Dodaj do ulubionych

Billy Cobham

05.07.07, 22:23
oraz dziesiątki innych muzyków zagrają na Womad festival w Charlton Park; może ktoś jednak się wybiera? Bo już chyba wszędzie ten post zostawiłam i zero odzewu. Impreza kosztowna, ale w przeliczeniu na liczbę występujących artystów nie wygląda to już tak dramatycznie. A ja się boję, że zginę sama w tym obcym kraju...
Obserwuj wątek
    • kossace Re: Billy Cobham 05.07.07, 23:01
      czesc,

ja sie nie wybieram, ciezko mi jest sie wybrac poza miasto a co dopiero poza
      granice naszego ukochanego kraju, nie mniej jednak festiwal zapowiada sie
      ciekawie (w zasadzie pierwszy raz o nim slysze), sledzac wykonawcow, ktorzy
      beda koncertowac. Mi pozostaje poki co, Jazz na Starowce i Warsaw Summer Jazz
      Days, gdybym mogl chetnie bym sie wybral na wyspy.., ale nie moge.
      Próbuj dalej, moze ktos z Polakow w krainie Avalonu sie odezwie i wspolnie
      posluchacie wspanialej muzyki.
      www.fly.co.uk/fly/archives/europe_city_guidesevents/womad_festival_charlton_park_m.html

pozdrawiam muzycznie
      • dalemanga Re: Billy Cobham 05.07.07, 23:13
        No tak, do tego dochodzą te wszystkie niewygody związane z biwakowaniemsmile) Cóż, na otarcie łez zostaje Scofield.
        • kossace Re: Billy Cobham 05.07.07, 23:37
          biwakowanie mi nie przeszkadza, moge nocowac pod golym niebem, poprostu
          posiadanie rodziny stawia przede mna priorytety, musze wybrac te wazniejsze..

a na otarcie lez pozostaje nie tylko scofield.., wiele sie dzieje
          pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka