aislinn 21.07.03, 18:08 Pomysł padł z ust, o ile pamiętam, nieocenionego Jana Zero. Moglibyśmy wówczas oficjalnie odkładać na fundusz socjalny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h8red Re: Oficjalna rejestracja TWA 21.07.03, 20:36 Spolka akcyjna, stowarzyszenie, a moze joint-vulture??? )) Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Oficjalna rejestracja TWA 21.07.03, 20:54 aislinn napisała: > Pomysł padł z ust, o ile pamiętam, nieocenionego Jana > Zero. dziękuję, dziękuję. ale nie zapominaj, iż jestem zerem. > Moglibyśmy wówczas oficjalnie odkładać na fundusz > socjalny... a tak w ogóle to z mojej strony był taki żart... :-] Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Oficjalna rejestracja TWA 21.07.03, 20:59 janek0 napisał: > > Moglibyśmy wówczas oficjalnie odkładać na fundusz > > socjalny... > a tak w ogóle to z mojej strony był taki żart... :-] Chciałbym przypomnieć, że w chwili obecnej to ja pełnię zaszczytną funkcję skarbnika mając pod swoją opieką kwotę w wysokości 7,20 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Oficjalna rejestracja TWA 21.07.03, 21:01 ja pierdole, Ilus wet to szybko wplac na jakies konto.. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Oficjalna rejestracja TWA 21.07.03, 21:04 mallina napisała: > ja pierdole, Ilus wet to szybko wplac na jakies konto.. Jestem gotów podjąć próbę pomnożenia tej kosmicznej sumy na zakładach bukmacherskich. Ale nie wiem czy wolno mi to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 guru 21.07.03, 21:47 się zgadza. Ale jak wygrasz coś to postawisz nam wódkę. Tak zdecydowałam Odpowiedz Link Zgłoś
guru_forum_muzyka tako rzecze... 21.07.03, 21:58 jak przegrasz też postawisz wódę. Tako rzekłem. Odpowiedz Link Zgłoś
guru_forum_muzyka każdy może powiedzieć, że jest guru... 21.07.03, 22:07 spadaj na palmy prostować banany lepiej. Tak mi się jakoś dziwnie skojarzyło. Bez sensu. A wracając do meritum sprawy. Udowodnij lepiej, że jesteś guru forum muzyka. Za flaszkę będę gotów nawet uwierzyć w te Twoje bzdury. Ale klaskać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: każdy może powiedzieć, że jest guru... 22.07.03, 10:06 jak powiesz mi prosto w oczy, że jesteś guru to odszczekam. Ale wątpię, żebyś się odważył... Odpowiedz Link Zgłoś
guru_forum_muzyka masz rację 22.07.03, 11:42 Oczywiście, że zabraknie mi odwagi. W końcu jestem tylko guru forum muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Opcje 22.07.03, 11:53 1. Nikkę popierdoliło i gada sama z sobą 2. Kogoś popierdoliło i zalogował się jako Guru choć nim nie jest 3. Mnie popierdoliło i muszę pojechać do Tworek Odpowiedz Link Zgłoś
guru_forum_muzyka Re: Opcje 22.07.03, 11:59 podoba mi się tok Twojego rozumowania. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Opcje 22.07.03, 12:03 jestem chora umysłowo, ale schizofrenii, chwalić sejtana nie mam Vul. Ja mam podejrzenie co do tożsamości tegoż osobnika, ale zostawie je sobie Odpowiedz Link Zgłoś
guru_forum_muzyka podejrzenia? tylko podejrzenia? 22.07.03, 12:10 a co ja mam powiedzieć? jestem guru forum muzyka, bo ja się tak nazywam. Fakt, rodzice nie mieli może wyszukanego poczucia humoru, ale chociaż bardzo mnie kochali. Pomyślcie co by było jakbym jeszcze został guru forum muzyka. Wtedy dopiero byłoby fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
guru_forum_muzyka milczeć nie będziemy, widząc co tu się wyrabia 22.07.03, 12:28 przecież właśnie to robię. Po co więc takie wielkie halo? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Oficjalna rejestracja TWA 22.07.03, 11:57 ilhan napisał: > > Jestem gotów podjąć próbę pomnożenia tej kosmicznej sumy na zakładach > bukmacherskich. Ale nie wiem czy wolno mi to zrobić zgoda od Guru jest..jak dobrze pomnozysz to nie tylko wodka bedzie ale i moze jakis lokal sie trafi Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Oficjalna rejestracja TWA 21.07.03, 21:02 ilhan napisał: > Chciałbym przypomnieć, że w chwili obecnej to ja pełnię > zaszczytną funkcję > skarbnika mając pod swoją opieką kwotę w wysokości 7,20 > PLN. a ja mam kwotę w wysokości 10,00 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Oficjalna rejestracja TWA 21.07.03, 21:18 Zart nie żart, a pieniądze na fundusz zbierać trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Oficjalna rejestracja TWA 21.07.03, 22:51 kolega prawnik powiedział mi wczoraj, że od 1 lipca weszła znowelizowana ustawa, która rzecze, iż można zakładać stowarzyszenia pożytku publicznego, nie prowadzące działalności komercyjnej, za darmo. czyli że nie trzeba opłat sądowych w wysokości 500 PLN wnosić. aby założyć takie stowarzyszenie, potrzeba 15 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: fuck 21.07.03, 23:25 musi się odbyć zebranie założycielskie, na którym zostaną wybrane prezydium (prezes, skarbnik, sekretarz) i komisja rewizyjna (min. 2 osoby z tego co wiem). dobrze jest protokołować przebieg zebrania. na liście muszą być: imię i nazwisko, adres miejsca zamieszkania, miejscowość narodzin, oraz pesel. i własnoręczny podpis każdej z osób. no i kupa papierów do wypełnienia. aha! i ważna rzecz - muszą powstać status i regulamin. status musi zostać przyjęty na zebraniu założycielskim. (oparte na własnych doświadczeniach sprzed 2-3 tygodni) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: fuck 22.07.03, 00:00 To po chuja my mamy Guru? Ona niech liczy, handlowiec w końcu przyszły... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 palancie 22.07.03, 10:05 handlowiec to jest po wyższej szkole handlu, ja będę kurwa analitykiem-pasożytem Odpowiedz Link Zgłoś
vulture głupia gówniaro 22.07.03, 10:44 Co mnie to obchodzi. Zostałaś jednogłośnie wyznaczona do zrobienia spisu TWA. Ja zrobiłem logo, więc ktoś musi robić wpis. Padło na Ciebie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: spis nie wpis znaczy 22.07.03, 10:53 a co ja mam kurwa liczyć. Ja będę zarządzać. W tym momencie mianuję się prezesem a wiceguru skarbnikiem. To tyle na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Se możesz 22.07.03, 10:56 Skarbnikami jesteśmy ja i Janek0, tym bardziej że mamy w posiadaniu dotychczas zebrane fundusze. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ziomal mądrze gada, nalać mu dziurawca 22.07.03, 11:10 Guru jest od reprezentowania TeWuA za pomocą skrzyżowanych penisów, a nie od gadania głupot. Od gadania głupot to jestem ja. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 te, wujek 22.07.03, 12:05 ale ja nie mam penisa, to co mam kurwa krzyżować )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Se możesz 22.07.03, 12:04 to zależy, bo ja wnoszę kapitał zakladowy- spieniężę 20-metrowe mieszkanie przy ulicy Puławskiej. I co? W dupie mam takich skarbników,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Se możesz 22.07.03, 12:16 nikka007 napisała: > W dupie mam takich skarbników,hehe Se miej, trudno. PS. Przypominam, że w piątek, zgodnie z wielomiesięczną tradycją, guru ma obowiązek zrzec się władzy. Więc proponuję się zacząć pakować )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 a gówno! 22.07.03, 12:21 As przekazał mi władzę 3 dni później to i ja też tak uczynię, a co kurwa. Nie może być tak żeby akurat moja kadencja trwała 27 dni Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ...gównodupapizd...cipa 22.07.03, 12:26 Znajomość logo TWA nie obliguje do posiadania penisa. Wszystko zgodnie z naturą. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: ...gównodupapizd...cipa 22.07.03, 12:28 Vul, ale Ty sie wyrazasz... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ...gównodupapizd...cipa 22.07.03, 12:32 sprawdzałem ile mi wyrazów wykasuje skaner adminowski - wpisałem "kurwa" i "chuj" jeszcze, tam gdzie są kropki Odpowiedz Link Zgłoś