tomcrac 02.10.03, 18:02 Jak sie podoba nowe wydawnictwo Muse? Mnie plyta urzekla juz po pierwszym przesluchaniu. Iscie niezwykle dzielo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomcrac Re: MUSE 'Absolution' 02.10.03, 19:38 wlasnie sie ekspresowo dowiedzialem, ze w Polsce jeszcze nie ma 'Absolution' to moze jakies refleksje nt 'Time is running out'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: MUSE 'Absolution' IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 19:42 "Bierze" za drugim razem i to bardzo mocno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekris Re: MUSE 'Absolution' IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 02.10.03, 22:53 i za trzecim, i za czwartym, i za piątym.... Chłopaki utrzymują poziom. A kiedy u nas ma się ukazać? Moją płytkę kupiłem aż w Madrycie w dniu wydania. Jest też załączone DVD. Odpowiedz Link Zgłoś
eyemou Re: MUSE 'Absolution' 03.10.03, 00:55 buu... a ja bez dvd mam. wredni angole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrafka Re: MUSE 'Absolution' IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 18:07 Odkurzam wątek, bo właśnie w najnowszym Teraz rocku przeczytałam recenzję tej płyty napisaną przez Annę"Cool kid"Gacek. Czy ta kobieta jest głucha? Napisała stek bzdur - poczynając od wyznania, że Showbiz był nędznym debiutem. Czytał to już ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: MUSE 'Absolution' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 18:12 Srednioudane. Maja talent do pisania melodii. Ale jeszcze wiekszy do ich maksymalnego zjebywania przez beznadziejna aranzacje i brak proporcji. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: MUSE 'Absolution' 06.12.03, 18:25 Gość portalu: kubasa napisał(a): > Srednioudane. Maja talent do pisania melodii. Ale jeszcze wiekszy do ich > maksymalnego zjebywania przez beznadziejna aranzacje i brak proporcji. Myślę kubasa ze jesteś uprzedzony do Muse. Co nie zmienia stanu rzeczy że poprzednia płyta "Origin of Symmetry" była duuużo lepsza od "Absolution". Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: MUSE 'Absolution' 06.12.03, 18:37 Gość portalu: agrafka napisał(a): > przeczytałam recenzję tej płyty napisaną przez Annę"Cool kid"Gacek. Czy ta > kobieta jest głucha? Napisała stek bzdur No niestety to standard u tej kobity. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: MUSE 'Absolution' 06.12.03, 18:30 Mi się podoba w tym zespole to, że czasem potrafią porządnie zagrać na gitarach i wtedy przypomina to rock. Niestety, maniera wokalna tego pana z włosami w kolorze denaturatu absolutnie dyskwalifikuje ten zespół w moich oczach (uszach) i powoduje, że nie kupię jego płyty. Chyba że zrobią instrumentalną. Odpowiedz Link Zgłoś