Gość: westpoint IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 18:13 CZy ktoś może wie gdzie można kupić stare płyty TWS. Najnowszą mam i bardzo mi się podoba. Bardzo chciałabym posłuchać starych. Jeśli ktoś coś o tym wie proszę o pomoc. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubasa Re: The White Stripes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 18:16 W Trafficu i w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boob Re: The White Stripes IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 19:46 np w gigancie czy innych sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: The White Stripes 21.09.03, 07:13 ale czy są tak dobre jak ostatnio,bo trochę się boję brać w ciemno??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: The White Stripes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 13:12 White Blood Cells uwazana jest za ich najlepsza... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: The White Stripes 21.09.03, 15:04 Nawet w Empiku widziałem swego czasu wszystkie cztery chyba, a jeśli nie - to trzy na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: The White Stripes 21.09.03, 15:14 ilhan napisał: > Nawet w Empiku widziałem swego czasu wszystkie cztery chyba, a jeśli nie - > to trzy na pewno Tak. Ja też widziałam Odpowiedz Link Zgłoś