Gość: Slavs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 00:00 W internecie Zagrobelny, w radiu Zagrobelny, w TVN-ie Zagrobelny... Kim on jest? Zrobił coś fajnego czy to gwiazdka jednego sezonu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Kim jest Zagrobelny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 09:37 Śpiewał w takiej pop-rockowej grupie Offside, kierowanej przez Piotra Zandera (ex-Lombard), nagrali całkiem przyjemną płytę - nie wybitną ale miłą do posłuchania, ale z braku promocji przepadła i zespół się rozwiązał. Potem występował jako chórzysta u Natalki Sexi Flexi oraz grał w teatrach muzycznych. No a niestety teraz przerobili go na Piaska i kazali śpiewać smęty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derba Re: Kim jest Zagrobelny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 16:55 I tak, nawet jak śpiewa smęty, robi to fajnie. Jakby wszyscy smęcili w ten sposób, byłoby nieźle. Nie wszystkie jego piosenki są fajne, ale mają życiowe, mądre słowa i dlatego tak lubię go słuchać. Co jeszcze robi? Gra od kilku lat w Romie, teraz wystawiają np. Upiora w Operze, gdzie Łukasz gra tytułową rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
kleofas55 Re: Kim jest Zagrobelny? 18.03.08, 21:01 pewnie kolejna sezonowa gwiazdka, no ale promowac trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edka Re: Kim jest Zagrobelny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 18:54 Nie wiem czy kogoś, kto od lat występuje ze znanymi artystami i kto od lat gra w teatrze muzycznym, a nawet została specjalnie dla niego napisana rola do jednego z musicali, można nazwać gwiazdką jednego sezonu. To artysta, który długo pracował na swoją pozycję, a nie został wypromowany z dnia na dzień. Takie gwiazdy świecą dłużej niż 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Kim jest Zagrobelny? 21.03.08, 01:39 a jaka to role napisano dla niego? pytam z ciekawosci. wokalnie nie mam zarzutow, chociaz wolalbym go w innym repertuarze, niz to co robi obecnie. no i ciekaw jestem jak sobie poradzi z Upiorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem Re: Kim jest Zagrobelny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 20:35 uk.youtube.com/watch?v=CnmJNFqAWBA Tu się nawet tym chwali A była to główna rola w Akademii Pana Kleksa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggggg Re: Kim jest Zagrobelny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 01:40 kolejne bozyszcze plci pieknej o urodzie tureckiego wiesniaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: So.. Re: Kim jest Zagrobelny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 18:29 Sam pewnie nie wyglądasz za dobrze skoro tak piszesz! Łukasz jest przystojnym facetem, ale to akurat ma tu najmniej do rzeczy. Najważniejsze, że ma świetny głos, a jego piosenki są przyjemne i wpadające w ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Kim jest Zagrobelny? IP: *.subscribers.sferia.net 20.03.08, 22:19 łukasz w odróżnieniu od takiego feela czy innego szymona foka wydry jest wiarygodny w tym, co robi i naprawdę umie śpiewać poza tym nie jest sztucznym plastikowym kolesiem, ale zwykłym fajnym facetem o! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.baka Re: Kim jest Zagrobelny? 21.03.08, 09:00 AAAAA !!! Rozumiem, że to jakaś inwazja autoryzowanego fan-clubu Zagrobelnego "Przypalony naleśnik". Dla mnie to miauki, nijaki, banalny goguś z twarzą przypominającą wygięty trampek. Ktoś pięknie porównał do tureckiego czegoś tam... Nudny, sflaczały, stękający parzydupek. Piosenki straszne "To niepradaaaaaaaaaa..... ciebie już nie ma.... trzymam Twoją dłoń..." Piosenki dla 15-latek zakochanych w kolegach z rónoległej klasy suszących wodą utlenioną swoje pryszcze przed lusterm i używających tuszu ro rzęd dołączonego do Bravo. Koleś nie ma nic do zaoferowania, drugi Piasek tylko tamten zrozumiał, że smętnymi balladami rodem z lat 90-tych chyba już nikogo nie podbije i nagrywa teraz jakieś disco. Zagrobelny zaprezentował nudne piosenki, które już 200 razy przerabialiśmy. Przepraszam, gdzie Łukasz jest wiarygodny ? W czym ? Weź lala przetrzyj jedna z drugą oczy bo ten tusz z Bravo chyba spłynął Ci na oczka i nie widzisz o czym piszesz. Zagrobelny prawie jak artysta, prawie robi wieeeeelką różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irys21 Re: Kim jest Zagrobelny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 17:06 A Ty, lala, to niby co? Wyznacznik jakiś? A może każdy może lubić co mu się podoba? Nie wpadłaś na to? I piszę to nie dlatego, że jestem fanką tego faceta, usłyszałam o nim dopiero jak nagrał piosenkę z Flintą (bo ją akurat baaardzo lubię). Piszę, ponieważ nie wiem skąd w ludziach tyle jadu, może to jakieś Twoje niespełnione ambicje, bo Ty też laluniu chciałaś śpiewać, a nikt słuchać nie chciał, co? Facet może nie jest przebojowy ani bosko przystojny, ale jest ok i ma dobry głos i przynajmniej nie robi z siebie bożyszcza jak Piasek kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.baka Re: Kim jest Zagrobelny? 21.03.08, 22:00 No więc lalunia ja też wyraziłam swoje zdanie, absolutnie zgodnie z Twoim postem nie wiem dlaczego się pienisz. Dla mnie ten koleś artstycznie jest nikim ! Jego fanki kojarzą się się z pryszczatymi nałolatami. O co Ci chodzi ? Jajka do święcenia Ci zgniły czy kiełbasa wyschła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Kim jest Zagrobelny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 10:16 monika.baka napisała: > No więc lalunia ja też wyraziłam swoje zdanie, absolutnie zgodnie z > Twoim postem nie wiem dlaczego się pienisz. Dla mnie ten koleś > artstycznie jest nikim ! Jego fanki kojarzą się się z pryszczatymi > nałolatami. O co Ci chodzi ? Jajka do święcenia Ci zgniły czy > kiełbasa wyschła ? Nie wyraziłaś swojego zdania, tylko zwymiotowałaś. Inaczej tego nie nazwę, bo to co prezentujesz i uważasz za wyrażanie opinii to właśnie takie internetowe wymioty. Co innego dać komuś kwiatek a co innego paczkę nawozu. Ty tej różnicy nie widzisz. Albo masz 12 lat i dopiero się uczysz korzystania z sieci, albo jesteś wyjątkowo nieszczęśliwa/niedojrzała emocjonalnie/chora na głowę. Niepotrzebne skreślić. Odpowiedz Link Zgłoś
e.lalka Re: Kim jest Zagrobelny? 28.03.08, 21:10 monika.baka napisała: > No więc lalunia ja też wyraziłam swoje zdanie, absolutnie zgodnie z > Twoim postem nie wiem dlaczego się pienisz. ojej... a ja swoje zdanie ile razy mam autoprezentować?! i bez wyzwisk kolejnych bardzo proszę! i gadajcie se jak chcecie o pięknych oczach chłopaków i oczym wam sie jeszcze podoba, ale bez powoływania się na mój autorytet, pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
e.lalka Re: Kim jest Zagrobelny? 28.03.08, 21:06 Gość portalu: irys21 napisał(a): > A Ty, lala, to niby co? Wyznacznik jakiś? to nie ja, to znowu ona! a wzorce miar, wag i opinii to mają schowane głęboko, coby sie do nich pyłki marne nie przylgły i wartościowości uładzonej zbeszczeszczonym dotykiem nie pozmieniały! Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Kim jest Zagrobelny? 21.03.08, 20:36 > Piosenki dla 15-latek zakochanych w kolegach z rónoległej klasy > suszących wodą utlenioną swoje pryszcze przed lusterm i używających > tuszu ro rzęd dołączonego do Bravo. długo nad tym myślałaś?? żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
monika.baka Re: Kim jest Zagrobelny? 21.03.08, 22:01 Nie długo nie myślałam, poczytałam posty wyżej. Wnioski nasunęły się same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slavs Re: Kim jest Zagrobelny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 18:27 Widzę, że tu nie mozna zadac normalnie pytania, żeby się laski nie kłóciły. No to teraz pora na moje wnioski tez - ten facet musi byc naprawde niesamowity, skoro wzbudza w Was tyle emocji, że tu sobie do gardeł skaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Do Slavs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 10:13 Slavs, nie denerwuj się niepotrzebnie, monika.baka pisze tak na wszystkich forach, sprawdź ją w wyszukiwarce. Widocznie ma panna straszne kompleksy, może nikt jej nie chce. A Łukasz śpiewa teraz duet z Flintą, słaby trochę - szkoda ich głosów na takie badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Do Slavs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 19:25 A mnie się w duecie też podobają. Jak pierwszy raz usłyszałam tę piosenkę nie byłam co do niej do końca przekonana, ale z każdym następnym razem coraz bardziej mi się podoba Ostatnio nawet złapałam się na tym, że ją nucę Odpowiedz Link Zgłoś
e.lalka Re: Kim jest Zagrobelny? 28.03.08, 21:01 monika.baka napisała: > Piosenki dla 15-latek zakochanych w kolegach z rónoległej klasy > suszących wodą utlenioną swoje pryszcze przed lusterm (..) pryszcze WODĄ UTLENIONĄ???! to przepis z babcinej apteczki? ja używam tribioticu, taka maść rekomendowana przez autoryzowana aptekarkę, jakby co spróbuj i daj znać! > Weź lala przetrzyj jedna z drugą oczy bo ten tusz z Bravo chyba > spłynął Ci na oczka i nie widzisz o czym piszesz. to nie ja, to ona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Kim jest Zagrobelny? IP: *.biblpubl.waw.pl 02.04.08, 14:09 Droga Moniko, pisze się miałki, chociaż miauki też wystąpiły w karierze Łukasza, bo grał w musicalu Koty. Mnie też wcale nie podoba się z urody (do wzdychania to ja mam zabójczo przystojnych tancerzy z Teatru Roma), tylko cenię go wysoko za piękny głos i talent aktorski. Kiedy go nie było w teatrze, spektakle wiele traciły, nikt nie potrafił godnie go zastąpić. A banalne słowa piosenek i melodyjki na ostatniej płycie to wątpliwa zasługa autorów tekstów i kompozytorów. Na Łukaszu będziemy mogli wieszać psy, kiedy samodzielnie je napisze i skomponuje muzykę do następnej płyty, która ma ukazać się za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Kim jest Zagrobelny? 02.04.08, 18:40 Gość portalu: So.. napisał(a): > Sam pewnie nie wyglądasz za dobrze skoro tak piszesz! Łukasz jest przystojnym > facetem, ale to akurat ma tu najmniej do rzeczy. Najważniejsze, że ma świetny > głos, a jego piosenki są przyjemne i wpadające w ucho. jeszcze zrozumiem ze komus moze sie spodobac jego glos, albo nawet i te nudziarskie, bezbarwne piosenki. ale twierdzenie z Lukasz Zagrobelny jest przystojny brzmi jak dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelika Re: Kim jest Zagrobelny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 09:18 Zasgrobelny to super piosenkarz kturego widziałam u nas w szkole i mam jego autograf i zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kim jest Zagrobelny? IP: *.wroclaw.mm.pl 28.03.08, 15:04 tańczy w tańcu z gwiazdami partneruje Głogowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: Kim jest Zagrobelny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 18:04 A słyszałaś co ta Tyszkiewicz w ostatnim odcinku powiedziała? Że niby w przypadku tej pary to jest taniec z gwiazdami, bo ania głogowska jest gwiazdą. Wredna baba! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.baka Re: Kim jest Zagrobelny? 31.03.08, 09:47 No bo umówmy się, w tek kiepskiej edycji TzG większymi gwiazdami są tancerze, a w przypadku Łukasza "twarz wygiętego trampka" Zagrobelnego to Beata Tyszkiewicz miała rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Moniki Baki a jaka jest twoja twarz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 10:08 Jak stary kalosz czy jak sandałek, który wdepnął w krowi placek? Odpowiedz Link Zgłoś
monika.baka Moja twarz nie dla Ciebie jest :) 31.03.08, 17:42 Droga Bubelnico ! Jaka by nie była nie jest wystawiana w telewizji więc jest to mało istotne. Jak ktoś wystawia się w programach telewizyjnych, jest "gwiazdą" (buahahaha) i ma twarz "rozdeptanego trampka" musi liczyć się z tym, że znajdą się tacy jak np Monika Baka, którzy to zauważą i głośno o tym napiszą. To cena sławy i wielkiej kariery. Trzeba się z tym liczyć. Masz zalane tuszem z Bravo powieki i dla Ciebie Zagrbelny piękny jest, dla mnie jest oblesiem ale OK, kwestia gustu. Chcesz merytorycznie ? Proszę bardzo. Poczytaj jego wynurzenia: Łukasz Zagrobelny - Zaklęcia "kiedy nagle przytulasz się nie za grzecznie zobacz jak niewiele potrzeba do szczęścia kiedy mamy już siebie kiedy nasze oczy wymówią zaklęcia piękne i nie rozsądne wieczorem miasto porywa nas noc twój zapach ma nie pozwala spać tak długo tańczyć będziemy aż odda nam swój skarb pusty nocą bak gdy normalni ludzie już śpią wtedy dla ciebie ulice są najpiękniejsze kiedy nad ranem okazuje się znów że do domu zgubiłem klucz jest bajecznie" Fajne nie, "dojrzałe" teksty buahahahaha !! Muzyka poważnych ludzi Jedziemy dalej: Łukasz Zagrobelny - Nie mogę: "Nie mogę spać przez Ciebie Nie mogę żyć nie-ee A czuję sie jak byłbym w niebie... Świat stanął mi znów na głowie, całkiem bez sensu coś robię, myśli biegają tak jakbym w sobie miał ogień. Nie mogę spać przez Ciebie Nie mogę żyć nie-ee A czuję się jak byłbym w niebie... Nie mogę śnić bez Ciebie i nie chcę już nie-ee Bo czuję sie jak byłbym w niebie..." Chcesz jeszcze ? Do tego muzyka jak z boysmabdów lat 90-tych no i ten trampek, jak się uśmiecha to tak się fajnie miażdży... Mam pomysł na zabawę dla tych, którzy wiedzą o czym piszę. Dokończ rymy piosenki Zagrobelnego: "Życie nagle leci mi z rąk, zdania nie umiem już sklecić, nie ma takich słów kiedy uśmiech Twój świeci..." ( dokończ ) chciałem zrobić CI dzieci ale kiedy w spodniach mi już nie świeci... ( reszta należy do Was ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Moniki Baki musisz być strasznie nieszczęśliwa... <nt> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 08:59 Odpowiedz Link Zgłoś
monika.baka Re: gościu, daj se na wstrzymanie! <nt 01.04.08, 19:16 Ja jestem szczęśliwa, bardzo. Spokojnie, nie martw się o mnie. Jakbym była nieszczęśliwa zasłuchiwałabym się pewnie w Zagrobelnym, żeby szybciej popełnić Seppuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żoł Re: gościu, daj se na wstrzymanie! <nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 09:42 monika.baka napisała: > Ja jestem szczęśliwa, bardzo. Spokojnie, nie martw się o mnie. > Jakbym była nieszczęśliwa zasłuchiwałabym się pewnie w Zagrobelnym, > żeby szybciej popełnić Seppuku. Popełnij, świat się oczyści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Kim jest Monika Baka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 09:44 Oto występy tej pani na innych forach - żeby nie być gołosłownym, wklejam linki. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=76253917&a=76253917 Jaką kupę zrobił dzisiaj Tomasz Lis ? Autor: monika.baka 26.02.08, 21:26 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz W Gali napisali, że konsystencja była raczej musztardowa, w Vivie niestety zaprzeczyli i dodali coś o dziwnym kolorze, lekko zielonkawym. W ekskluzywnym wywiadzie Hania powiedziała, że w sprawie kupy wszystko się wyjaśnie niedługo, jak ona podpisze kontrakt ale jeszcze nie wie z jaką stacją. Wracając do kupy Tomasza to zalezy co jadł na sniadanie, z tym na szczęście nie ma kłopotu, Tomuś i Hania nie mają żadnych tajemnic. ŻENADA !!! KIBEL OTWIERASZ, później lodówkę a tam ten chłop, którego fenomenu nigdy nie rozumiałam i te żenujące sesje w kolorowych pismach. PRZEREKLAMOWANY goguś z sztucznie obniżonym głosem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=74837295&a=74905244 Re: Monika Podyma z Superstacji - fajna babka. Autor: monika.baka 26.01.08, 22:41 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz To ta wieczorem z fryzurą jakby założyli jej doniczkę na głowę ? Robi ładne minki, kiwa główką jak piesek w samochodzie, ale w tej główce niewiele oj niewiele, to widać... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=71679879&a=71679879 Boże, jaki Strzyczkowski jest szpetny ! Autor: monika.baka 07.11.07, 23:43 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Włączyłam wczoraj po długiej przerwie TVP, od dawna tego nie oglądam. Ujrzałam obleśnego podstarzałego knurka z dłuższymi włosami i widocznym łysieniem plackowatym. Małe to, pokraczne jakieś takie grube. Straszne. Niech niektórzy ludzie radia zostaną ludźmi radia. Sprawia wrażenie niedomytego oblesia. Kto się zgadza ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=69117385&a=69128052 Re: Kto tak popycha Brzózkę ? Autor: monika.baka 16.09.07, 21:24 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Posłuchaj Bubku ! Czy Twoim zdaniem słowa krytyki zawsze wychodzą z ust zawistnych kolegów z pracy ? Nigdy nie pracowałam z telewizji, kiedyś chwilę w radiu i to nie na antenie. Piszę to na forum telewizja jako widz, ktoś do kogo ten program i forum jest adresowane. Rozumiem, że Ty jesteś z mediów, włazisz tutaj dopisywać coś na kolegów i zgodnie ze swoimi zasadami działania posądzasz mnie o to samo. Typowe polactwo, posądzać wszystkich o oszustwa, kłamstwa. A ja po prostu skrytykowałam nijakiego chłoptasia, który robi karierę zupełnie bezpodstawnie. ===================================================== Cóż, bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.baka Re: Kim jest Monika Baka? 02.04.08, 17:13 Drogi zmiesmaczony, jeżeli rzeczywiście jesteś zniesmaczony możesz się "dosmaczyć" cukrem a jak nie pomoże zrób sobie lewtywę z alkoholu, wszystkie troski miną. Dziękuję za poświęcony czas i wygrzebanie moich wątków, dodam, że to tylko kilka. Miło jest być intrygującą. Rozumiem, że jestem forumową skandalitką ponieważ nie chwalę Tomasza Lisa za jego sesje w Vivie z domowymi wnętrznościami an wierzchu. Rozumiem, że jak ktoś pyta kim jest Zagrobelny, a dodam, że dla mnie nikim co najwyżej miałkim bubkiem o twarzy zgniecionego trampka po meczu Kaktusy - Jadwigów. Nie znam chopa, ale oceniam jego artystyczne życie, jest żałośnie nudny i beznadziejny a do tego brzydki. Jeżeli jedna cizia z drugą mi pisze "ciekawe jaka Ty jesteś" cizię informuję, że to nie ma znaczenia bo nie jestem osobą publiczną a on jest i zarówno on jak i jego bezbarwne fanki muszą się liczyć z tym, że ludzie mający wyobraźnię i oczy otwarte napiszą swoje przemyślenia na jego temat. Jeżeli kogoś razi, zniesmacza to co piszę może sobie skoczyć z dachu, wyrzucić komputer. Nie zamierzam nikogo przepraszać, wręcz przeciwnie. Potwierdzam to co napisałam, niczego nie żałuję bo NIENAWIDZĘ NIJAKOŚCI, GŁUPOTY I BRAKU WYOBRAŹNI a to reprezentuje 90% uczestników tego forum na czele z lalami - fankami Zagrobelnego i innej Flinty czy Karabeli. Do diabła z Wami nudziarze ! Pozdrawiam ludzi z dystansem Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Kim jest Monika Baka? 05.04.08, 10:36 > Miło jest być intrygującą. a jak to jest byc zalosna? w tym masz znacznie wieksze doswiadczenie > NIENAWIDZĘ NIJAKOŚCI, GŁUPOTY no to musisz serdecznie nienawidziec siebie. Jak sie czyta Twoje posty to czlowiek zaczyna myslec, ze dostep do internetu powinien byc ograniczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Kim jest Zagrobelny? IP: *.biblpubl.waw.pl 02.04.08, 13:52 Nie jestem jego wielbicielką, raczej mam trochę żal do Łukasza, że rozmienia się na drobne, uczestnicząc w jakichś głupich Tańcach z gwiazdami, zamiast występować w moich ulubionych teatrach Roma i Komedia. Od kilku lat z przyjemnością oglądałam jego występy w wielu musicalach i na koncertach, gdzie (śpiewając zawsze na żywo) sprawował się dużo lepiej niż w Sopocie czy na płytach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elia Re: Kim jest Zagrobelny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 17:25 Co do tekstów piosenek nie możemy mieć o nie pretensji do niego, bo nie on je napisał. Co do płyty na nim odpowiedzialność ciąży jedynie za wokal, a do tego nie można się przyczepić, świetny warszatat, ciekawa barwa. Osobiście jego płyta bardzo przypadła mi do gustu, jest taka melodyjna. Być może nie jest zbyt przystojny, ale przecież wokalisty się przede wszystkim słucha, a nie na niego patrzy A duet z Eweliną ciekawy, ładnie razem brzmią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Kim jest Zagrobelny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 11:45 Już teraz krąży opinia, że pan Łukasz staje się naszą wielką osobowością sceniczną. Przedstawia swoje umiejętności wokalne i aktorskie w tak wielu typach artystycznych prezentacji, że trudno go jednoznacznie zaszufladkować, co oczywiście z jednej strony rozszerza grono fanów, lecz jednocześnie sprzyja powstawaniu fali pewnej zawiści, najczęściej ze strony potencjalnych konkurentów. Być może fakt bezinteresownej krytyki jest spowodowany specyfiką polskiego rynku nadawców sztuki - dobrzy są tylko ci, których uświęciły media, rankingi i nakłady, nie chcę wnikać w szczegóły. Wierzę, że pan Łukasz w niedługiej przyszłości wszystkim niedowiarkom udowodni swe prawo do bezsprzecznie bardzo wysokiej oceny efektów własnej twórczości. Sobie już nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś