Dodaj do ulubionych

Metallica-reload opinia

IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 12.06.03, 19:42
Ja tam uważam ednak, że Reload Metalliki, mimo ze rozniący się stylem od
poprzednich płyt miał swój ciekawy styl i płyty tej można spokojnie
posłuchać, na pewno była artystycznie bardziej zróżnicowana niż St. Anger
Obserwuj wątek
    • Gość: xamel Re: Metallica-reload opinia IP: *.dop.krakow.pl 13.06.03, 13:40
      a jak roznila sie stylem od Loada?
      skoro nawet muzycy przyznali ze tota sama sesja nagraniowa
    • Gość: thedude Re: Metallica-reload opinia IP: 140.171.121.* 13.06.03, 13:40
      według mnie Load jako całość nawet niezle sie słucha -brak jest natomiast jakis
      utwrów zapadających na dłuzej w pamięc. Natomiast reload to chyba porazka -mimo
      wszystko są to utwory które nie zmiesciły sie na loadzie. Z obu płyt
      najbardziej lubie Memory remains -jeden z najlepszych utworów grupy.
      • Gość: xamel Re: Metallica-reload opinia IP: *.dop.krakow.pl 13.06.03, 13:49
        Gość portalu: thedude napisał(a):

> według mnie Load jako całość nawet niezle sie słucha -brak jest natomiast
        jakis
        >
        > utwrów zapadających na dłuzej w pamięc. Natomiast reload to chyba porazka -
        mimo
        >
        > wszystko są to utwory które nie zmiesciły sie na loadzie. Z obu płyt
        > najbardziej lubie Memory remains -jeden z najlepszych utworów grupy.

chyba lekko przesadziles umieszczajac memory jako jeden z najlepszych utworow
        po wrzuceniu wszystkich z kill,ride,master,and staryxh garazy,czarnej mamy
        ponad 60 kawalkow a ja bym jeszcze dorzucil nowe garaze (st.A nie sluchalem to
        nie mowi czy tez) i wtedy mozna dopiero szukac miejsca dla memory
        to daje cos okolo 8 dziesiatki utworow w najlepszym razie smile
    • Gość: rio Re: Metallica-reload opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 19:59
      trzeba to otwarcie powiedzieć: Loady to była straszna porażka a S&M to już
      podchodził pod kibel. Chwała chłopakom za St. Anger, dla mnie powrócili na
      metalowy tron.
      • tgaw Re: Metallica-reload opinia 14.06.03, 11:20
        a dla mnie nie
        smile

co za dyskusja smile
    • Gość: L@rs Re: Metallica-reload opinia IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 14.06.03, 10:46
      Czy ja wiem, wlasnie St. Anger skłonił mnie do przesłuchania całego dorobku
      Zespołu, nie neguję, że Ride, czy ...and justice były arcydziełami, ale jednak
      np Reload, czy Load bardziej mi podchodzą niż St. Anger, były to na prawde inne
      płyty od poprzednich...no i od astępnych, a jak to kawałki nie zapadają w
      pamięć? a np. Until It Sleeps? Fixxera tez moglbym sluchac na okrągło, prawda,
      że te płyty były lekkim przychamowaniem tempa, jednak na pewno są to lepsze
      płyty niż Limbp Bizkit czy Linkin Park wink) a biedne dzieci myślą że to Metal wink

...For Whom The Bell Tols
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka