aislinn 28.05.03, 13:22 18.15 Galeria Mokotów Warszawa czwartek kto chętny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foxy21 Re: Adaptacje z Nicholasem Cage 28.05.03, 13:26 aislinn napisała: > 18.15 Galeria Mokotów Warszawa czwartek kto chętny ? > Swietny aktor, jaki film Adaptacja? to widzialam, czy inne? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Adaptacje z Nicholasem Cage 28.05.03, 14:01 Ta, adaptacja. Miało być w temacie Na adaptecję " ale mi się palec omsknął nie znoszę chodzić sama do kina. !!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
kklamerka Re: Adaptacje z Nicholasem Cage 28.05.03, 18:29 i co zaadaptowalas sie?! swoja droga, bardzo fajny film. a widzieliscie "Boys on the side" z Drew Barrymore i Whoopie Goldberg stary film, ale fanastyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Adaptacje z Nicholasem Cage 29.05.03, 09:01 Chyba klątwa na nas ciąży jakaś. Wczoraj nie było streetballa bo Piżmaczek zaniemógł, a ja wyrywałam się do kina dziś, i też zaniemogłam. co prawda nie anginowo, ale też przyzwoicie i wyjście do kina nie wchodzi w grę. Buuu (( Odpowiedz Link Zgłoś