warszawianka_jedna 25.11.05, 15:04 w niedzielę na pl.Konstytucji? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tukee Re: wybieracie się 25.11.05, 15:09 A co tam bedzie sie dzialo? Codziennie jezdze przez plac Konstytucji ale dzis akurat jechalam metrem to pewnie dlatego nie widzialam zadnych przygotowan. :-) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: wybieracie się 25.11.05, 15:13 legalna parada na znak solidarności z nielegalną paradą, która została spacyfikowana w Poznaniu. Odpowiedz Link
tukee Re: wybieracie się 25.11.05, 15:17 Na paradę chyba mi niespieszno, wole pojść na Kolo. Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: wybieracie się 25.11.05, 15:48 A je nie na Koło tylko na Wolę. Na imieniny Taty :o) Odpowiedz Link
tukee Re: wybieracie się 25.11.05, 15:49 I brawo Piotrek! Na Kole jest super, mozna pochodzic na powietrzu, poogladac piekne a czasami badziewiaste rzeczy - ale tez piekne. Poprzymierzac dziwaczne pierscionki. Czasem jakis piekny talerz mozna ustrzelic, albo mozdzierz porcelanowy - taki mi sie teraz w duszy gra. Taki apteczny. Ale sie rozmarzylam. Uwielbiam jak ludzie wracaja do domu po Kole tramwajem ze swoimi zdobyczami pod pacha, oczy im blyszcza z radosci i jest jakos tak promiennie. A jak juz przyjde do domku z czerwonymi polikami to zapodam sobie kieliszonek wisnioweczki lub gozkiej zolądkowej - ktora wlasnie mam zamiar kupic. Weekend to piekna sprawa. Strasznie sie ciesze i juz nie moge sie doczekac jutra - choc i dzisiejszy wieczor bedzie fajuski- bo juto w kolekcji GW przewodnik po Kubie. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: wybieracie się 25.11.05, 16:25 wybieram się z łóżka na kanapę :) będę leczyć się ile wlezie by wystapić w piątek na karaoke :D myślałam o tym by się przejśc na Plac ale ja się do tego nie nadaję, nie dla mnie takie imprezy Odpowiedz Link
dorota.28 Re: wybieracie się 25.11.05, 17:21 kocio-kocio napisała: > Tripper ma na imię Paweł :o) ojej, ale to z filmu, prawda Tukee? Odpowiedz Link
tripper Re: wybieracie się 25.11.05, 17:53 jezu, z jakiego filmu? tego, co mi sie urwal w sobote??? Odpowiedz Link
tukee Re: do TUKEE 28.11.05, 11:19 tripper napisał: > kupilas cos? > ja stary stolik pod radio / telewizor Ja niestety nie bylam na Kole bo w sobote zasiedzialam sie do po piatej rano i nie udalo mi sie wstac wczesnie. O no to ciesze sie rzeam z Toba z tego stolika. A gdzie go postawisz? Pod oknem? Ciekawe jak bedzie pasowal do laweczek.:-) Milego dnia Odpowiedz Link
tripper Re: do TUKEE 28.11.05, 11:24 nie, stolik pojdzie obok lozka albo w ogole gdzie indziej, no i laweczki tez sa w planac eksterminacji, ewentualnie emigracji na ogrodek do rodzicow Odpowiedz Link
tukee Re: do TUKEE 28.11.05, 11:29 Szkoda laweczek bo ladne. Jakby je tak zabejcowac na ciemno i polozyc zielone i fioletowe poduchy do siedzenia - z weluru np. to bylo by bardzo fajnie. Odpowiedz Link
tripper Re: do TUKEE 28.11.05, 11:38 tukee, to sa MEBLE OGRODOWE ;) one sa NA CHWILE, kupione w leroy merlin za GROSZE ;) Odpowiedz Link
tukee Re: do TUKEE 28.11.05, 11:43 tripper napisał: > tukee, to sa MEBLE OGRODOWE ;) one sa NA CHWILE, kupione w leroy merlin za > GROSZE ;) Rozumiem, ale przeciez moga sie podobac!. No to czeka cie kupowanie jakiegos siedziska do leniuchowania. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: do TUKEE 28.11.05, 12:21 tripper napisał: > tukee, to sa MEBLE OGRODOWE ;) one sa NA CHWILE, kupione w leroy merlin za > GROSZE ;) też miałam nmeble ogrodowe na chwile, też z LM, zostały do dziś, bo sobie grzecznie na balkonie stały a teraz w piwnicy Odpowiedz Link
dorota.28 Tripper 28.11.05, 14:08 powiem na spotkaniu, mam nadzieję, ze mi się uda, tzn. moje plany wypalą Odpowiedz Link
sloag Re: wybieracie się 25.11.05, 16:32 ojej, tak mi się spać strasznie chce!!! jeszcze 30 min... z tym Placem to sie troszke boję, ponieważ mam zaplanowane spoptkania w pracy w poniedziałek, obecność obowiązkowa! A tak żartem: cały dzisiejszy dzień śmieję sie z mojego męża, który przez cały wczorajszy wieczór miał wrażenie, że częśc z Was skąś zna hihihih Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: wybieracie się 25.11.05, 16:55 To niech teraz sobie szybciutko przypomina kogo i skąd :o) Odpowiedz Link
dorota.28 Re: wybieracie się 25.11.05, 17:23 kocio-kocio napisała: > To niech teraz sobie szybciutko przypomina kogo i skąd :o) może nas podglądał w bibie? hihi a tak na poważnie, mi się nie trafiło by kogokolwiek na ulicy spotkać, raz jedyny widziałam pędzącego Trippera :P Odpowiedz Link
tripper Re: wybieracie się 25.11.05, 17:54 o, a gdzie? mi sie zdarzylo widziec dss ale myslalem, ze to vesna byla ;) Odpowiedz Link
tukee Re: wybieracie się 25.11.05, 19:19 Oczywiscie, ze Pawel, przeciez ja tez to wiedzialam, tylko jakos tak mi rece napisaly. Pysio Odpowiedz Link
dorota.28 Re: wybieracie się 28.11.05, 14:34 tripper napisał: > o, a gdzie? > mi sie zdarzylo widziec dss ale myslalem, ze to vesna byla ;) ano widziałam Cię na Jana Pawła, pędziłeś jak szalony w stronę Hali Mirowskiej :) toi było zaraz po naszym pierwszym bibowym spotkaniu Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: wybieracie się 27.11.05, 14:30 kawiusz napisał: > ja juz bylem, warto bylo. zeznaj coś więcej ;-) Odpowiedz Link
terenia.nasweter Re: wybieracie się 27.11.05, 15:31 Są nieustające ataki ze strony SLD,PO, PD, ZSMP, KPP, ZHP, Ligii Kobiet Polskich i innych na prawicę, a zwłaszcza na miliony prawych i uczciwych słuchaczy Radia Maryja i TV TRWAM za to, że przyznaje się katolikom jako katolikom miejsce w życiu publicznym, zwłaszcza politycznym, i że kontynuuje się życie polskie i tradycje narodowe. Odpowiedz Link
gienia.gienia Re: wybieracie się 28.11.05, 12:14 terenia.nasweter napisała: > Są nieustające ataki ze strony SLD,PO, PD, ZSMP, KPP, ZHP, Ligii Kobiet > Polskich i innych na prawicę, a zwłaszcza na miliony prawych i uczciwych > słuchaczy Radia Maryja i TV TRWAM za to, że przyznaje się katolikom jako > katolikom miejsce w życiu publicznym, zwłaszcza politycznym, i że kontynuuje > się życie polskie i tradycje narodowe. Pogięło Cię, stary i zboczony moherowy bereciku ?!!!! Odpowiedz Link
kawiusz Re: wybieracie się 29.11.05, 16:06 warszawianka_jedna napisała: > kawiusz napisał: > > > ja juz bylem, warto bylo. > > zeznaj coś więcej ;-) No co tu jest do zeznawania :P W sumie wsjo w telewizji powiedzieli i pokazali, co do ilosci osob to na moje oko z 500-600 moglo byc, ale napewno nie 200 i nie 1500 jak niektore media podaja :] Pozytywnie zaskoczyla mnie sladowa ilosc kontrdemonstrantow, widac z naszym miastem nie jest ejszcze tak zle ;] Odpowiedz Link