gregkor 10.06.03, 14:47 Jak bys miał(a) opisać...trzema słowami każdego z TWA to: 1. Vulture - dowcipny, cyniczny, obowiązkowy...))))))) czekam na dalsze typy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric No niezłe klonowanie.:) 10.06.03, 14:50 Dla mnie Vulture jest cyniczny, monotematyczny(proszę się nie obrażać, w tym przypadku, w kwesti forum, to bardzo fajna cecha, błyskotliwy Gregokor: zdyscyplinowany, czasem dziecinny, mądry Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: No niezłe klonowanie.:) 10.06.03, 14:53 aric napisał: > Dla mnie Vulture jest cyniczny, monotematyczny(proszę się nie obrażać, w tym > przypadku, w kwesti forum, to bardzo fajna cecha, błyskotliwy > > Gregokor: zdyscyplinowany, czasem dziecinny, mądry o nie jestem zdyscyplinowany...ale miło to słyszeć....dziecinny jestem....to fakt nawet częsciej niż czasami........a czy mądry...? ale fajnie to usłyszeć..))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: No niezłe klonowanie.:) 10.06.03, 14:56 To ja tych, co się wpisali: Gregkor: sprawiedliwy, nieziemsko zabawny, sympatyczny Aric: wylewny, otwarty, jeżowy ) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: To ja pojadę po aricu.... 10.06.03, 14:54 Aric - rozrywkowy, czasami wulgarny, uduchowiony.... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: To ja pojadę po aricu.... 10.06.03, 14:58 Ilhan - rokujący; inteligenty, ma dobry gust Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: To ja pojadę po aricu.... 10.06.03, 15:00 gregkor napisał: > Ilhan - rokujący; inteligenty, ma dobry gust O, to miłe ) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: To ja pojadę po aricu.... 10.06.03, 15:00 No nieźle, pasuje, całkiem pasuje. Ilhan: czasem zagubiony, pasjonat, zakochany.)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: To ja pojadę po aricu.... 10.06.03, 15:04 aric napisał: > Ilhan: czasem zagubiony, pasjonat, zakochany.)))) O, to ciekawe, naprawdę, dzięki Aric Trochę się tylko zagubiłem o co chodzi z tym zagubieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 15:04 Jasiek666 - wesoły, energiczny, równiacha Odpowiedz Link Zgłoś
aric Aislin 10.06.03, 15:09 bezpośrednia, podpuszczalska)), z wyobraźnią. Nikka: twarda, antypracowita, luźna.) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Aislin 10.06.03, 15:10 ta podpuszczalska mi się nie podoba proszę o synonim )))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 zajebiście 10.06.03, 15:49 to żeś mnie podsumował lepiej było Nikka- facet,facet, facet albo Nikka- kretynka, kretynka, kretynka Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: zajebiście 10.06.03, 16:04 Kurde, złosliwcze, co coe ugryzło?? To może tak 183 cm złosliwosci. Może się powtarzam ale pasuje do ciebie jak ulał.)))))) Pozdrawiam serdecznie i zmykam do dom.)) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 ugryzło mnie to 10.06.03, 16:06 że nikt nie postrzega mnie (i słusznie zapewne) jako miłą, kobiecą, delikatną, fajną, błyskotliwą... No ale rzeczywistość jest taka jaka jest. Trudno, najwyżej strzelę se w ten pusty łeb Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: ugryzło mnie to 10.06.03, 16:09 Jak będziesz miała tyle lat co ja to już się nie będziesz przejmowała. No, może czasami. I. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Co panowie ? 10.06.03, 15:13 aislinn napisała: > Boicie się kobitki opisać ? Myyyy? Madee - urocza, stanowcza, dowcipna Piżmak - roześmiana, zdizajnowana, piwo-z-sokiem Nikka - ziomalska, energiczna, poszukująca)) To pierwsza seria )) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Co panowie ? 10.06.03, 15:31 Madee - delikatna, błyskotliwa, pięknie się uśmiechająca Piżmak - wyluzowana, bardzo wesoła, sympatyczna Nikka - wysportowana, opiekuńcza, niepokorna Martolka - spokojna, bardzo miła, wesoła Aisslin - rozrywkowa, ciągle uśmiechnięta, inspirująca pozdr i cdn Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Co panowie ? 10.06.03, 16:50 rozrywkowa, kurwa, rozrywkowa, ja ? Bezpośrednia ? Ja jestem mało kontaktowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 15:20 gregkor: wesoły, energiczny, równiacha. )) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 15:22 jasiek666 napisał: > gregkor: wesoły, energiczny, równiacha. > )) > pozdr. Ale żeś kurwa jasiek wymyślił.....))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 15:23 ale żem kurwa wymyślił !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 15:33 jasiek666 napisał: > ale żem kurwa wymyślił !!! > Stary ale żeśmy ku..a powymyslali....ja pie.....e))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 15:40 Kubasa - zbuntowany, pewny swego, inteligentny Teddy - zabawny, wyluzowany, znawca Miecio - równy gość, o specyficznym poczuciu humoru (pozytywnie), idol Janek - małomówny, błyskotliwy, bystry Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 15:41 ilhan napisał: > Teddy - zabawny, wyluzowany, znawca Zapomniałbym dodać: kultowy Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 15:24 Nefil: posępny, gotycki, nowofalowy )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 15:23 To ja ydoriusa wpierw. Ydorius - uczynny, rozmarzony, kobieciarz I. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 15:38 As - znikający, nieosiągalny, lubiący grę w chowanego Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 15:41 teddy - charyzmatyczny, pomysłowy, dowcipny Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 15:45 greg - k...., stary, ja p..... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 15:48 jasiek666 napisał: > greg - k...., stary, ja p..... to dobre...rozbawiłeś mnie ...brawo jasiu..))))) jasiek666 - slejera, ty, słyszał pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 15:55 gregkor napisał: > jasiek666 - slejera, ty, słyszał > > pozdr Kanieszna, słyszał, razumiejetsa. A "Gad hiejts as ol" ciebie nrawitsa ? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 15:57 jasiek666 napisał: > gregkor napisał: > > > jasiek666 - slejera, ty, słyszał > > > > pozdr > > Kanieszna, słyszał, razumiejetsa. > A "Gad hiejts as ol" ciebie nrawitsa ? > Da eto mnie nrawitsa...eto kanieszna harosza plyta...eto sama lutszaja muzika...spasiba jasiek... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: jaki Jasiek???????. 12.06.03, 17:41 nikka007 napisała: > kurwa > przecież to MOJA PŁYTA była No przecież kurwa wiem..))))....jeszcze raz dzięki..))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 15:50 Phil Collins - zajebisty, zdolny, porywający... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 16:22 Wszyscy opisują Vulture to ja też: surrealistyczny, wkurwiony, nosi go I. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Jak bys miał(a) opisać... 10.06.03, 18:39 Aislinn - kontaktowa, roześmiana, równa Nikka - konkretna, zdolna, taaaakie nogi Piżmak - otwarta, opiekuńcza, futerkowa Martolka - zrównoważona, sympatyczna, liryczna Odpowiedz Link Zgłoś
vulture to kilka pierwszych z brzegu 10.06.03, 19:00 Piżmak - zdizajnowana, zasłomkowana, zasoczkowana Gregkor - ujazzowiony, gwiżdżący, wykrzyknikowy Nikka - jedyna, zlopezowana, usportowiona Miecio - oswojony, misjonarz, pekapowy no i Tegosław - bystry, oczytany, inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: no to masz 10.06.03, 19:05 madee1 napisała: > Ilhan - perspektywiczny, nieśmiały, misiowaty Och dziękuję )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: to kilka pierwszych z brzegu 10.06.03, 19:04 vulture napisał: > Tegosław - bystry, oczytany, inteligentny. I najedzony i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 A ja jeszcze mało kogo znam to... 10.06.03, 19:10 ... tylko jednym słowem: Pizmak- zajefajna Nikka- zajefajna Martolka- zajefajna Aislinn- zajefajna Iluś- zajefajny Teddy- zajefajny Agent Kuper- zajefajny Jack- zajefajny Gregkor- zajefajny Vulture- zajefajny Jasiek666- zajefajny Janek0- zajefajny Loveletter- fajny i Madee- zajefajnie zajefajna Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: A ja jeszcze mało kogo znam to... 10.06.03, 19:15 Miecio - wzruszający Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: A ja jeszcze mało kogo znam to... 10.06.03, 19:24 Mieciu..... Miecio- zajesłodki Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: A ja jeszcze mało kogo znam to... 10.06.03, 19:33 miecio4 napisał: > ... tylko jednym słowem: > > Pizmak- zajefajna > Nikka- zajefajna > Martolka- zajefajna > Aislinn- zajefajna > Iluś- zajefajny > Teddy- zajefajny > Agent Kuper- zajefajny > Jack- zajefajny > Gregkor- zajefajny > Vulture- zajefajny > Jasiek666- zajefajny > Janek0- zajefajny > Loveletter- fajny > i Madee- zajefajnie zajefajna a ja jak widac jestem ponad to Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: A ja jeszcze mało kogo znam to... 10.06.03, 21:53 