Dodaj do ulubionych

urlopy, wakacje

01.06.11, 12:21
W Polsce, 12000 zwierząt rocznie jest wyrzucanych na pewną śmierć.
Podli ludzie, najwięcej zwierząt wyrzucają latem, w czasie urlopów i wakacji.
Przestańcie!

przestancie.org
Obserwuj wątek
    • klosowski333 Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 12:43
      Wielka szkoda, ze swoja przyglupiasta dzialalnoscia osmieszacie szczytne idee i postawy.
      • klosowski333 Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 12:44
        P.S. Przestancie.
      • filippa.pippa Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 12:53
        klosowski333 napisał:

> Wielka szkoda, ze swoja przyglupiasta dzialalnoscia osmieszacie szczytne idee i
        > postawy.

Popatrz na siebie i oceń siebie.
        Co robisz? Jedząc mięso - popierasz okrucieństwo.
        • ka_p_pa Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 12:59
          Zjedz ogórka. Takiego bio.
          • voxave Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 13:20
            Ciężkie jest życie przecietnego człowieka --z jednej strony absurdy KK z drugiej nekanie przez wege--nie ma spokoju ...kto tego człowieka zechce ochronić....
            • amortyzatorska Co to? 01.06.11, 13:21
              voxave napisała:

> absurdy KK

Co to jest KK?
              • voxave Re: Co to? 01.06.11, 15:57
                Amorty----Kościół Katolicki
            • klosowski333 Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 13:23
              Nekanie przez wege nie jest zadnym zjawiskiem spolecznym dotykajacym "przecietnego czlowieka", to zjawisko forumowe i to w zasadzie sprowadzajace sie do tego rodzaju forow otwartych. Ja osobiscie nigdzie indziej sie z czyms takim nie zetknalem.
              • voxave Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 15:56
                Klos--można przyjąć juz, ze jest ponieważ gdziekolwiek sie odwrócimy tam ludzi trzymaja nosy w necie to zjawisko coraz bardziej powszechne,wiele nowych pojęc i ziawisk przyswajamy za pomoca netu.
                • paco_lopez Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 19:03
                  tak, ale jak zaczniesz powtarzać pewne rzeczy między swemi, to ich tylko setnie rozbawisz. ostatnio byłem u matki i przyjechała kuzynka z mężem. zarzucałem grepsy wzięte stąd . kupa śmiechu była.
                  • voxave Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 19:10
                    ---Paco---to nic zlego w opowiadaniu co sie dzieje na forum,czasami jest zabawnie--w ten sposób uzyskujemy bezwiednego nowego forumowicza :)
                    • paco_lopez Re: urlopy, wakacje 01.06.11, 19:31
                      to polega na tym, ze rzucam coś a propos dokładnie w stylu o z r m, i wtedy robi się konsternacja. patrza przez chwile na mnie jak na idiote, a mnie się śmiac chce na głos no i się zaczyna kabaret. kupa inspiracji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka