Gość: shirely_g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 17:17 ktos slucha GARBAGE?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stwor z bagien Re: ktos slucha GARBAGE?? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 20:24 na okrągło Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: ktos slucha GARBAGE?? 29.06.03, 20:44 ja sobie czasem slucham dwoch pierwszych plyt a czasem nawet wspomne koncert w Spodku Odpowiedz Link Zgłoś
w_arka Re: ktos slucha GARBAGE?? 30.06.03, 13:04 mallina napisała: > ja sobie czasem slucham dwoch pierwszych plyt > a czasem nawet wspomne koncert w Spodku nie pytalem sie czy sluchasz, tylko czy jestes NORMALNA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: ktos slucha GARBAGE?? IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.03, 20:38 a moja odpowiedz byla skierowana do autorki watku (jak bys sie przyjrzal to bys zauwazyl) a nie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shirely_g Re: ktos slucha GARBAGE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 09:24 nie wiecie czy sie w koncu rozwiazali czy nie??na stronach oficjalnych niby zadnej takiej wiadomosci nie ma,ale po wydaniu "Beautiful" jakies pogloski chodzily.... Odpowiedz Link Zgłoś