foxy21 25.06.03, 16:41 W tym pieknym znaku urodzili sie wspaniali ludzie, wymienie kilku wielkich muzykow: Hendrix Zappa i ja Tom Waits Cassandra Wilson J.Pastorius Ch.Mangione ktos z Was tez? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mesmeredia To ja 25.06.03, 17:00 obchodzę urodziny wraz z panem z Simpe Minds... co mnie za czasów małżeństw Patsy Kensit i takich innych strasznie śmieszyło I strzelcem nie jestem, a wyborowym to już na pewno nie... I. Odpowiedz Link Zgłoś
jezdemjakajezdem Re: Najbardziej znany urodzony-wtedy-kiedy-ja 25.06.03, 20:26 Saddam Husein. Tylko rok się nie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Najbardziej znany urodzony-wtedy-kiedy-ja 26.06.03, 08:25 A kto wie jacy muzycy sa spod znaku lwa? Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Najbardziej znany urodzony-wtedy-kiedy-ja 26.06.03, 10:17 gregkor napisał: > A kto wie jacy muzycy sa spod znaku lwa? min. swietny gitarzysta Stanley Jordan 31 lipca Grazyna Aguscik 17 sierpnia L.Armstrong 4 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Najbardziej znany urodzony-wtedy-kiedy-ja 26.06.03, 10:19 foxy21 napisała: > gregkor napisał: > > > A kto wie jacy muzycy sa spod znaku lwa? > > > min. swietny gitarzysta Stanley Jordan 31 lipca > Grazyna Aguscik 17 sierpnia > L.Armstrong 4 sierpnia No to całkiem niezłe towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Najbardziej znany urodzony-wtedy-kiedy-ja 26.06.03, 21:34 gregkor napisał: > A kto wie jacy muzycy sa spod znaku lwa? A nie prawda, bo ta cała Britnej dobrze radząca sobie na fortepianie jest spod znaku Strzelca. Matko. A tak poza tym, to ja także jestem, ale nie muzykiem Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Najbardziej znany urodzony-wtedy-kiedy-ja 26.06.03, 11:59 Stefi Graff i Boy George (tyle ze wczesniej ode mnie sie narodzili) Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Najbardziej znany urodzony-wtedy-kiedy-ja 26.06.03, 12:09 mallina napisała: > Stefi Graff i Boy George (tyle ze wczesniej ode mnie sie narodzili) Zappa ode mnie tez troche wczesniej Szkoda, ze tak szybko umarl Odpowiedz Link Zgłoś