kicior99 12.01.07, 08:25 tak bez najmniejszego powodu. Mój typ - "My" Myslovitz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingmob [...] 12.01.07, 09:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cold Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.net-10.rev.inter-c.pl 12.01.07, 09:41 zaciełas sie z ta twierdza,kobieto? mnie do pasji doprowadza feist-inside&out. jak tylko uslysze-talerze lataja, kubki lataja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Wszystkie piosenki "nibylatynoskie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:09 różne takie Gypsy Kings i ten belgijski zespół, którego nazwę wyrzuciłem z pamięci, ale kawałków mi się nie udaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zalew Re: Wszystkie piosenki "nibylatynoskie" IP: *.eranet.pl 12.01.07, 10:14 Jak slysze Gosie Andrzejewicz to piana leje sie strumieniem a z komorki wyciagam tasak i rzne nim radio niczym schabowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Wszystkie piosenki "nibylatynoskie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:20 Andrzejewicz i jej sapanie a nie śpiew, Ich Troje-charczenie Wiśni, normalnie nóż się otwiera w kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Wszystko z tzw. nowoczesnego R&B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 23:59 w stylu Pussycat Dolls czy Beyonce, a także polski hip hop. Ostatnio działa mi na nerwy "Sacrum" Meza bezlitośnie serwowane przez VIVĘ, a także czasem (co szczególnie przykre) przez VH1... Odpowiedz Link Zgłoś
cunts_r_still_runnin_the_world Re: Wszystkie piosenki "nibylatynoskie" 12.01.07, 12:55 > a z komorki wyciagam tasak o rany, to chyba masz iPhone? mnie wk... np black-eyed peas i wszelkie inne takie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd A mnie wk.. że nie mogę sobie przypomnieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 14:36 nazwy tego belgijskiego zespołu, przez co nie mogę zajęc prowadzić, bo wciąż myślę, co to k... było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Przypomniałem sobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 16:15 Via Condios(czy jak to się pisze); dancingowe pseudolatynoskie popierdasy. brrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: Przypomniałem sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 23:16 Vaya con Dios! - Czyli Idź z Bogiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddr Dziękuję za podanie prwidłowej pisowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 23:41 i niech idą z bogiem i nie zawracają mi więcej uszu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl "Kraków nigdy jeszcze tak jak dziś" 13.01.07, 11:14 "Kraków nigdy jeszcze tak jak dziś nie miał w sobie takiej siły i" Trafia mnie szlag gdy słyszę ten wyrafinowany rym. W dodatku piosenkarz nie śpiewa po linii melodycznej, tylko rzęzi, tak z grubsza żeby pasowało do melodii. W dodatku melodia najniewyszukańsza z niewyszukanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak z Nut "każde pokolenie cośtam, cośtam.." IP: *.ash.fr.studentenwohnheim-bw.de 13.01.07, 14:28 typowy dla polskiej sceny popowej nonsensowny bełkot, lansowany na hita w komercyjnych stacjach.. :# krew mnie zalewa gdy gdzieś to słysze (np. w aquaparku) :@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: "każde pokolenie cośtam, cośtam.." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:05 Oj tak... Wyjątkowo wkuurzające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowi Re: "każde pokolenie cośtam, cośtam.." IP: *.cable.satra.pl 16.01.07, 12:23 ta piosenka to masakra! kombi kiedy robilo całkiem fajne popowe kawałki,a to to jest jakas tragedia.. kazde pokolenie odejdzie w cien,a nasz nieeeeeeeeee.. i to jego wycie na koncu.. ja pierdziele.. a fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "każde pokolenie cośtam, cośtam.." IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:59 niskie ceny, tanie raty.... Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: "każde pokolenie cośtam, cośtam.." 19.01.07, 16:52 Gość portalu: Jak z Nut napisał(a): > typowy dla polskiej sceny popowej nonsensowny bełkot, > lansowany na hita w komercyjnych stacjach.. :# > > krew mnie zalewa gdy gdzieś to słysze (np. w aquaparku) > > :@ Dokładnie!! tego nie da sie sluchac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos zyczliwy Re: "Kraków nigdy jeszcze tak jak dziś" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 15:40 jak chcesz wiedziec kochana anuszko, ten facet co wg Ciebie rzezi to nikt inny tylko s.p. Marek Grechuta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: A mnie wk.. że nie mogę sobie przypomnieć IP: *.sgh.waw.pl 15.01.07, 15:15 The least of the least on the list of the most desired songs: Voyage Voyage [włajawłaja] Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Wszystkie piosenki "nibylatynoskie" 14.01.07, 07:05 cunts_r_still_runnin_the_world napisał: > mnie wk... np black-eyed peas ... Nowe jest istotnie wkurzające, ale zespół z czasów "Behind the Front" czy choćby i "Bridginf the Gap" był całkiem niezły. Wracając do meritum, staram się ograniczać do minimum kontakty z czymś, co mnie muzycznie irytuje - jest to głównie słuchana z musu w pracy Eska i przewijające się tam Cerekwicka, Andrzejewicz, jakieś polskie hip hopowe miernoty typu Verba... i masa "densu" niesłusznie zwanego "muzyką elektroniczną". Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Wszystkie piosenki "nibylatynoskie" 16.01.07, 21:44 Mnie do szewskiej pasji doprowadza Michael Jackson, Black Eyed Peas, Beonce Knowles, Destiny`s Child. No i oczywiście polska grupa Myslovitz. Jak widzę któregoś z tych wykonawców w telewizji, to automatycznie zmieniam kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veevaa Re: Wszystkie piosenki "nibylatynoskie" IP: *.ksknet.pl 16.01.07, 18:18 Queen namietnie puszczany na rmfie i w innych stacjach. szczegolnie jak slysze tylko pierwsze takty i slowa "looooow kilzzzz" to dostaje czegos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cez Mnie wkurzaja wszystkie piosenki IP: *.onlink.net 12.01.07, 18:57 W. Hjuston. Te jej zawodzenia doprowadzaja mnie do szalu. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Mnie wkurzaja wszystkie piosenki 16.01.07, 21:49 Zgodzę się, że zawodzenie Whitney Houston może irytować. Nerwy puszczają mi całkowicie, kiedy słyszę Tatianę Okupnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgraFka Re: Mnie wkurzaja wszystkie piosenki IP: *.toya.net.pl 16.01.07, 22:23 Tatiana Okupnik - aaaaa !!! Ostatnio trafiłam na jakieś jej telewizyjne popisy w stylu retro - jak usłyszałam wypierdziane przez nią "Miłość ci wszystko wybaczy" to o mało nie spadłam z krzesła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:03 W radiu leciała. Taka o rowerze. Nie wiem czy kojarzycie. Hmm <sprawdza> Lech Janerka - Rower. Jego inne piosenki również irytujące, żeby nie powiedzieć dosadniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikador Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.portnet.pl 16.01.07, 15:37 szkoda ze jej nie skumala(e)s .. wszystkie piosenki janerki sa boskie!!! no ale tak jak mowie, trzeba ruszyc łepetyną Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 16.01.07, 21:51 Gość portalu: M. napisał(a): > W radiu leciała. Taka o rowerze. Nie wiem czy kojarzycie. Hmm <sprawdza> > ; Lech Janerka - Rower. Jego inne piosenki również irytujące, żeby nie powiedzi > eć dosadniej... Janerka potrafi denerwować, ale można dostać szału słuchając Marii Peszek i pisków Urszuli Dudziak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: 89.124.102.* 13.01.07, 06:01 Piosenki Blue Cafe z poprzednia wokalistka. Nie wiem czy smiac sie czy plakac... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 13.01.07, 06:15 Jeśtem ślodka, daje ńiebo? O tę ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysia Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.01.07, 09:00 Jak słucham skrzeczącej Tatiany Okupnik to włożyłabym jej do buzi zgniłego pomidora.Poza tym miauczenie w wykonaniu G.Andrzejewica , A.Dąbrowskiej i tym podobnych doprowadza mnie niemal do szału.Lepiej powinny zająć się czymś innym.Ale czy potrafią ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowi Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.cable.satra.pl 16.01.07, 12:25 okupnik jest specyficzna,a andrzejewicz nie trawie... ale Ania Dąbrowska jest świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 16.01.07, 21:54 Gość portalu: jowi napisał(a): > okupnik jest specyficzna,a andrzejewicz nie trawie... ale Ania Dąbrowska jest > świetna! Każdy ma inny gust. Ja osobiście nie przepadam za Anią Dąbrowską, natomiast Andrzejewicz nawet lubię. Ale o gustach się nie dyskutuje. Każdy ma inne preferencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgraFka Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.toya.net.pl 16.01.07, 22:37 Ania Dąbrowska nie miauczy tylko marudzi. I to w bardzo sympatycznym stylu, w moim przekonaniu Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 16.01.07, 22:53 > Ania Dąbrowska nie miauczy tylko marudzi. I to w bardzo sympatycznym stylu, w > moim przekonaniu Dobrze to ujęłaś. Ona marudzi, a ja wyjątkowo nie lubię takiego marudzenia, po prostu mnie męczy. Ale masz prawo ją słuchać. Kazdy lubi co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgraFka Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.toya.net.pl 16.01.07, 22:35 Z obecną jest jeszcze gorzej ... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 13.01.07, 06:14 to po cholere tego sluchasz i chwalisz w innym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semla Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 19:47 a mnie wkurza "America"-Rammstein! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 16.01.07, 19:57 its raining man alleluja Geri Halliwel. W Zetce ta piosenka chyba leci raz na godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.aster.pl 19.01.07, 15:07 nie mogę znieść Christiny aguillery "hurt" czy cos w tym stylu!!!!!!! szlag mnie trafia, gdy słyszę ten skowyt!!!!!! aaa no i oczywiście BEYONCE....... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 12.01.07, 10:26 Każda piosenka, którą wykonuje Beata Kozidrak. Ponadto wkurza mnie wszelkie Rubictwo wszędobylskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymixx Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:48 ostatnio, słysząc Jamala "policeman", mam złe przeczucia co do moich intencji pokojowych wzgledem calego swiata istniejacego za oknem. wtedy zaczynam nie rozumieć reakcji swojego organizmu, a gdy staram się je zrozumiec, jest jeszcze gorzej dla mnie i dla swiata. na szczescie ten kawałek powoli chyba konczy swoją przygode z mediami. (stawiam malo znakow polskich, co znaczy - zdenerwowalem sie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heidi Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.01.07, 22:55 Nie jestem sama, jak miło!!! Kolega, u którego waletowałam katował mnie tą piosenką średnio raz na godzinę (pewnie chciał mnie wykurzyć , od tej pory gdy ją słyszę zbiera mnie na mdłości!!! W dodatku tekst refrenu, ja nie wiem, w jakim języku on śpiewa - składnia i odmiana na pewno nie jest polska. Odpowiedz Link Zgłoś
sizzla666 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 12.01.07, 13:44 Doda "Szansa"!! Jak to słysze to lepiej żeby nikt nie siedział obok mnie bo może mnieć śliwe pod okiem!xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: 67.98.18.* 12.01.07, 16:46 Sporo takich jest, ale number one to chyba "I belive I can fly" R. Kelly. NIENAWIDZE tego kawałka, a zwłaszcza końcowego wycia (bo inaczej sie tego nie da nazwać), od razu robie sie agresywna. Wrrrr..... Az mi gorzej na samo wspomnienie . Odpowiedz Link Zgłoś
aiszo Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 12.01.07, 16:48 Wszystkie piosenki Krawczyka. Prześladuje mnie całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petarda Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.07, 15:29 Gra i trambi zespol kombi Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 14.01.07, 14:57 Gość portalu: ultra75 napisał(a): > Sporo takich jest, ale number one to chyba "I belive I can fly" R. Kelly. > NIENAWIDZE tego kawałka, "Lepsze" od tego jest "Music is the key" by Sarah Connor. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
ronner Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 16.01.07, 00:18 dolaczam sie!!! Nie nawidze tej piosenki i w ogole maniery piania - szczegolnie popularnego wsrod takich wokalistek jak christina aguilera czy whitney - to "łułułułułu" potrafi mnie wyprowadzic z rownowagi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes yes yes Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.pergole.net 14.06.07, 13:26 Gość portalu: ultra75 napisał(a): > Sporo takich jest, ale number one to chyba "I belive I can fly" R. Kelly. > NIENAWIDZE tego kawałka, a zwłaszcza końcowego wycia (bo inaczej sie tego nie > da nazwać), od razu robie sie agresywna. Wrrrr..... Az mi gorzej na samo > wspomnienie . dokładnie tak, te skowyty sprawiaja, że mam ochoptę kląć i gryźć. Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 12.01.07, 17:24 Aisza Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 12.01.07, 17:31 Wszystko Rubika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaugo Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.acn.waw.pl 14.01.07, 16:19 rubik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:07 Rubik po raz trzeci. Sprzedany. Byle nie w radiu i gdziekolwiek indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanarekzolty Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.chello.pl 16.01.07, 21:50 yo, piona, ziomal "Niech mówią, że..." to taki utwór pieśniopodobny. Kicz, dałoby się zdzierżyć, ale po 400 razach wysiadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.bas503.dsl.esat.net 12.01.07, 17:47 Każda piosenka wyjęczana przez Rihannę, zwłaszcza ten grafomański bełkot "A Murdrer", czy jakiś podobny tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
roberciunio Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 12.01.07, 17:52 wszystkie piosenki Ich Troje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarz Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:32 moje typy: "Luca (my name is luca...)" "You're in the army now" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zusik Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:36 aisha bezkonkurencyjnie krawczyk, gosia andrzejewicz i KOMBI wtedy mam ochotę odgryzać głowy i maczać kikuty w kwasie solnym. Odpowiedz Link Zgłoś
she8 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 12.01.07, 18:48 kombi, te wszystkie Gosie i Asie czy jak im tam... dudy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley82 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.tktelekom.pl 13.01.07, 00:29 "Last Christmas" Wham, wszystkie nowe KOMBII (ze wskazaniem na Pokolenie..) No i majestro Rubik i jego psalterze.. Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 12.01.07, 18:53 Chyba tylko raz: "Can't Get You Out of My Head" Kylie Minogue w czasach, gdy byla intensywnie lansowana, czyli gdzies kolo sezonu 2001/2002 pewnie. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackforever Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.chello.pl 12.01.07, 19:05 mała chinka cziku czikulinka.... hej suczki... ,,nie wiesz, nie wiesz, nie rozumiesz mnie"-buzu squat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glebogryzarka Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.polskieradio.pl 12.01.07, 19:23 do wściekłości to nie bo jestem bardzo zrównoważony, ale odczuwam pewien dyskomfort psychiczny: "Mars napada" KAZELOTA Odpowiedz Link Zgłoś
brilli.ant Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 12.01.07, 19:40 Lemon Tree - Fool's Garden, gdy ją słyszę mam ochotę gryźć i kopać oprócz tego pan Fleszar (chyba tak się nazywa, ale głowy za to nie dam!)ze swoją piosenką o kropli deszczu bez umiaru eksploatowaną przez ostatnich kilka (kilkanaście??) lat przez popularne rozgłośnie... bleee Odpowiedz Link Zgłoś
ignispl Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 12.01.07, 19:52 Fleciki Kayah, Te Gosie Andrzejewskie, jakaś Wiśniewska. W szczególności Maria Peszek - pisosenkarka z zadyszką, szepcząca i sącząca sugestywnie anemicznie teksty do mikrofonu. Przełączam stacje jak ją słyszę. Turnau jest żywszy. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 12.01.07, 20:18 O tak, tak! Maria Peszek, KOMBI i jeszcze Szymon Wydra - niech sobie śpiewa, ale nie przez, kurde, rezonans i nie, kolejne kurde, o "sęłsie", cokolwiek to jest (pewnie sens, ale jakoś nie wyszło...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackforever byłabym zapomniała IP: *.chello.pl 20.01.07, 18:40 taki smieszny rumuński boysband O-zone i - i ich hicior chyba dragostea din tei czy jakoś tam tak. jak mnie to strasznie swego czasu działało na nerwy. I wszelakie piosenki religijne, wszystkie - bez względu na wykonanie brzmią jak arka Noego, ci wszyscy ,,nawróceni" artyści ufff... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 12.01.07, 20:41 Aisza, wszystkie Rubiki i koszmar wymiotny- Joe, le taxi ! -K ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 14.01.07, 16:56 Żule w taxi? Odpowiedz Link Zgłoś
wiola361 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 12.01.07, 20:46 NIENAWIDZĘ TECHNO!!!!!!!!!!!!!!!!!Zawsze, wszędzie i o każdej porze prześladuje mnie to obrzydliwe zbasowane łup, łup. Nienawidzę swojego chama sąsiada, który słucha tego dziadostwa. Niechby sobie słuchał, ale nie na cały regulator uszczęśliwiając tym sąsiadów. To muzyka chamstwa, które nie liczy się z innymi. Nie mam słów jak ja tego nienawidzę. Ludzie!!!! Dlaczego musicie "uszczęśliwiać" innych na siłę? Nóż mi się w kieszeni otwiera, kiedy pod blokiem staje auto, a w nim widać tępy łep i oczywiście wali na pół osiedla tym muzycznym szajsem, bo się musi pochwalić jakie ma dobre głośniki Zniosę Dodę, zniosę disco-polo, zniosę góralską muzykę,zniosę miauczenie A.Marii-Jopek, ale techno jest ob-żyd-li we, umc umc umc umc, ob-żyd-li-wy mózgo-trzep!!!!AAAAAAAAAAAA.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianka Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.pronet.lublin.pl 12.01.07, 20:55 Och jak ja Cię rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 12.01.07, 22:45 I ja też Odpowiedz Link Zgłoś
kozborn Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 15.01.07, 01:22 Oj, współczuję to musi być straszne. Oczywiście chodzi Ci o techno chodnikowe, czyli dicho, a nie o porządną muzykę elektroniczną? Ja do drażniących piosenek dorzucę jeszcze repertuar kultu. Z szacunkiem do Kazika i jego świetnych tekstów, Kult - jak dla mnie - to MUZYKA (podkreślam MUZYKA) prymitywna, beznadziejnie prosta, po chamsku aranżowana, śmierdząca zagrychą i wódą, nie śpiewana, tylko rzygana. Obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 16.01.07, 22:09 Zapomniałam wspomnieć o góralskich hitach braci Golców, zespołu Zakopower. No i te wszystkie polskie szlagier plus Anna Maria Jopek. Nerwica, w moim przypaku, gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.stk.vectranet.pl 13.01.07, 10:54 Tak jakbyś mieszkała ze mną!!!!Mam takiego samego sąsiada!!!! Nienawidze go, zastanawiam się czy nie nasłać na niego np. brygady AT. Anonima bym wysłala, że tam jakis Szczur czy inny Siara bywa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 16:47 tez mam takiego debila sasiada... wiec rozumiem... na dodatek chamstwo takie, ze wlacza "muzyke" czasem w srodku nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wart wiola361, niby piszesz o muzyce IP: 217.153.84.* 14.01.07, 16:17 wiola361, niby piszesz o muzyce której nie lubisz ale jednak musiałaś sobie ulżyć pokazując swoją nienawiśc do narodu wybranego Odpowiedz Link Zgłoś
wiola361 Re: wiola361, niby piszesz o muzyce 15.01.07, 14:18 sory. Nie miałam zamiaru obrażać nikogo. Ot ortograf mi się przytrafił i tyle. Powinno być: ob-rzyd-li-we. Nieniejszym koryguję. Sory wszystkich zgorszonych za to nieszczęsne "ż". Prywatnie nie mam nic do jakidgokolwiek narodu bardziej czy mniej wybranego. No chyba, że głośno słuchają techno ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joechip Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.mysmart.ie 12.01.07, 21:03 Nienawidze po prostu mnie skreca jak slysze wersje One U2 z M.J>Blidge -tragiczne i nie do zniesienia ona tak nerwowo ryczy milion kompletnie niepotrzebnych i tandetnych ozdobnikow -masakra .W Irlandii kilka miesiecy temu radia graly ten numer na okraglo , myslalem ze sie potne Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 12.01.07, 21:51 "Wszystkim nam brakuje szczęsciaaaaaaaaaaaa" mam ochotę mordować jak to słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jackie_brown Gosia Andrzejewicz i Rubik 12.01.07, 22:49 doprowadzaja mnie do wściekłości. Rubik po prostu jest skatowany przez radio. A Gosia Andrzejewicz to już jest porażka na całej linii i jeszcze jak widzę jej teledysk to mam ochotę zbić kineskop!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajka Re: Gosia Andrzejewicz i Rubik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 16:31 PODPISUJĘ SIĘ obiema rękami!!! Gosię Andrzejewicz njchętniej bym dobiła, bo meczy się i rzęzi jak w agonii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostka Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 19:33 mnie też do szału doprowadza ,,tfórczość" niejakiej Kowalskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.telpol.net.pl 17.01.07, 16:03 zgadzam się , Andrzejewicz beczy jak koza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryna Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.agora.pl 19.01.07, 16:46 Tak, tak, tak!!!!!! Wszystkim nam brakuje szczęścia! Jakże czekałam na taki wpis. Wielce kiczowata pieśń typu katopolo (choc K. Kowalska na pepwno by sie obraziła za takie okreslenie) która ma aspiracje do bycia piosenka poetycką. Na marginesie : dlaczego wszystkie wokalista muszą same sobie pisać teksty? Przeciez na ogół nie maja za grosz talentu w tym kierunku! Poza tym wkurza mnie strasznie kozie wibrato Michała Bajora, choc słyszałam, jak zeznawał, że pożegnał się z tą manierą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowana wszystko by crazy frog IP: *.aster.pl 12.01.07, 22:54 to powinno być karalne, twórców-niszczycieli powinni wieszać za jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: wszystko by crazy frog IP: *.chello.pl 20.01.07, 18:45 tak samo pamiętne ,,smerfne hity" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.sarmacka.net 12.01.07, 22:58 mój typ to zdecydowanie utwór "Przeżyj to sam", jego flakowatość doprowadza mnie do szewskiej pasji Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmary Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 12.01.07, 23:55 W sumie to nie tylko o muzykę "się rozchodzi". Mam kilku takich "ulubieńców", gdy tylko ich widzę czy słyszę - od razu ściszam czy przełączam. Wszelkie chamstwo butne, durne, kabotyńskie, zadufane w sobie, aroganckie, antypatyczne, pozbawione ludzkich cech, w lot wyczuwające koniunkturę polityczną, wiedzące komu się podlizać i na festynie jakiej partii zagrać. A przy tym narzucające się, spoufalające i mrugające kur.a niby kumpelsko! Jaki to ja jestem fajny! Bezczelna, cwaniacka, pewna siebie, niedouczona gęba pseudoidola. Potrafi mi spier... cały dzień, gdy się na takową natknę z rana. Nazwiska, nazwy zespołów, także nazwiska aktorzyn, którzy np. mają śmiałość prosić Owsiaka o zapłatę za występ w Orkiestrze - dopowiedzcie sobie sami. Przy okazji - czy to nie zastanawiające i pouczające, że najwięksi i najwybitniejsi, np. Norah Jones, Moby, Gilmour czy Peter Gabriel prywatnie, indagowani przez dziennikarzy, przeważnie okazują się ludźmi skromnymi, wypowiadającymi się w sposób wyważony, nierzadko są zakłopotani i pełni wątpliwości, co do własnych tez i sądów. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 14.01.07, 15:02 Największym gwiazdorem, oczywiście we własnym mniemaniu, jest Szymon Wydra (z przeciętnym głosem, który mnie w dodatku irytuje). Odpowiedz Link Zgłoś
kozborn Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 15.01.07, 01:28 Niemożliwe, że jeszcze nikt nie wymienił Tede i tych pożal się boże baunsowych grubasów z Wielkiego Joł. Borikson, Człowiek Nowej Ery, te klimaty. Mam wrażenie, że ci ludzie są upośledzeni. "Ty chcesz to mieć, ja muszę to mieć... Platynowe sombrero... To mój styl, mój rap co to robię go tak..." hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: machinesjb Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.centrum.punkt.pl 13.01.07, 08:23 A Wilki? Gość udaje że zna angieslki i cos tam wyje, co zmienie stacje w radiu to za chwile ta łajza. Jego lata juz mineły, teraz tylko psy wyją jak Wilk wyje Odpowiedz Link Zgłoś
rudestus0700 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 13.01.07, 09:44 Mnie do szału doprowadza każdy niemal utwór zespołu Evanesence, bo nie dość, że to mocno nieświeża muzyczna grafomania to jeszcze ta kobieta ma tak nieznośną manierę wiecznego cierpienia. Potworne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 13.01.07, 10:10 Oj wiele tego. Niestety niektórzy 'wykonawcy' nas nie oszczędzają i chcą chyba, żebyśmy całkiem stracili nerwy słuchając ich. Mnie ostatnio przyprawił o ból głowy, nowy hit Ich Troje (coś o Bogu itd.) - nie widziałam dawno, czegoś tak złego! No i nagminnie na nerwy działa mi "wspaniały" duet- Kalwi i Remi! Co by to nie było, gotuje się we mnie jak słyszę ich muzykę, lub nie daj Boże, oglądam klip. Ponadto pani Gosia Andrzejewicz... O! i Blog27. Irytujące jak mało kto Ale zagraniczni wykonawcy, są nie lepsi jak choćby ostatnio maltretujący mnie gdzie nie przełączę, Akon. Ten głos jest gorszy niż zgrzytanie paznokciami o tablicę Jak również wszelkie utwory, w których śpiewają kreskówkowe potwory, spreparowanym przez komputer głosem (czyt. Cray Frog, Holly Dolly itd.) Nawet pisząc to, zdenerwowałam się na nich wszystkich Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Pedro Wilki są tragiczne... IP: *.dyn.optonline.net 13.01.07, 22:05 Jak słysze , że :"aborygen tańczy na niebie" to chce mi się gryżć wszystko dookoła mnie.Tragiczne bzdety .Ale moją "ulubienicą" jest niezastapiona największa gwiazda komunistycznego kitu Maryla Rodowicz.Jak ją słyszę , to muszę wyłączyć radio , bo mogłoby to się skończyć tragicznie.Szczyt debilizmu:"gdy twoje córy gryzą pazury..." nawet nie mogę dokończyć , bo mi jakieś ciarki z obrzydzenia chodzą po plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-s Re: Wilki są tragiczne... IP: *.icpnet.pl 15.01.07, 14:38 Zgadzam się, Wilki są tragiczne. Zwłaszcza ta ich ostatnia piosenka, która ciągle leci na RMF. Słowa są fatalne, jak słyszałam ją po raz pierwszy to wiedziałam, co zaraz będzie . Prosty beat i brzmi jak klepany wiersz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erlebnis Re: Wilki są tragiczne... IP: *.netburg.pl 19.06.07, 22:42 poczytaj sobie tekst do utworu "A Moje bóstwa płaczą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola26 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.icpnet.pl 13.01.07, 14:13 Wszystkie Wiśniewskiego...tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tds Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 14:26 Piosenki Kaśki Kowalskiej (na szczęście ostatnio ich nie słychać). Jedyna fajna to "Jak rzecz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: 82.160.120.* 13.01.07, 15:07 muzyka rubika;// koles jest dla mnie zywym trupem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judyta Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.bremultibank.com.pl 13.01.07, 15:41 Cholerna Sarah Connor z "From sarah with love", niedobrze mi sie robi, jak to słyszę i jak ja widzę. Oraz porównywalnie : Emilia i "Big big world" brrr Odpowiedz Link Zgłoś
martitka18 Re: doda 13.01.07, 16:52 krzysztof Krawczyk,a piosenka "chcialbym byc marynarzem"czy cos takiego jest dla mnie zabojstwem Odpowiedz Link Zgłoś
monikadetlaff Re: doda 13.06.07, 18:47 NIC nie pobije DODY! no, chyba że głuchy policjant... media.putfile.com/Jazda-z-Dod261---Policja- a juz najlepszy był moment jak kolezka przekręcił nazwisko Dody na ROBACZYŃSKA! hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś