Gość: moler IP: *.de.deuba.com 07.01.02, 12:51 czy moglibyscie polecic mi jakis dobry (asortyment i cena) internetowy sklep muzyczny? vivid.pl znam. Dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukowski27 www.rockserwis.pl 07.01.02, 13:35 czasami znajduje tam cos czego gdzie indziej nima. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: www.rockserwis.pl IP: *.gazeta.pl 07.01.02, 13:49 zależy czego słuchasz - ale mam wrażenie że widziałem Twój nick w jakis wątku o alternatywnych dzwiękach - więc - terra.pl ... ceny nie są niskie 60 - 70 ale te płyty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: www.rockserwis.pl IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 15:06 bukowski27 napisał(a): > czasami znajduje tam cos czego gdzie indziej nima. rockserwis może nie jest zły ale te ceny..... za plyty które w np. stereo czy vivid można kupić za 20-22 zł tutaj są po 60... to chyba drobna przesada a tak na marginesie spróbujcie znaleźć polski sklep internetowy w ktorym można kupić jakąkolwiek płytę zespołu Breathless - musiccorner odpada, jest w katalogu ale odpisali mi że tak naprawdę to jej nie ma)). życzę powodzenia)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: www.rockserwis.pl IP: *.gazeta.pl 07.01.02, 15:34 Gość portalu: kruk napisał(a): > bukowski27 napisał(a): > > > czasami znajduje tam cos czego gdzie indziej nima. > > rockserwis może nie jest zły ale te ceny..... za plyty które w np. stereo czy > vivid można kupić za 20-22 zł tutaj są po 60... to chyba drobna przesada > > a tak na marginesie spróbujcie znaleźć polski sklep internetowy w ktorym można > kupić jakąkolwiek płytę zespołu Breathless - musiccorner odpada, jest w katalog > u > ale odpisali mi że tak naprawdę to jej nie ma)). życzę powodzenia)) > pozdrawiam Breathless ??? Możesz jedynie zamówic w sklepikach które prowadzą fani zespołu albo słuchający tych klimatów, ale nie przestrasz się ceny "Blue Moon" - 80 i było to rok temu... a innych płytek możemy sobie szukać do ... a może znasz mp3 ..na audiogaxy jest jedynie magic lamp ale niedostępne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: www.rockserwis.pl IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 09:11 Gość portalu: Jack napisał(a): > > Breathless ??? Możesz jedynie zamówic w sklepikach które prowadzą fani zespołu > albo słuchający tych klimatów, ale nie przestrasz się ceny "Blue Moon" - 80 i > było to rok temu... a innych płytek możemy sobie szukać do ... > a może znasz mp3 ..na audiogaxy jest jedynie magic lamp ale niedostępne.. nic nowego mi nie powiedziałeś ale dzięki za dobre chęci chciałem poruszyć problem że w polskich sklepach internetowych nie ma właśnie takich płyt jak Breathless czy innych mniej popularnych wykonawców PS. A Blue Moon kupiłbym i za 80.... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: sklepy internetowe IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 13:53 zdecydowanie polecam www.musiccorner.pl tanio (dla stałych klientów zniżki, wysyłka za friko jeśli zamówienie jest na ponad 100 zł) rewelacyjne tempo (w środę zamawiam a w piątek już słucham płytek w domu!) proste reguły i stały kontakt z klientem największy wybór muzyki z niezależnych wytwórni (z tym, że trzeba czasem trochę dłużej poczekać, bo są to zamówienia specjalne) - niech się vivid.pl schowa! w ogóle vivid staram się bojkotować - olewają klienta (nie odpowiadają na majle), a już ich ostatnie posunięcie marketingowe było po prostu poniżej pasa - z okazji świąt podwyższyli ceny - BRAWO!!! jedyne minusy musiccornera to trochę kiepska wyszukiwarka, brak fragmentów mp3 i skąpe opisy płyt - czasem trudno się zorientowac o które wydanie chodzi itp., ale wystarczy zapytać poza tym miodzio! aha, nie płacą mi za reklamę a powinni )) Odpowiedz Link Zgłoś
heniek99 Re: sklepy internetowe 07.01.02, 15:42 Ja mogę polecić Gigant (www.gigant.pl). Ceny trochę niższe niż w vivid i merlinie, a chyba zdecydowanie bogatsza oferta. Dobra wyszukiwarka. Dobra informacja o już złożonych zamówieniach. Zamówienia powyżej 100 PLN kosztują niecałe 3 PLN (przesyłka zwykła). Co do terminów... Jak coś jest, to jest szybko, ale jak zamówienie jest specjalne to trochę gorzej... Na jedną płytę czekam już pół roku, ale nigdzie indziej nie mogę jej zdobyć. Zostawiłem już u nich parę stów. Duży wybór jazzu. Odpowiedz Link Zgłoś
behemod Re: sklepy internetowe 08.01.02, 09:36 Dla spragnionych alternatywnych,elektronicznych dzwiekow,eksperymentu i ambientu polecam sklep Jareckiego(do znalezienia na stronach terra.pl;wybaczcie,ale adresu nie jestem w stanie teraz odtworzyc).Rownie ciekawym sklepem jest HeyJoe (adres do znalezienia rowniez w wyszukiwarce)-mozna tam zamowic plytki(glownie z elektronika),ktore na polskim rynku sa czesto niedostepne. Choc nie przepadam za Vivid.PL(tragedia jezeli chodzi o czas realizacji),to czasem warto tam zajrzec,bo po pierwsze-i ceny sa atrakcyjne,a po drugie-sa w sprzedarzy plyty wytworni,ktora na ogolnodostepnym rynku nie istnieje (np.Wagram).Slowem-zagladam tam,gdy nie mozna juz nigdzie indziej zamowic krazka.Wtedy moje uprzedzenia chowam do kieszeni i coz...cierpliwie czekam na przesylke Odpowiedz Link Zgłoś
tweed Re: sklepy internetowe 08.01.02, 09:51 Polecam amazon.de. Bardzo szeroki asortyment, ceny czesto nizsze, niz w polskich sklepach, a dodatkowo przy wysylce do Polski odliczaja VAT (sa jednak plusy "niebycia" w UE). Oczywiscie nie ma co liczyc na transport za darmo (zazwyczaj wychodzi kilkanascie DM, oooops, sorry, kilka Euro), ale i tak sie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś