miecio4 19.05.03, 14:50 Usłyszałem "Minerva" i ocipiałem. Czy ktoś może mi przybliżyć jak ten kawałek ma sie do całej płyty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
munky Re: Nowy Deftones 19.05.03, 14:53 ja usłyszałem Minerve i nie ocipiałem ale i tak musze mieć tą płytę Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Nowy Deftones 19.05.03, 14:55 No czytałem gdzieś tam ze nie ocipiałeś. Dla mnie to szok ten kawałek! Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Nowy Deftones 19.05.03, 15:07 a inne płyty Deftones znasz??? bo czytałem gdzieś czyjąś wypowiedź ze ta płyta nie odbiega zbytnio od poprzednich dokonań zespołu( i bardzo dobrze) więc jeżeli ten ktoś miał racje to mniej więcej wiadomo czego można sie spodziewać... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Nowy Deftones 19.05.03, 15:11 munky napisał: > bo czytałem gdzieś czyjąś wypowiedź ze ta płyta nie odbiega zbytnio od > poprzednich dokonań zespołu A ja własnie wyczytałem że jest całkiem inna niż poprzednie. Bardziej psychodeliczna. Zawiewa starym Floydem nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Nowy Deftones 19.05.03, 15:14 miecio4 napisał: > A ja własnie wyczytałem że jest całkiem inna niż poprzednie. > Bardziej psychodeliczna. Zawiewa starym Floydem nawet. czyli wniosek jest jeden: nie pozostaje nic innego jak samemu ocenić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Nowy Deftones IP: 195.92.39.* 19.05.03, 15:09 Mieciu posłuchaj sobie Team Sleep. Solowy projekt Chino. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Nowy Deftones 19.05.03, 15:16 a możesz Crotalus powiedzić gdzie można dorwać Team Sleep, bo ja szukam w necie i tylko fragmenty utworów są więc zakładam że źle szukam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Nowy Deftones IP: 195.92.39.* 19.05.03, 15:19 munky napisał: > a możesz Crotalus powiedzić gdzie można dorwać Team Sleep, bo ja szukam w necie > > i tylko fragmenty utworów są > więc zakładam że źle szukam... Ja całe jakoś ściągłem. Natalie Portman, czy Kool Aid Party bez problema. Z kazaa'y. Odpowiedz Link Zgłoś
whitepony Re: Nowy Deftones 20.05.03, 16:17 Dla mnie płyta jest rewelacyjna chociaż na pierwszy rzut ucha jest raczej ciężka w odbiorze.Zdecydowanie dominuje psychodelia chociaż nie brak ostrych fragmentów jak Hexagram, When Girls Telephone Boys czy Bloody Cape.Szczerze polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś