Gość: vampir5 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 17:00 Je zupe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astir Re: Gdzie jest Tegoslaw? 08.09.03, 21:01 ...bo grzeczny chłopczyk z niego był... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vampir5 Re: Gdzie jest Tegoslaw? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 09:39 astir napisała: > ...bo grzeczny chłopczyk z niego był... i mało pił.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hun:) Re: Gdzie jest Tegoslaw? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 09:44 Gość portalu: vampir5 napisał(a): > Je zupe? Tegoś??? To w przerwach. On bardzo ładnie roztentegowuje forum swoimi edukacyjnymi watkami. Ja sie bardzo duzop nauczyłam, na ptzykład. Już nie pamiętam, czego, ale to było bardzo pouczające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Gdzie jest Tegoslaw? IP: diak:* / 10.6.1.* 09.09.03, 15:51 Gość portalu: hun napisał(a): > Gość portalu: vampir5 napisał(a): > > > Je zupe? > Tegoś??? > To w przerwach. > On bardzo ładnie roztentegowuje forum swoimi edukacyjnymi watkami. > Ja sie bardzo duzop nauczyłam, na ptzykład. Już nie pamiętam, czego, ale to > było bardzo pouczające. Wydaje mi się, że każdy kto choć odrobinę zastanowi się nad moimi wątkami dostrzeże w nich głębie, prawdy które chce Wam przekazać. Niby teksty o zupie czy budyniu są troszkę inne od tych pisanych przez Was, ale to naprawde coś więcej aniżeli Wam się wydaje. To nie tylko wątki o jedzeniu, to coś więcej, a co to takiego to już musicie odpowiedzieć sobie sami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Gdzie jest Tegoslaw? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.03, 16:37 Dobre, ale tych tegosławów to się namnożyło ostatnio. Każdy pisze z innego adresu. I jak tu dojść który jest prawdziwy ? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Gdzie jest Tegoslaw? 09.09.03, 16:38 Gość portalu: Hollow napisał(a): > Dobre, ale tych tegosławów to się namnożyło ostatnio. Każdy pisze z innego > adresu. I jak tu dojść który jest prawdziwy ? To proste - ten, który pisze największe pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Gdzie jest Tegoslaw? IP: diak:* / 10.6.1.* 09.09.03, 17:20 cze67 napisał: > Gość portalu: Hollow napisał(a): > > > Dobre, ale tych tegosławów to się namnożyło ostatnio. Każdy pisze z innego > > > adresu. I jak tu dojść który jest prawdziwy ? > > To proste - ten, który pisze największe pierdoły. Jak do dobrze, że cze67 jest tylko jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Gdzie jest Tegoslaw? IP: diak:* / 10.6.1.* 09.09.03, 17:17 Gość portalu: Hollow napisał(a): > Dobre, ale tych tegosławów to się namnożyło ostatnio. Każdy pisze z innego > adresu. I jak tu dojść który jest prawdziwy ? Tegosław jest tylko jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
tan_czy Re: Gdzie jest Tegoslaw? 10.09.03, 22:06 sorki, ale jestem na tym forum pierwszy raz i czegos nie rozumiem. dlaczego nie piszecie tu tylko o muzyce? na innych forach sie tak nie dzieje, a tu? nie dosc, ze dwoi sie i troi od watkow pozamuzycznych to do tego zdazylem zauwazyc, ze kilka osob trzyma sie tego forum, jak tonacy brzytwy. moze mi to ktos wyjasnic? za ataki ewentualne dziekuje - nie chce sie denerwowac. prosze tylko o wyjasnienie mi tej sprawy, bo mnie to jakos takos zainteresowalo. a kim jest ten Tegoslaw, ze go tak potrzebujecie? tez jeden z Was czy raczej ten, ktory Was nie lubil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Gdzie jest Tegoslaw? IP: diak:* / 10.6.1.* 11.09.03, 17:15 tan_czy napisała: > a kim jest ten Tegoslaw, ze go tak potrzebujecie? tez jeden z Was czy raczej > ten, ktory Was nie lubil? Was to znaczy kogo? A forum i tak należy do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Gdzie jest Tegoslaw?? 13.09.03, 21:03 Gość portalu: tegosław napisał(a): > tan_czy napisała: > > > a kim jest ten Tegoslaw, ze go tak potrzebujecie? tez jeden z Was czy racz > ej > > ten, ktory Was nie lubil? > > Was to znaczy kogo? A forum i tak należy do mnie... ...powiedział i łostawił na pastwę was?... forum, nie siebie Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Gdzie jest Tegoslaw? 13.09.03, 21:34 tan_czy napisała: > sorki, ale jestem na tym forum pierwszy raz i czegos nie rozumiem. > dlaczego nie piszecie tu tylko o muzyce? > na innych forach sie tak nie dzieje, a tu? > nie dosc, ze dwoi sie i troi od watkow pozamuzycznych to do tego zdazylem > zauwazyc, ze kilka osob trzyma sie tego forum, jak tonacy brzytwy. > moze mi to ktos wyjasnic? > za ataki ewentualne dziekuje - nie chce sie denerwowac. prosze tylko o > wyjasnienie mi tej sprawy, bo mnie to jakos takos zainteresowalo. > a kim jest ten Tegoslaw, ze go tak potrzebujecie? tez jeden z Was czy raczej > ten, ktory Was nie lubil? JEśli chcesz poznać preferencje polskiego społeczeństwa dotyczące budyniu - zostań na forum muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Gdzie jest Tegoslaw? 14.09.03, 20:51 Gratuluję stęsknionym. Wymieńcie się adresami, zróbcie sobie zlot czy co. Naprawdę, będzie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś