodziców pies - foksterier zwany Foksem (dostałem na maturę ale się obraził i teraz to mamy pies). Żona wniosła w posagu kotę, a żeby jej nie było smutno (kocie of kors) wzięliśmy ze schroniska drugą kotę. Tym sposobem mamy w domy Lucynę-Mariolę i Bieską-Isaurę Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: kto ma psa? 12.12.06, 21:45 o, moja kocurzyca też się wabi Mariola! A do niej jest jeszcze kocię bezimienne od niedawna. Zróbmy na forum konkurs na jego imię ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
glebogryzarka1 Re: kto ma psa? 14.12.06, 16:40 Ja mam półrocznego rudego sukinsyna o imieniu Syzyf (ile razy go zrzucisz ze stołu/łóżka/biurka/klawiatury/gazety/etc, tyle razy wróci). Moja narzeczona bardzo chciała mieć kotka, NO TO KURDE MA. A Pagaj ma dwa czarne jak winyl Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: kto ma psa? 14.12.06, 21:09 glebogryzarka1 napisał: > Ja mam półrocznego rudego sukinsyna o imieniu Syzyf (ile razy go zrzucisz ze > stołu/łóżka/biurka/klawiatury/gazety/etc, tyle razy wróci). Moja narzeczona > bardzo chciała mieć kotka, NO TO KURDE MA. Nie chcę nic mówić, ale następnym etapem będzie spanie na twojej twarzy i układnie się w talerzu z twoim jedzeniem. Kiedy je jesz, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 Re: kto ma psa? 22.12.06, 12:32 glebogryzarka1 napisał: > A Pagaj ma dwa czarne jak winyl Ano prawdę gada Czarny Brat. Mam dwa wielorasowe koty, o bardzo pretensjonalnych imionach Pascal i Ada. Nieoficjalne, operacyjne pseudonimy to Ożesztyłobuzie i Małagdziejesteś. Koty są płci odmiennych, więc musiałem im wyłączyć funkcję rozmnażania. Może kiedyś mi to wybaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: kto ma psa? 14.12.06, 17:25 cos widze ze wiecej kociarzy niz psiarzy ja zawsze mialam psy, a koty raczej srednio mnie przekonywaly, nawet nigdy mi przez mysl nie przeszlo, by sobie kotka przygarnac. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: kto ma psa? 15.12.06, 11:32 Nie lubię psów, poza moim Za to koty uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Re: kto ma psa? 16.12.06, 22:05 a ja mam: psa - suczkę rasy brodacz monachijski - po naszemu sznaucer, sredniej wielkosci, a nazywa sie Zu, (od zuza) kota - cała czarną o imieniu Kluska (od spagetti) - bo taka długa chuda i wiotka i jesze miałem niedawno przywieziona suczke z albanii - o imieniu Szkipi, oddałem ją( z żalem) od adopcji - ale, to długa historia, którą byc moze opowiem w kolejnym poscie... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: kto ma psa? 18.12.06, 11:26 Ja mam psa jaminka szorstkowłosego - postrach miejscowych kotów, a wabi się "Kapsel" Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: kto ma psa? 19.12.06, 11:58 ale tu jakoś śmiesznie... ja mam psa. to springer spaniel. i sie nazywa czesiek. Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Re: kto ma psa? 20.12.06, 09:54 p.o.box.77 napisał: > ale tu jakoś śmiesznie... ja mam psa. to springer spaniel. i sie nazywa czesiek czyli w skrócie Cze!! Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: kto ma psa? 19.12.06, 15:24 gregkor napisał: > Ja mam psa jaminka szorstkowłosego - postrach miejscowych kotów, a wabi > się "Kapsel" ja tez mialem takiego jamnika, wabil sie Zygmunt i niezla jucha z niego byla. Gryzl po oczach (doslownie) i byl zagrozeniem dla dzieci wiec z zalem oddalismy go starszemu malzenstwu ( i tak mieli juz slaby wzrok) po Zygmuncie byla Panda ( American Cocker Spaniel) bardzo kochana psina, niestety przed dwoma miesiacami zeszla z tego swiata ( nowotwor) no i teraz mamy pusto w domu bo kocica (wabi sie Frik) jest na gulagu (mamy jeszcze mieszkanie w innym miescie) gdyz byla mocno terytorialna w stosunku do Pandusi ( znaczyla swoje terytoria tak jak to robia zwierzeta) i trzeba bylo je rozdzielic. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: kto ma psa? 11.01.07, 11:05 > Gryzl po oczach (doslownie) i byl zagrozeniem dla dzieci wiec z zalem > oddalismy go starszemu malzenstwu ( i tak mieli juz slaby wzrok) )) hehe, no ładnie... Gdzieś tu już pisałam, że u mnie zawsze koty były czarne, sukcesywnie 2, tradycyjnie zwane Felek, bądź zamiennie Kociniak; ostatni zwiał dzień przed, ekhem, kastracją i już nie powrócił . Cóż, rozumiem jego stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 wiatr 19.01.07, 09:25 moja Zu boi sie wiatru i "świszczacych" okien. Wtedy nie moze znaleźć sobie miejsca w domu, chowa sie do łazienki lub pcha sie pod nogi. A kot - jak to on - olewa wszystko. ) a tak na marginesie - dzis w nocy przejechałem samochodem po liściu palmowym. I zeby nie było - stało sie to na rondzie z palmą w Warszawie. Troche tak dziwnie sie poczułem. Odpowiedz Link Zgłoś