pizmak31 Re: Forum dziala! Hurrra! 01.05.03, 14:51 Ale popisac se mozna, jak ktos siedzi w pracy i sie nudzi. Na dworze piekna pogoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Forum dziala! Hurrra! 01.05.03, 14:59 pizmak31 napisała: > Ale popisac se mozna, jak ktos siedzi w pracy i sie nudzi. Na dworze piekna > pogoda.. Albo siedzi w domu i się nudzi. Pogoda faktycznie piękna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Forum dziala! Hurrra! IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.03, 15:03 aaa, mozesz nadrobic forumowe zaleglosci)) a nie pokazuje w tv pochodow pierwszomajowych z calego swiata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Forum dziala! Hurrra! IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.03, 14:54 jutro sladu po tych postach nie bedzie...ale to fajnie bo mozna byle co napisac a i tak znkinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Forum dziala! Hurrra! IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.03, 14:58 dlatego ze juz kiedys tak bylo...niby przerwa w pisaniu miala byc a szlo posty wysylac, wiec wszyscy pisali..a rankiem bylo echo po nich) ale mial sie pojawiac komunikat przy probie wysylania a ja nic nie widze takiego u siebie.. zobaczymy wieczorem jutro ile pozostanie Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Forum dziala! Hurrra! 01.05.03, 15:00 Eeeee tam, to ja tak się nie bawię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Forum dziala! Hurrra! IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.03, 15:09 ide na powietrze, tym co musza pracowac zycze by szybko zakonczyli a tym co sie nudza zycze by nuda zaraz minela)) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Forum dziala! Hurrra! 01.05.03, 18:38 Admin maas napisał mi, że dzisiejsze posty nie powinny zniknąć (jeżeli nie zajdzie coś nieprzewidzianego). Ale z przełomowymi wątkami lepiej poczekać do jutra. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Forum dziala! Hurrra! 01.05.03, 18:49 Ja tylko na chwile Dziala i uzaleznia Pozdrawiam, w W-wie piekna pogoda! Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Forum dziala! Hurrra! 01.05.03, 18:56 Chyba jestem niedoinformowana - czyżby wcześniej nie działało? ps: piękna pogoda nie tylko w wa-wie Odpowiedz Link Zgłoś