Dodaj do ulubionych

CREED.............

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 19:02
NOWA PŁYTA ,NAWET SPOKO CHOĆ NIE TO SAMO CO HUMAN CLAY
Obserwuj wątek
    • Gość: Hektor Re: CREED............. IP: *.gwarek.pl 28.12.01, 20:12

nie slyszalem ani jednej plyty oprocz pojedynczych utworow , ktore leca w
      promocji na stacjach muzycznych...ogolnie uwazam , ze jest to dobre ,
      typowe gitarowe brzmienie amerykanskie z pogranicza grungu i mocnego rocka..
      • Gość: Lehu Re: CREED............. IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 21:59
        Gość portalu: Hektor napisał(a):

>
        > nie slyszalem ani jednej plyty oprocz pojedynczych utworow , ktore leca w
        > promocji na stacjach muzycznych...ogolnie uwazam , ze jest to dobre ,
        > typowe gitarowe brzmienie amerykanskie z pogranicza grungu i mocnego rocka..

A ja slyszalem wszystkie i sorry, ale albo sie za dobrze nie znasz; albo gustu Ci
        lepiej nie zazdrosic. Creed to zespol ktory probuje cos grac; i mimo ze sie to
        zbytnio nie udaje to kompanie muzyczne nakrecaja tyle szumu ze dzieciaki to
        kupuja. Wszystko co Creed robi to niudolne powielanie i zmiekczanie standardow
        ktore narzucily poprzednie kapele ze Seatlle. Jesli juz popowo-rockowe granie to
        polecam Stone Temple Pilots; choc przyznaje ze slyszalem tylko jedna plyte (ale
        nie zamierzam zeby na tym sie skonczylo).
        >

• Gość: Hektor Re: CREED............. IP: *.gwarek.pl 29.12.01, 21:33

Lehu czytaj uwaznie : pisze przecie ze z pogranicza grungu a to miesci sie w
          muzyce jaka jest znana w ogolnym pojeciu muzyki z seatle.....
    • dekris Re: CREED............. 28.12.01, 20:20
      Nie slucham Creed, ale patrze na nich z rezerwa. Szczerze mowiac to irytuje
      mnie glos wokalisty, bo przypomina mi Veddera z Pearl Jam. Tyle.
      • Gość: KARIGAN Re: CREED............. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 14:58
        GŁOS WOKALISTY FAKTYCZNIE PODOBNY DO WOKALU Z PEARL JAM ALE TO CHYBA JEST
        ZALETAsmile) JEZELI NATOMIAST KTOŚ MÓWI ZE ONI(CREED) PRÓBUJA KOGOS NASLADOWAĆ TO
        SORRY, ALE PROPONUJE JESZCZE RAZ PRZESLUCHAC ICH PLYT!!!!
        • dekris Re: CREED............. 29.12.01, 16:03
          jeszcze jedno, bardzo podobnie graja kanadyjczycy z Nickelback.
          • eleven Re: CREED............. 29.12.01, 17:22
            ja też nie znam żadnej całej płyty Creed, ale ten nowy singiel to całkiem,
            całkiem... nowa płyta może być całkiem fajna.
            pzdr.
            • Gość: tym_czas Re: CREED............. IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.12.01, 23:09
              Nic do zespołu nie mam . ale....
              Vocal mam jednak jakiś problem . W wywiadach ciagle powtarza " nasz kolejny
              album to bedzie tak ważnym album jak The Joshua Tree dla U2" , "Jesteśmy
              wielkim zespołem" pierdu pierdu pierdu . Nie słyszałem żadnej płyty . Jedne
              utwory mi sie podobają inne mniej Pozyjemy zaobaczymy . ale wielkim zespołem na
              pewno nie są i nie bedę
              • Gość: Sasza Re: CREED............. IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.01.02, 13:36
                Creed to softowy mix grunge+hard rock wyprodukowany dla potrzeb 15 latków, co
                to kontestować chcą i chcą tak bardzo poczuć się wyalienowani przy produkcjach
                ww. grupy, że nie czują, jak są robieni w balona i to za swoje pieniądze.
                • Gość: tym_czas Re: CREED............. IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.01.02, 22:21
                  O WŁASNIE !!! Chyba jest tak jak napisałęś . Pozd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka