pride26 20.06.03, 12:38 wITAM wybieram sie na koncert Stonesów do Pragi a shortcut.gtn.pl organizuje przejazd, bilety, noclegi. Mam pytanie czy ktoś z Was był może już gdzieś z nimi - jakie wrażenia od strony organizacyjnej ? CZ WARTO ? POZDR. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magdu_82 Re: Byliście może na koncercie z SHORTCUTEM? IP: *.icpnet.pl 20.06.03, 14:28 Byłam z nimi na Placebo w Berlinie w maju tego roku.Bardzo fajni młodzi ludzie,organizacja może nie dopięta na ostatni guzik,ale wszystko uczciwie i solidnie załatwione.Bawiłam się świetnie,zamierzam to powtórzyć w październiku i zabrać się z nimi na Blur.Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy na Stonesach. Odpowiedz Link Zgłoś
pride26 Re: Byliście może na koncercie z SHORTCUTEM? 20.06.03, 16:24 dzięki - więc skorzystam pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Byliście może na koncercie z SHORTCUTEM? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 18:19 Gość portalu: magdu_82 napisał(a): Bawiłam się świetnie,zamierzam to powtórzyć w październiku i zabrać > się z nimi na Blur. Niepotrzebnie będziesz się zabierać, gdyż Blur przyjeżdża w październiku do Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdu_82 Re: Byliście może na koncercie z SHORTCUTEM? IP: *.icpnet.pl 20.06.03, 18:24 Gość portalu: greg napisał(a): > > > Niepotrzebnie będziesz się zabierać, gdyż Blur przyjeżdża w październiku do > Warszawy He?!To milutko, nie wiedziałam!Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Byliście może na koncercie z SHORTCUTEM? 20.06.03, 18:56 Gość portalu: greg napisał(a): > Niepotrzebnie będziesz się zabierać, gdyż Blur przyjeżdża w październiku do > Warszawy a skąd ta wiadomość?? według informacji na stronie Blur najbliżej nas w październiku to graja w Niemczech, a o Polsce ani słowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Byliście może na koncercie z SHORTCUTEM? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 23:11 pirx13 napisał: > Gość portalu: greg napisał(a): > > Niepotrzebnie będziesz się zabierać, gdyż Blur przyjeżdża w październiku d > o > > Warszawy > > a skąd ta wiadomość?? według informacji na stronie Blur najbliżej nas w > październiku to graja w Niemczech, a o Polsce ani słowa.... Powiem krótko: nigdy nie wierz do końca oficjalnym stronom. Czy to, że na ich stronie są podane jakieś daty oznacza, że nie mogą dołożyć dodatkowych koncertów? Poczekaj 2-3 tygodnie i jak dobrze pójdzie będziesz miał oficjalne potwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Byliście może na koncercie z SHORTCUTEM? 20.06.03, 23:22 Gość portalu: greg napisał(a): > Powiem krótko: nigdy nie wierz do końca oficjalnym stronom. Czy to, że na ich > stronie są podane jakieś daty oznacza, że nie mogą dołożyć dodatkowych > koncertów? Poczekaj 2-3 tygodnie i jak dobrze pójdzie będziesz miał oficjalne > potwierdzenie. to poczekam, poczekam )trzymam Cię za słowo ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa BLUR????????!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.03, 23:33 I Wy o tym tak spokojnie mowicie zamiast trabic o tym na prawo i lewo (czyt. zalozyc o tym watek)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: BLUR????????!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 09:13 Gość portalu: kubasa napisał(a): > I Wy o tym tak spokojnie mowicie zamiast trabic o tym na prawo i lewo (czyt. > zalozyc o tym watek)??? Spokojnie, jak będzie oficjalne potwierdzenie, możesz zakładać wątek Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Greeeeeeeeeeeeeeeg!!! 20.06.03, 23:33 Gość portalu: greg napisał(a): > Blur przyjeżdża w październiku do Warszawy Napisz coś więcej, please... W ilu procentach to pewne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Greeeeeeeeeeeeeeeg!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 09:13 ilhan napisał: > Gość portalu: greg napisał(a): > > > Blur przyjeżdża w październiku do Warszawy > > Napisz coś więcej, please... W ilu procentach to pewne? 70-80% Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Greeeeeeeeeeeeeeeg!!! 21.06.03, 11:41 Gość portalu: greg napisał(a): > ilhan napisał: > > > Gość portalu: greg napisał(a): > > > > > Blur przyjeżdża w październiku do Warszawy > > > > Napisz coś więcej, please... W ilu procentach to pewne? > > 70-80% Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Byliście może na koncercie z SHORTCUTEM? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 11:34 Byłem z nimi na The Cure w Berlinie. Jedyne co można im zarzucić to opóźnienie aautokaru które poźniej uległo zwiększeniu (podróż zaczynała się w Krakwie, poźniej przez Katowice, Opole, Wrocław, Poznań). Ludzie którzy wsiadali w Poznaiu trochę się oczekali. A poza tym bez zastrzerzeń - miła atmosfera w autokarze, przyjemni organizatorzy. No i co najważniejsze wspaniały koncert, ale to już nie ich zasługa Polecam wyjazdy z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś