cze67 Re: DEEP PURPLE NAJLEPSZYM ZESPOŁEM. 18.05.03, 17:47 Puknij się w łeb! Ty chyba słuchasz hip-hopu. Modern Talking jest najlepszy i nie podskakuj! Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Uwagi adminki, czyli wiceprezesa 18.05.03, 21:06 Dopuszczam hasła typu "Spieprzaj dziadu " )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: DEEP PURPLE NAJLEPSZYM ZESPOŁEM. 18.05.03, 18:12 cze67 napisał: > Puknij się w łeb! Ty chyba słuchasz hip-hopu. Modern Talking jest najlepszy i > nie podskakuj! Właśnie, przy Modernach przynajmniej z dziewczyną potańczyć możesz. No ale Ty na pewno tańczyć nie umiesz, przejrzałem Cię już. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: DEEP PURPLE NAJLEPSZYM ZESPOŁEM. 18.05.03, 18:14 Cicho, gówniarzu! Lekcje odrobiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: DEEP PURPLE NAJLEPSZYM ZESPOŁEM. 18.05.03, 18:26 vulture napisał: > Cicho, gówniarzu! Lekcje odrobiłeś? Tak, tekst Cheri Cheri Lady na angielski przetłumaczony jak zadane było. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ Re: DEEP PURPLE NAJLEPSZYM ZESPOŁEM. 18.05.03, 18:28 Gadajcie sobie co chcecie - przeciez wiadomo że nie ma lepszych niz GYBE Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: DEEP PURPLE NAJLEPSZYM ZESPOŁEM. 18.05.03, 18:32 jack_ napisał: > Gadajcie sobie co chcecie - przeciez wiadomo że nie ma lepszych niz GYBE O, a jak wywijałeś w piątek fikołki w tańcu z Nikką przy "You're My Heart You're My Soul" to o żadnym GYBE mowy nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ Re: DEEP PURPLE NAJLEPSZYM ZESPOŁEM. 18.05.03, 18:43 ilhan napisał: > jack_ napisał: > > > Gadajcie sobie co chcecie - przeciez wiadomo że nie ma lepszych niz GYBE > > O, a jak wywijałeś w piątek fikołki w tańcu z Nikką przy "You're My Heart > You're My Soul" to o żadnym GYBE mowy nie było. > No...kur Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: DEEP PURPLE NAJLEPSZYM ZESPOŁEM. 18.05.03, 20:23 I właśnie dlatego Deep Purple są najlepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: DEEP PURPLE NAJLEPSZYM ZESPOŁEM. 18.05.03, 21:04 uważam że ten wątek muzyczny jest do dupy i powinien stąd zniknąć admin - interweniuj Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: DEEP PURPLE NAJLEPSZYM ZESPOŁEM. 18.05.03, 23:59 munky napisał: > uważam że ten wątek muzyczny jest do dupy i powinien stąd zniknąć > admin - interweniuj Uważam że ten post jest do dupy i powinien natychmiast zniknąć z MOJEGO wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: DEEP PURPLE NAJLEPSZYM ZESPOŁEM. 18.05.03, 21:10 Eee? Aż tyle wypiłam? Ja normalnie tańczę tylko przy Stachurskym Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: DEEP PURPLE NAJLEPSZYM ZESPOŁEM. 18.05.03, 21:11 nikka007 napisała: > Eee? Aż tyle wypiłam? Ja normalnie tańczę tylko przy Stachurskym No mówię Ci, nawet nie zauważyłaś jak po nim poleciało wspomniane wyżej Modern Talking i największe przeboje Italo Disco. Odpowiedz Link Zgłoś