Gość: elusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 12:42 ktoś słuchał? jak wrazenia? siedziałam w tym czasie w pekaesie i nie mogłam słuchać napiszcie jak było Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wart Re: koncert RAZ DWA TRZY w trójce IP: 217.153.84.* 11.06.07, 12:52 za dwie dychy ci napiszę pewnie już wiesz, że zbieram na bilet Red Hotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elusia Re: koncert RAZ DWA TRZY w trójce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 13:07 za dwie dychy, to musiałbyś zaśpiewać jak Adam Nowak czas start wiesz, mam kasę, zostały mi trzy dychy niewykorzystane na bilet RHCP Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: koncert RAZ DWA TRZY w trójce 11.06.07, 13:28 Rozczarowanie - koncert wydał mi się nudny przez jednostajność aranży. Kolejne kawałki nie różniły się zbytnio między sobą. Dopiero pod koniec zrobiło się żwawiej. Ale z powodu początkowego zawodu całości nie słuchałem zbyt uważnie. Wolę Młynarskiego w oryginale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elusia Re: koncert RAZ DWA TRZY w trójce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 13:40 Mimo Twojej opinii żałuję, że nie miałam okazji słuchać koncertu. Poczekam na płytę by się przekonać, tymczasem pozdrawiam i dziękuję za wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: koncert RAZ DWA TRZY w trójce 11.06.07, 13:46 Dodam jeszcze, w ramach wyjaśnienia, że koncert z piosenkami Osieckiej też mnie wynudził. Nie siedzę już W TAKICH klimatach. Wolę gdy wykonują własne utwory. Odpowiedz Link Zgłoś