mallina napisała: > a ja jak widac jestem ponad to Nie jesteś sama, mallina. Mnie też nie wymienił. W ogóle, nikt mnie nie wymienił... Tak... Na znak protestu przestaję pisać na tym forum. Jest to decyzja ostateczna i nieodwołalna. Zbyt boli, by tu wracać. Żegnajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: A ja jeszcze mało kogo znam to... 10.06.03, 22:01 cze67 napisał: > > Na znak protestu przestaję pisać na tym forum. Jest to decyzja ostateczna i > nieodwołalna. Zbyt boli, by tu wracać. Żegnajcie! Nie parodiuj mnie,bo to nawet w moim wydaniu jest niesmaczne )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture rehabilitacja cze67 10.06.03, 22:06 cze67 napisał: > Nie jesteś sama, mallina. Mnie też nie wymienił. W ogóle, nikt mnie nie > wymienił... Tak... cze67- sześćdziesięcioletni, dziarski, zabitlesowany > Na znak protestu przestaję pisać na tym forum. Jest to decyzja ostateczna i > nieodwołalna. Zbyt boli, by tu wracać. Żegnajcie! > Nie pieprz głupot, bo cię kopnę. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Jak nefil by miał opisać... 10.06.03, 20:19 Pani Piżmak- spontaniczna, żywiołowa, bezpośrednia i baaaaardzo sympatyczna, no i coś ściemnia z tym wiekiem, tak naprawdę jest dużo młodsza. Nikka- dowcipna, wbrew temu co sama twierdzi- inteligentna, miła, otwocka . No i te nogi!!!! ))) Martolka- bardzo sympatyczna i trochę tajemnicza. Ted- guru forever, jego wiedza muzyczna onieśmiela. No i dzięki niemu się wszyscy poznaliśmy. Vulture- wygadany, dowcipny, choruje na philomanie. Ilhan- ja bardzo lubię i szanuję młodzież , inteligentny i inteligentnie uszczypliwy )), madchesterski. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Jak nefil by miał opisać... 10.06.03, 20:21 nefil napisał: > Martolka- bardzo sympatyczna i trochę tajemnicza. > Ale wszechwiedząca, zapewniam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Jak bys miał(a) opisać... 12.06.03, 13:24 cze67 - rodzinny, konserwatywny, dowcipny Odpowiedz Link Zgłoś
huney Oosbiscie Was nie znam... 15.06.03, 01:52 Ydorius - wrażliwiec, , idealista, wymierający gatunek Do słoika z nim . Vulture- zapalczywość, wyrachowanie, auto- i nie- ironia Vulture- dusza towarzystwa, dowcip, poczucie humoru Vulture- zimny drań, emocjonalność, żądza wrażeń. Nikka- przewrotna, przewrotna, przewrotna ))))) Gregkor- towarzyski, pomysłowy, dziecinny? Nie..))). Aric- przedsiębiorczy, optymista-realista, typ hulaki Ilhan- kojarzy mi się tylko i wyłącznie z dystyngowaną młodzieżą z Wysp Brytyjskich, taką co to grzecznie pod okiem nauczyciela poznaje zasady gry w krykieta, a w kibelku na przerwach zdrowo sobie popala cygaretki. ))))). Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Oosbiscie Was nie znam... 15.06.03, 07:17 huney napisała: > Vulture- zapalczywość, wyrachowanie, auto- i nie- ironia > Vulture- dusza towarzystwa, dowcip, poczucie humoru > Vulture- zimny drań, emocjonalność, żądza wrażeń. Matko... ale jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Oosbiscie Was nie znam... 15.06.03, 13:31 vulture napisał: > huney napisała: > > > > Vulture- zapalczywość, wyrachowanie, auto- i nie- ironia > > Vulture- dusza towarzystwa, dowcip, poczucie humoru > > Vulture- zimny drań, emocjonalność, żądza wrażeń. > > Matko... ale jaja... WŁAŚNIE! Kurde, a ja sie tak nameczyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 o! 15.06.03, 08:46 huney napisała: > > Nikka- przewrotna, przewrotna, przewrotna ))))) To mi się bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Oosbiscie Was nie znam... 15.06.03, 10:53 huney napisała: > Ilhan- kojarzy mi się tylko i wyłącznie z dystyngowaną młodzieżą z Wysp > Brytyjskich, taką co to grzecznie pod okiem nauczyciela poznaje zasady gry w > krykieta, a w kibelku na przerwach zdrowo sobie popala cygaretki. ))))). O maaaaaaaaaaaaaaaaaaatkoooo... Bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Oosbiscie Was nie znam... 15.06.03, 10:55 Huney,skarbie,blisko jesteś. Iluś na lekcjach złębia tajniki wiedzy matemetycznej, a po lekcjach romansuje z nauczycielkami )) Ale wybiera najpiękniejsze i najbardziej błyskotliwe )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Oosbiscie Was nie znam... 15.06.03, 11:46 aislinn napisała: > Iluś na lekcjach złębia tajniki wiedzy > matemetycznej, a po lekcjach romansuje z nauczycielkami )) > Ale wybiera najpiękniejsze i najbardziej błyskotliwe )) Wszystko się zgadza, tyle tylko, że w liczbie pojedynczej. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Oosbiscie Was nie znam... 15.06.03, 13:33 ilhan napisał: > huney napisała: > > > Ilhan- kojarzy mi się tylko i wyłącznie z dystyngowaną młodzieżą z Wysp > > Brytyjskich, taką co to grzecznie pod okiem nauczyciela poznaje zasady gry > w > > krykieta, a w kibelku na przerwach zdrowo sobie popala cygaretki. ))))). > > > O maaaaaaaaaaaaaaaaaaatkoooo... > Bez komentarza... Ależ czemu???? Możesz zdementować > Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Oosbiscie Was nie znam... 16.06.03, 12:05 huney napisała: > > Gregkor- towarzyski, pomysłowy, dziecinny? Nie..))). > Kurcze to ja na serio taki dziecinny jestem...)))))...cholercia najwyższy czas spoważnieć.....oooooo...i już jestem poważny....))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Jak bys miał(a) opisać... 15.06.03, 11:07 No dobra, to i ja się pokuszę... Piżmak - dowcipna, wariatka, zalotna_w_fajoski_sposób Madee- błyskotliwa, śliczna, fajna Vulture - z_rozbrajającym_uśmiechem, cyniczny, nieodgadniony Teddy- gawędziarz, inteligentny, nie_wiadomo_gdzie_zmierzający Martolka - tajemnicza, poważna, roztrargniona Jack - przesympatyczny, mistyczny, sexy (a co !))) Cooper - zdizajnowany, zapracowany,pełen_sprzeczności Nikka - inteligentna, szczera, kobieca_choć_to_ukrywa_zupełnie_bez_sensu i to na razie tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Jak bys miał(a) opisać... 15.06.03, 11:29 aislinn napisała: > Madee- błyskotliwa, śliczna, fajna To zupełnie jak ta niby-nauczycielka od romansów. Podoba mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Jak bys miał(a) opisać... 15.06.03, 12:56 Właśnie, jakieś takie podobieństwo kurna tu zachodzi... )) Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Jak bys miał(a) opisać... 15.06.03, 21:55 aislinn napisała: > Martolka - tajemnicza, poważna, roztrargniona hehehehe albo, że zrównoważona i spokojna (jak chwilowo nieczynny wulkan) naprawdę, ubawiłam się dziekuję, humoru nigdy dość Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Jak bys miał(a) opisać... 23.06.03, 14:17 mallina - przyjezdna, przewesoła, lubiaca pierożki foxy21 - ujazzowiona, anonimowa, sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jak bys miał(a) opisać... 23.06.03, 21:36 gregkor napisał: > mallina - ............... lubiaca pierożki taa ale w takiej ilosci aby bylo je widac na talerzu! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Dostała pięć pierożków i marudzi. 23.06.03, 23:35 Ja w Twoim wieku nie jadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Dostała pięć pierożków i marudzi. 23.06.03, 23:37 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sie naprawde rozesmialam Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Jak bys miał(a) opisać... 24.06.03, 00:47 "...oschły, złośliwy, pozbawiony cienia taktu..." ech, pochlebiam sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Faktycznie! Trochę pokory i skromności HH! ;) 30.10.03, 15:03 Powiem wam, że przeczytałem ten stary wątek i uśmiałem się do łez.... Impreza u Nefila - chlanie, kieliszki, wódka Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Faktycznie! Trochę pokory i skromności HH! ;) 30.10.03, 15:11 gregkor napisał: > Powiem wam, że przeczytałem ten stary wątek i uśmiałem się do łez.... > > Impreza u Nefila - chlanie, kieliszki, wódka no ja też się uśmiałam. Ale Gregkor, to miało być trzema słowami, a nie jednym Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Faktycznie! Trochę pokory i skromności HH! ;) 30.10.03, 15:14 aislinn napisała: > gregkor napisał: > > > Powiem wam, że przeczytałem ten stary wątek i uśmiałem się do łez.... > > > > Impreza u Nefila - chlanie, kieliszki, wódka > > > no ja też się uśmiałam. Ale Gregkor, to miało być trzema słowami, a nie > jednym No tak zapomniałem sie sorry.. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Faktycznie! Trochę pokory i skromności HH! ;) 30.10.03, 15:20 A ja jak się uśmiałem, no naprawdę, to jeden z najpyszniejszych wątków Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Najlepsze jest to... 30.10.03, 15:54 www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13380&w=6425897&a=6427257 Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Najlepsze jest to... 30.10.03, 15:56 oj ale Cie Gregkor na sentymenty jakies wzielo))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś