Gość: pani_wiesia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 16:44 to znaczy w tej chwili wszystko mnie usypia, śpie na stojąco i potrzebuje czegoś na rozbudzenie, jezeli potrwa to dłuzej niz do jutra to zostanę zywym karmnikiem dla gołebi. Pliz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pani_wiesia Re: Na sen IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 16:54 mallina napisała: > Korn dobrze budzi...czy tez rozbudza > Dzieki, już próbowałam niestety przy kochanym KORNie mi się swietnie zasypia Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Brutalnie ale skutecznie 23.04.03, 16:59 Nastawiaj sobie wieżę na np Jarocką czy Giżowską (i odłóż pilota daleko) - zobaczysz, jak rano od razu się zerwiesz, żeby to wyłączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_wiesia Re: Brutalnie ale skutecznie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 17:07 vulture napisał: > Nastawiaj sobie wieżę na np Jarocką czy Giżowską (i odłóż pilota daleko) - > zobaczysz, jak rano od razu się zerwiesz, żeby to wyłączyć Rzeczywiście brutalnie Aż mi dech w piersiji zaparło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: Brutalnie ale skutecznie IP: 143.26.82.* 23.04.03, 17:12 a jesli Majka nie pomoze to jest jeszcze Anna Jurksztowicz - "Pierscionek z niebieskim oczkiem" - to byl hit onegdaj....Slodki Krzysio Szewczyk go chyba z pol roku non stop katowal... A po Ani proponuje na przemian Death i Cannibal Corpse. Powinno pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Brutalnie ale skutecznie 23.04.03, 20:25 Aha, bo Cannibal Corpse jeszcze nic z Jurksztowicz nie nagrali??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: Brutalnie ale skutecznie IP: *.orasoft.net.pl 23.04.03, 20:28 vulture napisał: > Aha, bo Cannibal Corpse jeszcze nic z Jurksztowicz nie nagrali??? podobno jest jakies archiwalne demo nagrane na kasprzaku z próby w 74.... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Brutalnie ale skutecznie 23.04.03, 20:29 Gość portalu: AgentCooper napisał(a): > podobno jest jakies archiwalne demo nagrane na kasprzaku z próby w 74.... A tak, wtedy Cannibal Corpse wystąpili gościnnie w "Podwieczorku przy mikrofonie"... przygrywali też do monologów Hanki Bielickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: Brutalnie ale skutecznie IP: *.orasoft.net.pl 23.04.03, 20:51 vulture napisał: > Gość portalu: AgentCooper napisał(a): > > > podobno jest jakies archiwalne demo nagrane na kasprzaku z próby w 74.... > > A tak, wtedy Cannibal Corpse wystąpili gościnnie w "Podwieczorku przy > mikrofonie"... przygrywali też do monologów Hanki Bielickiej. nie, to nie wtedy. To demo robili u Krzysia Szewczyka i to wlasnie wtedsy Krzysiek doznal porazenia mozgowego bo podmienili mu tasme z CC Catch na Anka featuring Cannibal... Do tej pory sie nie moze pozbierac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Brutalnie ale skutecznie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 00:43 vulture napisał: > Aha, bo Cannibal Corpse jeszcze nic z Jurksztowicz nie nagrali??? dlatego proponuje sepulture 'roots bloody roots' z udzialem luciano pavarotti'ego. Odpowiedz Link Zgłoś