janek0 29.07.03, 17:11 zamknięty własnie w tv powiedzieli. i to jaki glupi... Link Zgłoś Obserwuj wątek
janek0 Re: koniec noir desir 29.07.03, 17:23 zamknięty pizmak31 napisała: > A w jaki sposob? pan wokalista byl uprzejmy zrzucic ze schodow pewna pania, ze skutkiem tragicznym. za co go wsadza na czas dłuższy. Link Zgłoś
janek0 Re: koniec noir desir 29.07.03, 17:50 zamknięty pizmak31 napisała: > O kurcze, nie wiedzialam. ;-] Link Zgłoś
cze67 Re: koniec noir desir 29.07.03, 18:18 zamknięty Info o tym z cgm: Francuska aktora Marie Trintignant, pobita w Wilnie przez swego przyjaciela, poddana została we wtorek w wileńskiej klinice operacji "ostatniej szansy" - powiedział dziennikarzom francuski neurochirurg Stephae Dalajoux, który ją operował. Córka aktora Jeana-Louisa Trintignant została przewieziona w niedzielę do szpitala w stanie śpiączki. W nocy z soboty na niedzielę została pobita w hotelu przez swego przyjaciela Betranda Cantata - wokalistę francuskiej grupy rockowej "Noir Desir". Cantat był pod wpływem środków odurzających, w tym alkoholu. Marie Trintignant przybyła na Litwę w związku ze zdjęciami do francusko- litewskiego serialu dla telewizji France 2. Film "Colette" opowiada o życiu słynnej francuskiej pisarki Colette. Autorką scenariusza i główną reżyser serialu jest matka Marie, Nadine Trintignant. Link Zgłoś
pizmak31 Re: koniec noir desir 29.07.03, 18:20 zamknięty ja nie moge, a tak lubilam Noir Desir.. Link Zgłoś
Gość: Jony Re: koniec noir desir IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 21:24 zamknięty Naprawde szkoda. Choc moze teraz zza krat ich muzyka bedzie jeszcze bardziej dramatyczna (jesli wokalista zgodzi sie dalej spiewac).... Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: koniec noir desir 29.07.03, 21:12 zamknięty dlaczego,aż w taki sposób musieli skończyć,tego mój mały rozumek nie może pojąć... Link Zgłoś
Gość: kruk Re: koniec noir desir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 08:24 zamknięty mam nadzieję że dostanie dożywocie Link Zgłoś
Gość: Anka Re: koniec noir desir IP: *.emit.pl 30.07.03, 11:29 zamknięty Bardzo lubilam ich muzyke, teksty, atmosfere .... w zwiazku z ta smutna informacja pragne pozbyc sie trzech plyt zespolu, jesli jest ktos zainteresowany to prosze o info. PZDR Link Zgłoś
Gość: szelak Re: koniec noir desir IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 23:56 zamknięty Gość portalu: Anka napisał(a): > Bardzo lubilam ich muzyke, teksty, atmosfere .... w zwiazku z ta smutna > informacja pragne pozbyc sie trzech plyt zespolu, jesli jest ktos > zainteresowany to prosze o info. PZDR jakoś głupio pytać w tych okolicznościach, ale jestem zainteresowany, więc - za ile? Link Zgłoś
Gość: Contagion Re: koniec noir desir IP: *.chello.pl 31.07.03, 17:52 zamknięty Ciezko nazwac to wszystko czyms glupim, jak raczyl to zrobic szanowny autor watku. Lubilem ten zespol, naprawde cholernie ten zespol lubilem. I co? I gowno. Zwykle staram sie rozgraniczyc zainteresowanie muzyka, od zainteresowania (dramatycznie mniejszego) zyciem prywatnym tworcow tej muzyki. W tym jednak przypadku smiem podejrzewac, ze moj stosunek do owego mordercy drastycznie sie musi teraz zmienic. Link Zgłoś
janek0 Re: koniec noir desir 31.07.03, 19:04 zamknięty Gość portalu: Contagion napisał(a): > Ciezko nazwac to wszystko czyms glupim, jak raczyl to > zrobic szanowny autor watku. no, za mądre to to nie było... > W tym jednak przypadku smiem podejrzewac, ze moj > stosunek do owego mordercy drastycznie sie musi teraz > zmienic. ale muzyka powstała *zanim* zamordował... czy nie ? Link Zgłoś
Gość: mala-muu Dla tych, co znają rosyjski IP: *.chello.pl 31.07.03, 23:23 zamknięty http://www.vesti.ru/comments.html?id=22861 Французская актриса Мари Трентиньян, которая в состоянии комы находилась в течение нескольких дней в одной из клиник Вильнюса, в сопровождении врачей спецрейсом отправлена в Париж. Тем временем, родственники актрисы подали в суд на ее друга - музыканта Бертрана Канта — после ссоры с ним Мари и оказалась в больнице. Несколько долгих часов родственники находящейся в коме Мари Трентиньян и представляющий их интересы адвокат, вели переговоры с литовскими медиками о возможности транспортировки актрисы во Францию. Все это время в аэропорту Вильнюса ждал специально прилетевший из Парижа самолет, оснащенный необходимым для перелета медицинским оборудованием. Вердикт литовских врачей был однозначным – в этом состоянии актриса не транспортабельна. Однако после согласования всех необходимых формальностей Мари Трентиньян все же увезли в аэропорт. "Состояние, как и все эти четыре дня, что она находится у нас, остается крайне тяжелым. Надеемся на лучшее, но шансов все меньше и меньше", — полагает заместитель директора Университетской больницы скорой помощи Вильнюса Томас Саладис. В нанесении Мари тяжких телесных повреждений и неоказании первой медицинской помощи обвиняют друга актрисы – Бертрана Канта. "Во-первых, преступление он совершил, будучи в пьяном виде. А во-вторых, он не только не спас ее, но и остав& Link Zgłoś
Gość: mallina Re: koniec noir desir IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.03, 01:56 zamknięty to ja sie przyznam ze dopiero teraz troche utworow posciagalam, zeby zobaczyc co to wogole za muzyka.. wiele okazalo sie byc mi znanymi utworami i przyjemna muzyka tak wogole, no coz troche glupio ze w takich okolicznosciach sie z nia zapoznaje Link Zgłoś
Gość: supernova Re: koniec noir desir IP: 212.180.147.* 02.08.03, 18:06 zamknięty Miałam okazję poznać Bertranda Cantata i okazał się bardzo miłym gościem. Być może dobrze udawał, nie wiem... Sprawa jest strasznie smutna i mimo, że nigdy nie byłam fanką Noir Desir, jestem przygnębiona. Wyobrażam sobie, jak się czują fani. Pomyślcie, ten zespół dla Francuzów był tym, czym dla Polaków jest np. Kult! Link Zgłoś
Gość: kontownik sztuka życia czy życie sztuką? IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.12.* 02.08.03, 03:51 zamknięty stawiam na to pierwsze Link Zgłoś
janek0 Re: sztuka życia czy życie sztuką? 02.08.03, 15:01 zamknięty Gość portalu: kontownik napisał(a): > stawiam na to pierwsze czyli jakbyś miał do wyboru między michałem wiśniewskim a bertrandem cantat'em to byś wybrał michała wiśniewskiego ? Link Zgłoś
Gość: paszcza Re: koniec noir desir IP: 213.25.112.* 30.08.03, 12:13 zamknięty żaden koniec. ja mam płyty i one ciągle sie kręcą. Link Zgłoś