Dodaj do ulubionych

sklepy internetowe

IP: *.de.deuba.com 07.01.02, 12:51
czy moglibyscie polecic mi jakis dobry (asortyment i cena) internetowy sklep muzyczny? vivid.pl znam.
Dzieki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • kwik Re: sklepy internetowe 07.01.02, 13:17
      merlin.com.pl
      • bukowski27 www.rockserwis.pl 07.01.02, 13:35
        czasami znajduje tam cos czego gdzie indziej nima.
        • Gość: Jack Re: www.rockserwis.pl IP: *.gazeta.pl 07.01.02, 13:49
          zależy czego słuchasz - ale mam wrażenie że widziałem Twój nick w jakis wątku o
          alternatywnych dzwiękach - więc - terra.pl ... ceny nie są niskie 60 - 70 ale
          te płyty....
        • Gość: kruk Re: www.rockserwis.pl IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 15:06
          bukowski27 napisał(a):

> czasami znajduje tam cos czego gdzie indziej nima.

rockserwis może nie jest zły ale te ceny..... za plyty które w np. stereo czy
          vivid można kupić za 20-22 zł tutaj są po 60... to chyba drobna przesada

a tak na marginesie spróbujcie znaleźć polski sklep internetowy w ktorym można
          kupić jakąkolwiek płytę zespołu Breathless - musiccorner odpada, jest w katalogu
          ale odpisali mi że tak naprawdę to jej nie masmile)). życzę powodzeniasmile))
          pozdrawiam
          • Gość: Jack Re: www.rockserwis.pl IP: *.gazeta.pl 07.01.02, 15:34
            Gość portalu: kruk napisał(a):

> bukowski27 napisał(a):
            >
            > > czasami znajduje tam cos czego gdzie indziej nima.
            >
            > rockserwis może nie jest zły ale te ceny..... za plyty które w np. stereo czy
            > vivid można kupić za 20-22 zł tutaj są po 60... to chyba drobna przesada
            >
            > a tak na marginesie spróbujcie znaleźć polski sklep internetowy w ktorym można
            > kupić jakąkolwiek płytę zespołu Breathless - musiccorner odpada, jest w katalog
            > u
            > ale odpisali mi że tak naprawdę to jej nie masmile)). życzę powodzeniasmile))
            > pozdrawiam

Breathless ??? Możesz jedynie zamówic w sklepikach które prowadzą fani zespołu
            albo słuchający tych klimatów, ale nie przestrasz się ceny "Blue Moon" - 80 i
            było to rok temu... a innych płytek możemy sobie szukać do ...
            a może znasz mp3 ..na audiogaxy jest jedynie magic lamp ale niedostępne..
            • Gość: kruk Re: www.rockserwis.pl IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 09:11
              Gość portalu: Jack napisał(a):

>
              > Breathless ??? Możesz jedynie zamówic w sklepikach które prowadzą fani zespołu
              > albo słuchający tych klimatów, ale nie przestrasz się ceny "Blue Moon" - 80 i
              > było to rok temu... a innych płytek możemy sobie szukać do ...
              > a może znasz mp3 ..na audiogaxy jest jedynie magic lamp ale niedostępne..

nic nowego mi nie powiedziałeś ale dzięki za dobre chęci
              chciałem poruszyć problem że w polskich sklepach internetowych nie ma właśnie
              takich płyt jak Breathless czy innych mniej popularnych wykonawców
              PS. A Blue Moon kupiłbym i za 80....
              pozdr.
    • Gość: Tom Re: sklepy internetowe IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 13:53
      zdecydowanie polecam www.musiccorner.pl
      tanio (dla stałych klientów zniżki, wysyłka za friko jeśli zamówienie jest na
      ponad 100 zł)
      rewelacyjne tempo (w środę zamawiam a w piątek już słucham płytek w domu!)
      proste reguły i stały kontakt z klientem
      największy wybór muzyki z niezależnych wytwórni (z tym, że trzeba czasem trochę
      dłużej poczekać, bo są to zamówienia specjalne) - niech się vivid.pl schowa!
      w ogóle vivid staram się bojkotować - olewają klienta (nie odpowiadają na
      majle), a już ich ostatnie posunięcie marketingowe było po prostu poniżej pasa -
      z okazji świąt podwyższyli ceny - BRAWO!!!

jedyne minusy musiccornera to trochę kiepska wyszukiwarka, brak fragmentów mp3
      i skąpe opisy płyt - czasem trudno się zorientowac o które wydanie chodzi itp.,
      ale wystarczy zapytać
      poza tym miodzio!

aha, nie płacą mi za reklamę smile
      a powinni smile))
    • heniek99 Re: sklepy internetowe 07.01.02, 15:42
      Ja mogę polecić Gigant (www.gigant.pl). Ceny trochę niższe niż w vivid i
      merlinie, a chyba zdecydowanie bogatsza oferta. Dobra wyszukiwarka. Dobra
      informacja o już złożonych zamówieniach. Zamówienia powyżej 100 PLN kosztują
      niecałe 3 PLN (przesyłka zwykła). Co do terminów... Jak coś jest, to jest
      szybko, ale jak zamówienie jest specjalne to trochę gorzej... Na jedną płytę
      czekam już pół roku, ale nigdzie indziej nie mogę jej zdobyć. Zostawiłem już u
      nich parę stów.
      Duży wybór jazzu.
    • behemod Re: sklepy internetowe 08.01.02, 09:36
      Dla spragnionych alternatywnych,elektronicznych dzwiekow,eksperymentu i
      ambientu polecam sklep Jareckiego(do znalezienia na stronach
      terra.pl;wybaczcie,ale adresu nie jestem w stanie teraz odtworzyc).Rownie
      ciekawym sklepem jest HeyJoe
      (adres do znalezienia rowniez w wyszukiwarce)-mozna tam zamowic plytki(glownie
      z elektronika),ktore na polskim rynku sa czesto niedostepne.
      Choc nie przepadam za Vivid.PL(tragedia jezeli chodzi o czas realizacji),to
      czasem warto tam zajrzec,bo po pierwsze-i ceny sa atrakcyjne,a po drugie-sa w
      sprzedarzy plyty wytworni,ktora na ogolnodostepnym rynku nie istnieje
      (np.Wagram).Slowem-zagladam tam,gdy nie mozna juz nigdzie indziej zamowic
      krazka.Wtedy moje uprzedzenia chowam do kieszeni i coz...cierpliwie czekam na
      przesylkesmile
    • tweed Re: sklepy internetowe 08.01.02, 09:51
      Polecam amazon.de. Bardzo szeroki asortyment, ceny czesto nizsze, niz w polskich sklepach, a dodatkowo przy
      wysylce do Polski odliczaja VAT (sa jednak plusy "niebycia" w UE). Oczywiscie nie ma co liczyc na transport za
      darmo (zazwyczaj wychodzi kilkanascie DM, oooops, sorry, kilka Euro), ale i tak sie oplaca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka