Dodaj do ulubionych

MUSE 'Absolution'

02.10.03, 18:02
Jak sie podoba nowe wydawnictwo Muse? Mnie plyta urzekla juz po pierwszym przesluchaniu. Iscie niezwykle dzielo!
Obserwuj wątek
    • tomcrac Re: MUSE 'Absolution' 02.10.03, 19:38
      wlasnie sie ekspresowo dowiedzialem, ze w Polsce jeszcze nie ma 'Absolution' sad to moze jakies refleksje nt 'Time is running out'?
      • Gość: aasiek Re: MUSE 'Absolution' IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 19:42
        "Bierze" za drugim razem i to bardzo mocnosmile
        • Gość: dekris Re: MUSE 'Absolution' IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 02.10.03, 22:53
          i za trzecim, i za czwartym, i za piątym....

Chłopaki utrzymują poziom. A kiedy u nas ma się ukazać?
          Moją płytkę kupiłem aż w Madrycie w dniu wydania. Jest też załączone DVD.
          • eyemou Re: MUSE 'Absolution' 03.10.03, 00:55
            buu...sad a ja bez dvd mam. wredni angole
            • Gość: agrafka Re: MUSE 'Absolution' IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 18:07
              Odkurzam wątek, bo właśnie w najnowszym Teraz rocku przeczytałam recenzję tej
              płyty napisaną przez Annę"Cool kid"Gacek. Czy ta kobieta jest głucha? Napisała
              stek bzdur - poczynając od wyznania, że Showbiz był nędznym debiutem. Czytał to
              już ktoś?
              • Gość: kubasa Re: MUSE 'Absolution' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 18:12
                Srednioudane. Maja talent do pisania melodii. Ale jeszcze wiekszy do ich
                maksymalnego zjebywania przez beznadziejna aranzacje i brak proporcji.
                • miecio4 Re: MUSE 'Absolution' 06.12.03, 18:25
                  Gość portalu: kubasa napisał(a):

> Srednioudane. Maja talent do pisania melodii. Ale jeszcze wiekszy do ich
                  > maksymalnego zjebywania przez beznadziejna aranzacje i brak proporcji.

Myślę kubasa ze jesteś uprzedzony do Muse.
                  Co nie zmienia stanu rzeczy że poprzednia płyta "Origin of Symmetry" była
                  duuużo lepsza od "Absolution". Niestetysad
              • ilhan Re: MUSE 'Absolution' 06.12.03, 18:37
                Gość portalu: agrafka napisał(a):

> przeczytałam recenzję tej płyty napisaną przez Annę"Cool kid"Gacek. Czy ta
                > kobieta jest głucha? Napisała stek bzdur

No niestety to standard u tej kobity.
    • vulture Re: MUSE 'Absolution' 06.12.03, 18:30
      Mi się podoba w tym zespole to, że czasem potrafią porządnie zagrać na gitarach
      i wtedy przypomina to rock. Niestety, maniera wokalna tego pana z włosami w
      kolorze denaturatu absolutnie dyskwalifikuje ten zespół w moich oczach (uszach)
      i powoduje, że nie kupię jego płyty. Chyba że zrobią instrumentalną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka