Gość: arabika IP: *.demon.co.uk 11.03.06, 15:31 a ja zupelnie z innej beczki,czy moze mi ktos napisac kiedy w tym roku wypadaja swieta wielkanocne?mieszkam za granica i tu dostep do takich informacji jest ograniczony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makoz14 Re: z innej beczki 11.03.06, 15:45 16-17 kwietnia:) Wystarczy wpisać w google Wielkanoc 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arabika Re: z innej beczki IP: *.demon.co.uk 11.03.06, 15:50 tak zrobilam to mi wyskoczylo tysiace stron z ofertami wypoczynku w czasie wielkanocy. ale dziekuje serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: z innej beczki 11.03.06, 16:21 Dziwne: na pierwszym miejscu wyskakuje pl.wikipedia.org/wiki/2006 Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: z innej beczki 11.03.06, 16:45 Google.pl i Google to niezupełnie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: z innej beczki 11.03.06, 16:54 Nie to samo, ale i tak nie trzeba przegladac tysiecy linkow. Ja uzywam google.it W google.pl link wyskakuje na drugiej pozycji, ale informacja o dacie Wielkanocy jest juz w innym linku, na pierwszej pozycji. Wiec jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: z innej beczki 11.03.06, 17:15 Chodzi o język linków. Wystarczy też zaznaczyć języki w "Preferences" i linki w tych językach otrzymują pierwszeństwo - zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: z innej beczki 11.03.06, 19:21 Nawet bez tego mozna znalezc i to bez problemu. Ja przynajmniej tak szukam. Bez preferencji: zmieniam tylko miejsce kropki / szukam w necie albo na stronach wloskich: zalezy od tego, czy szukam terminu polskiego czy wloskiego /. Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Re: z innej beczki 12.03.06, 16:59 u mnie tez wyskoczylo na pierwszym miejscu w google.pl Odpowiedz Link Zgłoś