filippa.pippa 01.06.11, 12:21 W Polsce, 12000 zwierząt rocznie jest wyrzucanych na pewną śmierć. Podli ludzie, najwięcej zwierząt wyrzucają latem, w czasie urlopów i wakacji. Przestańcie! przestancie.org Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klosowski333 Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 12:43 Wielka szkoda, ze swoja przyglupiasta dzialalnoscia osmieszacie szczytne idee i postawy. Odpowiedz Link Zgłoś
filippa.pippa Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 12:53 klosowski333 napisał: > Wielka szkoda, ze swoja przyglupiasta dzialalnoscia osmieszacie szczytne idee i > postawy. Popatrz na siebie i oceń siebie. Co robisz? Jedząc mięso - popierasz okrucieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 13:20 Ciężkie jest życie przecietnego człowieka --z jednej strony absurdy KK z drugiej nekanie przez wege--nie ma spokoju ...kto tego człowieka zechce ochronić.... Odpowiedz Link Zgłoś
amortyzatorska Co to? 01.06.11, 13:21 voxave napisała: > absurdy KK Co to jest KK? Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 13:23 Nekanie przez wege nie jest zadnym zjawiskiem spolecznym dotykajacym "przecietnego czlowieka", to zjawisko forumowe i to w zasadzie sprowadzajace sie do tego rodzaju forow otwartych. Ja osobiscie nigdzie indziej sie z czyms takim nie zetknalem. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 15:56 Klos--można przyjąć juz, ze jest ponieważ gdziekolwiek sie odwrócimy tam ludzi trzymaja nosy w necie to zjawisko coraz bardziej powszechne,wiele nowych pojęc i ziawisk przyswajamy za pomoca netu. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 19:03 tak, ale jak zaczniesz powtarzać pewne rzeczy między swemi, to ich tylko setnie rozbawisz. ostatnio byłem u matki i przyjechała kuzynka z mężem. zarzucałem grepsy wzięte stąd . kupa śmiechu była. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 19:10 ---Paco---to nic zlego w opowiadaniu co sie dzieje na forum,czasami jest zabawnie--w ten sposób uzyskujemy bezwiednego nowego forumowicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 19:31 to polega na tym, ze rzucam coś a propos dokładnie w stylu o z r m, i wtedy robi się konsternacja. patrza przez chwile na mnie jak na idiote, a mnie się śmiac chce na głos no i się zaczyna kabaret. kupa inspiracji. Odpowiedz Link Zgłoś