huney A ja mam relaksik :) 31.05.03, 13:00 Właśnie chrupię sobie Jabłko Pełne Słońca , choć pewnie dojrzewało w szklarni i to zimą . Nie ma to jak Natura bez koncentratu. Za chwilkę zaparzę sobie zielonej herbatki w czajniczku- i tak zleci relaksik. Pije ktoś może zieloną ? Vulture? Oczyszcza ponoć umysł (w razie doraźnej potrzeby zniwelowania presji psychicznej spowodowanej nausznym przypadkowym kontaktem z utworami PC- Ty się na zakupy wybierałeś ))) Dziś człowiek nigdzie nie może czuć się bezpiecznie . Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: A ja mam relaksik :) 31.05.03, 13:02 Mmm... jak ja dawno zielonej herbaty nie pilem (( Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: A ja mam relaksik :) 31.05.03, 13:08 h8red napisał: > Mmm... jak ja dawno zielonej herbaty nie pilem (( A lubisz? Cierpka jest, ale pije sie ja BEZS CUKRU Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Ja lubię 31.05.03, 13:37 i pijam na codzień. I niczego nie słodzę, nawet kawy. Właśnie efektownie otwierałam butelkę z wodą mineralną niegazowaną i się pooblewałam i robię teraz za miss mokrego podkoszulka... I. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ Re: Ja lubię 31.05.03, 13:51 mesmeredia napisała: (...) i robię teraz za miss mokrego podkoszulka... > I. O cholera!!! - czemu przez net nie można tego zobaczyć ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Ja lubię 31.05.03, 13:54 jack_ napisał: > O cholera!!! - czemu przez net nie można tego zobaczyć ??????????? Bo wyłączyłam kamery I. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ja lubię 31.05.03, 14:06 mesmeredia napisała: > i pijam na codzień. I niczego nie słodzę, nawet kawy. > Właśnie efektownie otwierałam butelkę z wodą mineralną niegazowaną i się > pooblewałam i robię teraz za miss mokrego podkoszulka... To nic jeszcze, ostatnio pewna starsza pani w autobusie otwierała wodę gazowaną akurat i nie tylko ona przy tym ucierpiała. A szczególnie jakieś dziecko z odkrytymi plecami siedzące przed nią. W sumie zabawny widok to nawet był Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Ja lubię 31.05.03, 14:08 ilhan napisał: > To nic jeszcze, ostatnio pewna starsza pani w autobusie otwierała wodę gazowaną > > akurat i nie tylko ona przy tym ucierpiała. A szczególnie jakieś dziecko z > odkrytymi plecami siedzące przed nią. W sumie zabawny widok to nawet był Dobrze, że gipsu już nie masz bo by Ci rozmiękł I. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Zielona herbata??? Aaaaa!!! 31.05.03, 13:46 Jeśli już to mięta albo rumianek, ale to w chwilach słabości. Kawa, piwo, sok pomarańczowy - to zestaw prawdziwego twardziela. I nikt mi nie podskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Zielona herbata??? Aaaaa!!! 31.05.03, 13:53 vulture napisał: > Jeśli już to mięta albo rumianek, ale to w chwilach słabości. Kawa, piwo, sok > pomarańczowy - to zestaw prawdziwego twardziela. I nikt mi nie podskoczy. Pzrebijam- w chwilach totalnej słabości pijam litrami wodę PRZEGOTOWANĄ , w zimie gorącą, w lato- zimną - z kostkami lodu. No i co, TWArdziel? ) -- **Nawet w garncu miodu znajdziesz łyżkę dziegciu** Odpowiedz Link Zgłoś
vulture chwile słabości 31.05.03, 14:00 W chwilach totalnej słabości to zdarza mi się - jak wczoraj - napić coli (bo w sklepach tylko to jest w lodówkach), ale później nawet taki twardziel jak ja bardzo tego żałuje. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: chwile słabości 31.05.03, 14:15 vulture napisał: > W chwilach totalnej słabości to zdarza mi się - jak wczoraj - napić coli (bo w > sklepach tylko to jest w lodówkach), ale później nawet taki twardziel jak ja > bardzo tego żałuje. TWArdziel z ludzka twarzą )))) Ja też nie lubię coli, oranżadek z bąbelkami ani w proszkach. Kawe pijam od okazji baaaardzo słabiuteńką PIWA NIE PIJAM. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture a teraz ja wpierdzielam śniadanie... 03.06.03, 05:51 ...i myślę o tym, jak poprawić sobie humor. Może zrzucę moją panią dyrektor ze schodów? Eee, to za banalne... ale generalnie muszę dokonać czegoś, co pozostawi niezatarte wrażenie, wtedy uznam dzień za udany. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: A ja mam relaksik :) 31.05.03, 14:55 Wiem, ze bez cukru. Jednakze na tym zadupiu Europy pijaja prawie wwylacznie kawe i to w ilosciach okrrropnych (( Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: A ja mam relaksik :) 31.05.03, 18:04 h8red napisał: > Wiem, ze bez cukru. Jednakze na tym zadupiu Europy pijaja > prawie wwylacznie kawe i to w ilosciach okrrropnych (( > Może byc jako zamiennik, ale też bez cukru. Ewentualnie kandyzowany, albo w kostkach- jak burżuje ))) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn zielona mniam !!!!!!!!!! 02.06.03, 13:44 piję litrami !!!!!!!!!!1 )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Piąteczka Ais 02.06.03, 13:47 aislinn napisała: > piję litrami !!!!!!!!!!1 > )))))))))))))) jest nas coraz więcej... I. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Wątek o pierdołach 31.05.03, 13:25 a mnie strasznie suszy, i nie wiem czy to z gorąca czy co.... tak sobie pomyślałem o misiach żelkowych i im to dopiero musi być niedobrze w taką pogode i na dodatek jacyś kolesie pod moim oknem rozbijają namiot, ja jestem w stanie wszystko zrozumieć, ale to już przechodzi wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Wątek o pierdołach 31.05.03, 19:28 Idę się upajać ślicznym Michaelem Biehnem w filmie Camerona z jednoczesnym pstrykaniem na Opole i parę innych rzeczy. I. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Wątek o pierdołach 01.06.03, 14:11 Zaraz bedę miała w domu harmider- nie ma to jak dzień dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Juz po zielonej. 01.06.03, 18:57 Tydzień w tydzień. Co tydzień tydzień Świataka Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Wątek o pierdołach 01.06.03, 17:00 Właśnie znalazłam album Witness za 14,99... Umieram a jutro pędzę do sklepu... I. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Wróciłem z picia, wpierdzielam czekoladę. 01.06.03, 19:36 W końcu Dzień Dziecka jeszcze trwa, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Ja wpierdzielam pizzę 01.06.03, 20:54 I piję colę. Dzień dziecka na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Ja wlewam w siebie herbatę 01.06.03, 21:20 Wlałem w siebie dzisiaj dwa piwa, litr soku pomarańczowego i pół butelki wody mineralnej - i nadal jest mi tak duszno, że wypiję chyba wodę z kranu. Okna mam otwarte i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: ..... 01.06.03, 21:28 ja wypilam wode niegazowana, kawe z mlekiem, cukierki z wodka (to raczej zjadlam).. slonce zaszlo wiec moze bedzie szlo zaczac myslec Odpowiedz Link Zgłoś
vulture teraz wpierdzielam kawę..... 02.06.03, 05:21 ...bo jest rano i zaraz lezę do starych głupich cip, żeby im wsadzić w paszcze kilogramy niepotrzebnych papierków. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan teraz wpierdzielam śniadanie 02.06.03, 09:34 Już drugie dzisiaj. I objechałem już pół miasta i zaraz znów muszę gdzieś wyłazić. Grrr. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: teraz wpierdzielam śniadanie 02.06.03, 11:45 teraz ucielam sobie polgodzinna pogawedke telefoniczna, kawa sie robi w ekspresie wiec sie dobudze, slucham sobie medusy. rolety pozasuwalam a na sniadanie zjadla taka dobra czekoladke... Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Ja wlewam w siebie herbatę 02.06.03, 22:42 vulture napisał: >i nadal jest mi tak duszno, że wypiję chyba wodę z kranu A tak , Woda Rurzana to napój bogów . Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Wątek o pierdołach 02.06.03, 09:06 Śniło mi się, że się spóźniłam na swą obronę a potem się zorientowałam, że tego dnia to jest obrona ale mych kolegów. Taki koszmarek... A jak już wstałam to za oknem słyszę dźwięk pozaunijnej kosiarki, która czasami pracuje chyba na lotniskach robiąc tam wymagany hałas. Fajnie, że z wczoraj została mi jeszcze czekolada, będę się pocieszać. I. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wątek o pierdołach 02.06.03, 11:47 kosiarki? !!!!!!!!!! najlepsze kosiarki pracuja na Szombierkach!i to z tego co pamietam zaczynaja o wschodzie slonca... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Najlepsze kosiarki są na Szombierkach... 03.06.03, 20:23 ..Mallina zbiera je tylko jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 A najlepsze hałdy są w Karbie*... 03.06.03, 20:41 ...zwłaszcza latem jak żar leje się z nieba nie ma to jak pójść na zielone hałdy z kocem,książką i zimnym piwkiem(a najlepiej kilkoma). Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: A najlepsze hałdy są w Karbie*... 04.06.03, 02:10 ale tym razem nie bede slyszala kosiarek ani tez nie bede przez Karb jezdzic..bede w swoim miescie..smutnym bo bez pierwszoligowej druzyny...(( Gaspar a kiedy idziesz w najblizszym czasie na halde? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: A najlepsze hałdy są w Karbie*... 04.06.03, 05:32 Ciekaw jestem, czy Karb to taka Chomiczówka... Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: A najlepsze hałdy są w Karbie*... 15.06.03, 14:47 vulture napisał: > Ciekaw jestem, czy Karb to taka Chomiczówka... Nie wiem jak wygląda Chomiczówka ale sądząc po Twoim opisie jest to takie zbliżone ziomalskie zadupie w sąsiedztwie kopalń i hut oraz podobnych ziomalskich dzielnic jak Miechowice,Szombierki,Stroszek czy słynny już Bobrek. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Ziomiczówka 15.06.03, 14:51 gaspar4 napisał: > Nie wiem jak wygląda Chomiczówka ale sądząc po Twoim opisie jest to takie > zbliżone ziomalskie zadupie w sąsiedztwie kopalń i hut oraz podobnych > ziomalskich dzielnic jak Miechowice,Szombierki,Stroszek czy słynny już Bobrek. > Coś w tym stylu... stylowe bloki z połowy lat siedemdziesiątych, w okolicy Huta Warszawa i gigantyczne wysypisko śmieci oraz urokliwa pętla autobusowa i tramwajowa - wszystko finezyjnie poprzetykane krzewami i drzewami, w cieniu których leżą mocno zmęczeni ziomkowie... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Ziomiczówka - p.s. 15.06.03, 14:58 A oto fotki Ziomiczówki www.album.com.pl/zdjecie.php? p=9&start=0&lz=11&so=&sz=&n=&a=&s=&o=&ia=0&pns=9&gal=0:&aut=153:rafikx www.album.com.pl/zdjecie.php? p=8&start=0&lz=11&so=&sz=&n=&a=&s=&o=&ia=0&pns=8&gal=0:&aut=153:rafikx Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ziomiczówka - p.s. 15.06.03, 23:58 O, cholera, nie wlazły. Potem ich poszukam. Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: A najlepsze hałdy są w Karbie*... 15.06.03, 14:43 mallina napisała: > Gaspar a kiedy idziesz w najblizszym czasie na halde? > Sorki że dopiero dzisiaj odpowiadam,ale umknął mojej uwadze ten wątek.Tak pomyślałem sobie że może dzisiaj się wybiorę na hałdy z książką ale bez piwa(te wczorajsze Dni Bytomia przy hektolitrach piwa mnie wykończyły).To co mallina- wybierasz się ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Wpierdzielam 04.06.03, 14:25 krokiety i popijam czerwonym barszczykiem. I się już ubrać dziś zdołałam, no! I. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture chleję kawę 04.06.03, 15:37 I zaraz wypadam z domu, bo co tu będę siedział. A chuj. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: chleję kawę 04.06.03, 15:40 A ja mam dziś świetny humor...i nie wiem jak to spożytkować..? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: chleję kawę 04.06.03, 15:50 gregkor napisał: > A ja mam dziś świetny humor...i nie wiem jak to spożytkować..? Nagraj płytę. Może być z orkiestrą. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: chleję kawę 04.06.03, 16:00 vulture napisał: > gregkor napisał: > > > A ja mam dziś świetny humor...i nie wiem jak to spożytkować..? > > Nagraj płytę. Może być z orkiestrą. > Nie chyba jednak wybiorę zwrot....) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture wychlałem kawę, idę chlać piwo 04.06.03, 16:17 W końcu nie samą kawą człowiek żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: wychlałem kawę, idę chlać piwo 04.06.03, 16:22 vulture napisał: > W końcu nie samą kawą człowiek żyje. Vulture nie mieszaj tak bo wiesz rano kac i co będzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Jeb...idę pobiegać... 04.06.03, 17:06 A co se będę załować......a po bieganiu na małe piwko z korzeniami.... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Wróciłam z SEPa 04.06.03, 18:59 bogatsza o pytania na egzamin za tydzien na uprawnienia do 1kV i jest świetnie. Zasypiam i piję kawę. Pierdolę swoją pracę, niech się sama pisze. Word jest niegrzeczny i mam go w dupie. Pozdrowienia dla wszystkich sfrustrowanych. I. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Lezę do roboty 05.06.03, 05:08 ...no, może jeszcze nie teraz, ale już wstałem, bo ile można spać. Dzisiaj wprawdzie siedzę do 17.00, ale ponieważ resztę dnia spędzę w bardzo przyjemny sposób, to jakoś przeżyję... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Mama sms-a!!! 05.06.03, 14:05 Dostalem wlasnie sms-a ze sie spotkamy na referendum!!! Dosyc to ciekawe jest biorac pod uwage, ze ja sie nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Zapomniałabym 05.06.03, 14:36 może (prawdopodobieństwo niskie) w wakacje ze swą osobą pojawiać się bede przez dni kilka na falach eteru (dopóki nas nie wywalą) gdzie będę się świetnie bawić z ludźmi co się bawić lubią. I. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture źle się k... czuję 05.06.03, 23:05 I też dostałem sms że się spotkamy na referendum. Ale nie widzę związku. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia To ja chcę powiedzieć 06.06.03, 09:02 że od wczoraj jestem wkurwiona na maxa, każda propozycja bym coś dla kogoś zrobiła kończy się natychmiastowym wpierdołem popartym potokiem słów wszelakich z dużą liczbą przymiotników. No!! Mam tzw. kurwicę i będę się wyżywać. Zacznę od wyrzucenia koleżanki przez okno, jak tylko przyjdzie po książkę. I. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: To ja chcę powiedzieć 06.06.03, 16:23 mesmeredia napisała: Mam tzw. kurwicę i będę się wyżywać. Zacznę > od wyrzucenia koleżanki przez okno, jak tylko przyjdzie po książkę. Szkoda, że jest kawałek do Ciebie. Wpuściłbym Cię do gabinetu mojej pani dyrektor... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: To ja chcę powiedzieć 06.06.03, 20:38 że trochu mi przeszło ale jest wiele szans na wznowienie się stanu. Będę darła mordę i robiła wytrzesz niespotykany. Międzyczasie zapełniam reklamami randki w ciemno. I. Na wyżyny rozmów z paniami dyrektor się chyba nie wzniosę, moja kurtuazja wesoło biega po lesie i rzuca szyszkami w kopulujące parki. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ciernaja subbota 07.06.03, 15:08 Właśnie zrobiłem sobie kawę i przygotowuję składanki dla TWA. Ze względu na ich ograniczoną ilość, kto pierwszy w Offie, ten lepszy, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: ciernaja subbota 07.06.03, 15:24 To ja się ustawię w kolejce wiesz gdzie i kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ciernaja subbota 07.06.03, 15:28 Wiem, wiem, liczę na to, bo sam nie trafię Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Wątek o pierdołach 15.06.03, 05:15 Tak... Ucz się od starszych... Dobrze, że starsi nie cierpia na bezsenność... Tylko, że ja nie potrafie przespać nawet tych pięciu przepisowaych godzin... Ech, zna ktoś na to jakis lek? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Wątek o pierdołach 15.06.03, 07:18 huney napisała: > Tak... Ucz się od starszych... Dobrze, że starsi nie cierpia na bezsenność... > Tylko, że ja nie potrafie przespać nawet tych pięciu przepisowaych godzin... > Ech, zna ktoś na to jakis lek? Dzisiaj spałem sześć i pół, ale dzisiaj jest niedziela, to mogę zaszaleć. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Ja zaszalałam i wstałam dokładnie o 12 15.06.03, 12:13 ale poszłam spać o 4.30... Fajny był grilek... i fajne ognisko... i fajnie było w ogóle... )) I. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Ja zaszalałam i wstałam dokładnie o 12 15.06.03, 13:34 mesmeredia napisała: > ale poszłam spać o 4.30... Fajny był grilek... i fajne ognisko... i fajnie było > > w ogóle... )) > I. Mogłas jeszcze wpaść na czacik Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Wątek o pierdołach 15.06.03, 13:32 vulture napisał: > huney napisała: > > > Tak... Ucz się od starszych... Dobrze, że starsi nie cierpia na bezsenność > ... > > Tylko, że ja nie potrafie przespać nawet tych pięciu przepisowaych godzin. > .. > > Ech, zna ktoś na to jakis lek? > > Dzisiaj spałem sześć i pół, ale dzisiaj jest niedziela, to mogę zaszaleć. Ano ,więc gwoli ścisłości- równowaga w przyrodzie muci być ! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Wątek o pierdołach 15.06.03, 14:00 Ale teraz siedzę w papierkach i coś widzę, że dzisiaj długo nie pośpię, bo mi tego kurestwa sporo zostało (chociaż najwazniejsze mam już za sobą), a że jest koncert Yes, to troszkę czasu mi wyleci... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Wątek o pierdołach 15.06.03, 14:02 A ja pisze, pisze, pisze i pisze. Jak pisarz. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Wątek o pierdołach 15.06.03, 14:27 Ja też pisałem, ale jak idiota. No cóż, każdy ma do czegoś innego dryg... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Wątek o pierdołach 15.06.03, 14:31 Dostojewski tez napisal. Idiote m.in. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Wątek o pierdołach 15.06.03, 14:37 Ale idiota nie napisał Dostojewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Wątek o pierdołach 15.06.03, 22:53 vulture napisał: > Ale idiota nie napisał Dostojewskiego. No, ale nie wiadomo, czy go nie spłodził. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: Wątek o pierdołach 15.06.03, 23:31 huney napisała: > vulture napisał: > > > Ale idiota nie napisał Dostojewskiego. > > No, ale nie wiadomo, czy go nie spłodził. > Przepraszam. > Ale moment,przecież Dostojewskiego spłodził BIES. Odpowiedz Link Zgłoś