Gość: ja IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.09.03, 13:12 Wspaniała muzyka. Można tego słuchać na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: Pavarotti& Friends 29.09.03, 13:24 ............Roots Bloody Roots........ ? Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Pavarotti& Friends 29.09.03, 16:46 aislinn napisała: > ............Roots Bloody Roots........ ? Tylko, że to nie bardzo jest Pavarotti & friends. Na żadnej płycie z cyklu tego nie ma. Bardziej mi to zalatuje amatorskim mixem, coś w stylu Metallica vs Britney Spears. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Pavarotti& Friends 29.09.03, 16:49 hawkshaw napisał: > aislinn napisała: > > > ............Roots Bloody Roots........ ? > > Tylko, że to nie bardzo jest Pavarotti & friends. Czyli że co, Sepultura to nie są kumple Pavarottiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: Pavarotti& Friends IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 16:50 No wiesz, Roots amatorskim mixem ? Jak śmiesz !!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Pavarotti& Friends 29.09.03, 16:53 Gość portalu: aislinn napisał(a): > No wiesz, Roots amatorskim mixem ? Jak śmiesz !!!!??? No śmiem, bo cos mnie naszło, żeby sobie więcej takich uroczych utworów ściągnąć, więc sobie poszukałem płyt z serii Pavarotii & friends. Wyszło ich chyba z 6, ale na żadnej się to nie pojawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Pavarotti& Friends 29.09.03, 16:55 To niech Cię więcej nie nachodzi, profanacje jakieś i prowo..tego, prowodyrstwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Pavarotti& Friends 29.09.03, 17:07 A dlaczego nie? Czasem troszkę tego prowo nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Pavarotti& Friends 29.09.03, 15:11 Pavarotti z Sepulturą jest zajebisty, ale "Viva Forever" z Scheiß Girls też fajowe. Odpowiedz Link Zgłoś