aislinn 28.05.03, 11:06 Piżmaku ! Pij duzo chłodnych płynów Jedz lody (dziwne, ale przy anginie pomaga) Nie stój w przeciągach Jeszcze raz pij dużo płynów I zdrowiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31 Re: Porady dla chorego Piżmaczka 28.05.03, 11:11 dziekuje. Pije duzo goracych plynow. To zle. Mam przeciag kolo siebie. To tez zle. Kurcze, ale loda zjem na pewno. To dobrze. Pisze o chorobie. To zle. Dzieki Aislin za dobre slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Porady dla chorego Piżmaczka 28.05.03, 11:16 Ty chora, siostra? Co nic nie mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Porady dla chorego Piżmaczka 28.05.03, 11:27 A bo sie tak zaziebilam, jak siedzialam w przeciagu na Kjurparty. W ogole sie nie szanuje. Szlajam sie po imprezach, dobrze, ze chlopow do domu nie sprowadzam... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Porady dla chorego Piżmaczka 28.05.03, 11:31 Pizma przełam sięi zjedz kaszankęz kurczaka..od razu lepiej..serio.....BTW. szkoda że nie gramy bo wziałem cały niezbędny strój do pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Porady dla chorego Piżmaczka 28.05.03, 11:32 Gregkor, sorry, ja tez mialam wziac, ale mam jakas goraczke i w oczach mi sie maci, wiec w pilke bym nie trafila, a to by bylo glupio. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Porady dla chorego Piżmaczka 28.05.03, 12:35 No i wykrakałaś, magiczne 5% na niespodziwane wypadki, a trzeba było na 100% stawiać, los się zemścił. buuuu zdrowiej nam, niech cię futerko grzeje. A sprowadzenie do domu jakiegoś goracego chłopaka to nie jest taki głupi pomysł. Jeszcze jedno, zakup grzńca galicyjskiego, zagrzej wychyl pod kołdrą z pół litra i spać.)) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Porady dla chorego Piżmaczka 28.05.03, 13:15 Generalnie potwierdza się zasada : dużo płynów Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Porady dla chorego Piżmaczka 28.05.03, 13:22 Mnie gardlo boli od piatku Nawet zimne piwo nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Porady dla chorego Piżmaczka 28.05.03, 15:07 To herbatkę w wersji high voltage i jakąś gorącą muzykę. W żadnym wypadku "In The Air Tonight"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Porady dla chorego Piżmaczka 28.05.03, 16:37 Współczuję głęboko. Ja sam czuję się tragicznie, wszystko mnie boli, a gardło to już najmocniej na świecie. I jak tu k... żyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Porady dla chorego Piżmaczka 28.05.03, 16:43 Ilus, Ty to umiesz pocieszyc czlowieka najlepiej na swiecie... Naprawde... Pij duzo zimnych plynow i nie siedz w przeciagu, bo sobie noge skrecisz... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Porady dla chorego Piżmaczka 28.05.03, 16:44 pizmak31 napisała: > Ilus, Ty to umiesz pocieszyc czlowieka najlepiej na swiecie... Naprawde... > Pij duzo zimnych plynow i nie siedz w przeciagu, bo sobie noge skrecisz... Zastosuję się. Jak tylko wypiję herbatę i zamknę okno Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Porady dla chorego Piżmaczka 28.05.03, 16:47 I idźcie może na lody )) dobrych kuracji nigdy za wiele Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Porady dla chorego Piżmaczka 28.05.03, 17:05 aislinn napisała: > I idźcie może na lody )) > dobrych kuracji nigdy za wiele Na razie to ja idę do łóżka. Bo takiej wysokiej gorączki to z 10 lat już nie miałem... Pozdrawiam i zmykam. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Porady dla chorego Piżmaczka 28.05.03, 18:36 aislinn napisała: > Oj, to zdrowiej nam ! Już mi lepiej. Byłem u lekarki, która pamięta chyba epokę napoleońską, jednak poprawiła mi humor i powiedziała że nie jest ze mną tak źle. I nawet poczułem się trochę lepiej... Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Ktoś tu jest poza mną k... bez gorączki? 28.05.03, 17:37 Ja mam tylko świra, ale to nieuleczalne. A tak to widzę, że na samą myśl o spotkaniu się przy piłce, wszyscy się pochorowali )) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Ktoś tu jest poza mną k... bez gorączki? 28.05.03, 17:46 heheheh ja nie mam gorączki ale to może daltego że nie planowałam grać Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ktoś tu jest poza mną k... bez gorączki? 28.05.03, 20:59 aislinn napisała: > heheheh > ja nie mam gorączki ale to może daltego że nie planowałam grać Ty masz rację. Ja też nie planowałem i nie mam gorączki. Sport to zdrowie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Ktoś tu jest poza mną k... bez gorączki? 28.05.03, 21:01 O to to to właśnie.... nawet moja klawiatura zaczęła działać poprawnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ktoś tu jest poza mną k... bez gorączki? 28.05.03, 21:02 Bo klawiaturą też nie planowałaś grać i dlatego wszystko, nomen omen, gra. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Ktoś tu jest poza mną k... bez gorączki? 28.05.03, 21:08 Taa, i gadam tak z tobą a tymczasem ty mnie po łebku jeb, jeb, jeb za każdym razem Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Ktoś tu jest poza mną k... bez gorączki? 28.05.03, 21:07 Ja k.... goraczki nie mam, ale i tak jestem posepny, czyli normal. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Ktoś tu jest poza mną k... bez gorączki? 28.05.03, 21:11 normal, hehehe normal buahhhha ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Ktoś tu jest poza mną k... bez gorączki? 28.05.03, 21:13 aislinn napisała: > normal, hehehe normal buahhhha ))))))))) K...., Aislin, bo mnie ten Twoj smiech jeszcze bardziej zdolowal (((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Ktoś tu jest poza mną k... bez gorączki? 28.05.03, 21:17 Nie, no w sumie normal że posępny. Ale w moich ustach (palcach raczej) to miał być komplement, że buahhhaha normal. Teraz tylko lekki miły uśmieszek. Może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ktoś tu jest poza mną k... bez gorączki? 28.05.03, 21:12 Nefil, a planowałeś grać? Aislinn, ja Cię nie biję wcale po łebku, to <jeb> to mocne zaakcentowanie moich słow, coś jak pierdolnięcie pięścią w stół (względnie butem, jak niektórzy przywódcy dawno temu). Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Ktoś tu jest poza mną k... bez gorączki? 28.05.03, 21:15 Nie planowalem, a co to ma jakis zwiazek? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ktoś tu jest poza mną k... bez gorączki? 28.05.03, 21:18 nefil napisał: > Nie planowalem, a co to ma jakis zwiazek? Ma! Ten, kto nie planował grać, nie ma dzisiaj gorączki i na odwrót. My z Aislinn nie planowaliśmy i nie mamy, Piżmak i Ilhan planowali i mają. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Ktoś tu jest poza mną k... bez gorączki? 28.05.03, 21:19 vulture napisał: > nefil napisał: > > > Nie planowalem, a co to ma jakis zwiazek? > > Ma! Ten, kto nie planował grać, nie ma dzisiaj gorączki i na odwrót. My z > Aislinn nie planowaliśmy i nie mamy, Piżmak i Ilhan planowali i mają. Cos w tym byc musi. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ktoś tu jest poza mną k... bez gorączki? 29.05.03, 10:34 vulture napisał: > Ma! Ten, kto nie planował grać, nie ma dzisiaj gorączki i na odwrót. My z > Aislinn nie planowaliśmy i nie mamy, Piżmak i Ilhan planowali i mają. Ja nie planowałem, bo noga jeszcze nie w formie. Dziś gorączka spadła. Za bardzo ) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Ktoś tu jest poza mną k... bez gorączki? 28.05.03, 21:19 Aaaaaaaaa to dlatego nic nie czułam.... a już sięzaczynałam martwić że mnie gorączka łapie. Gorączka środowego wieczoru. W końcu środa to połowa. Ha ! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ktoś tu jest poza mną k... bez gorączki? 28.05.03, 21:21 aislinn napisała: >W końcu środa to połowa. Ha ! I teraz już góóóóóóórki a w piątek festiwal opolski. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Ciekawe jak zdrówko Piżmaczka ? 30.05.03, 10:34 Ktoś wie ? Martwię się ,bo taka ładna pogoda a biedny Piżmaczek choruje.. (( Odpowiedz Link Zgłoś