Gość: kruk IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 08:49 czy ktoś zna może nazwiska ludzi którzy grali z Siouxsie i Budgie'm w trakcie trasy koncertowej Anima Animus? Grali m.in. w Poznaniu w marcu '99. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: Siouxsie - Creatures IP: 212.76.39.* 11.12.01, 16:26 na gitarze grał obecny, nowy gitarzysta The Mission. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: Siouxsie - Creatures IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 11:09 a znasz może jego nazwisko? domyślam się że nazwiska basistki nie znasz? pozdrawiam i dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLO Re: Siouxsie - Creatures IP: 213.25.88.* 03.01.02, 09:01 a ja bylem na koncercie w poznaniu w 99, ale nazwiska nie pamietam nikogo poza siouxie i budgie'm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Siouxsie - Creatures IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 18:42 Gość portalu: kruk napisał(a): > a znasz może jego nazwisko? > domyślam się że nazwiska basistki nie znasz? Gitarzysta nazywa się Rob Holiday. Jeśli chodzi o basistkę to wejdź sobie na stronę www.thecreatures.com i tam poszukaj. Jeśli Ci strasznie zależy to napisz maila do Budgiego. Mówię poważnie, ja napisałem kilkukrotnie i zawsze dostawałem odpowiedzi. pzdr. greg Odpowiedz Link Zgłoś